Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Γάζα: Ισραηλινή επιδρομή στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – «Η Χαμάς διατηρεί κέντρο διοίκησης κάτω από αυτό»

Τι ανακοίνωσαν οι ισραηλινές δυνάμεις

Newsroom από Newsroom
15/11/2023 13:51
Ενημερώθηκε: 15/11/2023 14:00:11
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
93
SHARES
197
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ: Η επιδρομή του ισραηλινού στρατού στο Αλ Σίφα, το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην πόλη της Γάζας, η οποία ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ότι οι δυνάμεις του εντόπισαν όπλα και άλλες υποδομές της Χαμάς στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Associated Press, στο BBC και στο Al Jazeera, τανκς και δεκάδες στρατιώτες, που συμμετέχουν στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση», όπως τη χαρακτήρισε το Ισραήλ, εισέβαλαν στους χώρους του νοσοκομειακού συγκροτήματος.

Γιατροί και άλλοι αξιωματούχοι της Γάζας που βρίσκονταν στους χώρους του Αλ Σίφα τη στιγμή που ξεκίνησε η επιδρομή έκαναν λόγο για «πανικόβλητους» ασθενείς, καθώς ακούγονταν εκρήξεις και πυροβολισμοί, ακόμα και εντός του συγκροτήματος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτους ισχυρισμούς.

«Οι κατοχικές δυνάμεις εισέβαλαν στα κτίρια», ανέφερε ο διευθυντής των νοσοκομείων στη Γάζα, Μοχάμεντ Ζακούτ στο ΑΡ. Οι ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, είναι τρομοκρατημένοι, πρόσθεσε ο ίδιος. «Ουρλιάζουν. Πρόκειται για πολύ τρομακτική κατάσταση … Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο για τους ασθενείς πέρα από το να προσευχηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση να σταλεί στρατός στο Αλ Σίφα σηματοδοτεί κλιμάκωση της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα και ενδέχεται να ενισχύσει τις εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, στις οποίες η ισραηλινή κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει αντισταθεί.

Ερευνες από θάλαμο σε θάλαμο και ανακρίσεις

Σύμφωνα με αναφορές στο BBC και στο Al Jazeera, Ισραηλινοί στρατιώτες κάλεσαν από τα μεγάφωνα όλους τους άνδρες ηλικίας 16 έως 40 ετών να εγκαταλείψουν τα κτίρια του νοσοκομείου, εκτός από το χειρουργικό τμήμα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών και να συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο.

Περίπου 30 άτομα που εξήλθαν φέρονται να αναγκάστηκαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να είναι με δεμένα τα μάτια περικυκλωμένοι από τανκς.

Οι στρατιώτες φέρονται να πυροβόλησαν στον αέρα για να αναγκάσουν όσους παρέμεναν μέσα να βγουν.

Επιπλέον, έχουν εγκαταστήσει συσκευή σάρωσης και ανίχνευσης και ζητούν από τους άνδρες να περνούν μέσα από αυτήν.

Σύμφωνα με αναφορές στα δύο ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ισραηλινοί στρατιώτες διεξάγουν έρευνες από θάλαμο σε θάλαμο, σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

Φέρονται να ανακρίνουν γιατρούς, υγειονομικό προσωπικό, ασθενείς και εκτοπισμένους που έχουν βρει καταφύγιο εκεί.

Αλλες αναφορές κάνουν λόγο για «πλήρη έλεγχο» από τον ισραηλινό στρατό. «Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Δεν έχουμε κανενός είδους αντίσταση μέσα στο νοσοκομείο», σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το Al Jazeera.

Οι ισραηλινές δυνάμεις, επίσης σύμφωνα με το Al Jazeera, φέρονται να έχουν ανατινάξει αποθήκη φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Ανάντομ Γκεμπρεγέσους ανακοίνωσε ότι έχει χάσει την επαφή με το υγειονομικό προσωπικό στο Αλ Σίφα, αφότου οι ισραηλινές δυνάμεις άρχισαν την επιχείρηση στις εγκαταστάσεις του.

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εξήγησαν ότι πραγματοποιούν την «ειδική επιχείρηση», επειδή η Χαμάς διατηρεί κέντρο διοίκησης κάτω από το Αλ Σίφα και χρησιμοποιεί συνδεδεμένες με το νοσοκομείο σήραγγες, ως κρησφύγετα, όπου κρατά ομήρους. Κάτι που ο γιατρός Αχμέντ Ελ Μοκχαλλαλατί, ο οποίος βρίσκεται στο Αλ Σίφα διέψευσε, μιλώντας στο Reuters.

Η έφοδος

Υπό την κάλυψη σφοδρών πυροβολισμών και βλημάτων αρμάτων μάχης, οι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στα κύρια κτίρια του Αλ Σίφα, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, στο τμήμα εξειδικευμένων χειρουργείων και στο μαιευτήριο.

Περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές της ισραηλινής επιχείρησης, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις ανέφεραν πως «πριν από την είσοδό τους, τα στρατεύματα εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και πυρήνες τρομοκρατών και ξεκίνησε συμπλοκή κατά την οποία σκοτώθηκαν τρομοκράτες».

Οι Times of Israel ανέφεραν ότι «τουλάχιστον πέντε ένοπλοι της Χαμάς σκοτώθηκαν από τα στρατεύματα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών έξω από το νοσοκομείο».

Παρέθεσαν παράλληλα τις ανακοινώσεις των ισραηλινών δυνάμεων που ισχυρίζονται ότι «δεν υπήρξαν “τριβές” μεταξύ στρατευμάτων και ασθενών και ιατρικού προσωπικού».

«Δεν υπάρχει ένδειξη ότι κρατούνται όμηροι επί του παρόντος» στην τοποθεσία, σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν επίσης ότι έστειλαν «ιατρικές ομάδες και αραβόφωνους στρατιώτες», καθώς και ιατρικό εξοπλισμό, θερμοκυτίδες και παιδικές τροφές, στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο γιατρός Ελ Μοκχαλαλατί, περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές της επιχείρησης στο Reuters, ανέφερε ότι λόγω των ισραηλινών πυρών, το ιατρικό προσωπικό απομακρύνθηκε από τα παράθυρα για την ασφάλειά του.

«Βομβαρδισμός. Πυροβολισμοί γύρω και μέσα στο νοσοκομείο. Είναι πραγματικά φρικτό, μπορείτε να αισθανθείτε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο νοσοκομείο. Και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι τα τανκς κινούνταν γύρω από το κτίριο», δήλωσε.

«Μόλις στάθμευσαν μπροστά από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Ολα τα είδη των όπλων χρησιμοποιήθηκαν γύρω από το νοσοκομείο. Στόχευσαν απευθείας το νοσοκομείο. Προσπαθούμε να αποφεύγουμε να βρισκόμαστε κοντά στα παράθυρα», ανέφερε ο ίδιος

Προειδοποίηση προς το υπουργείο Υγείας

Ο ισραηλινός στρατός είχε προαναγγείλει ότι επίκειται η επιδρομή. Είχε ανακοινώσει ότι «διεξάγει στοχευμένη επιχείρηση ακριβείας εναντίον της Χαμάς σε συγκεκριμένη περιοχή του νοσοκομείου Αλ Σίφα».

Το ανακοινωθέν που δημοσιοποιήθηκε μέσω X (του πρώην Twitter), συνταγμένο στα αγγλικά.

«Οι δυνάμεις του ισραηλινού στρατού επιχειρούν αυτή τη στιγμή με στοχευμένο τρόπο στο νοσοκομείο Αλ Σίφα», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων, Ντάνιελ Χαγκάρι, το πρωί της Τετάρτης.

Νωρίτερα τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας είχε αναφέρει πως ειδοποιήθηκε από τον ισραηλινό στρατό για την πρόθεσή του να προχωρήσει σε έφοδο στο νοσοκομείο, που βρέθηκε στο επίκεντρο των εχθροπραξιών με μαχητές της Χαμάς τις προηγούμενες ημέρες.

Παράλληλα, με ανάρτηση στο X, αξιωματούχος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων προειδοποίησε ότι η «νοσηρή εκμετάλλευση του πληθυσμού της Γάζας πρέπει να σταματήσει».

Instead of treating the ill, Hamas uses hospitals for terrorism. This sick exploitation of the Gazan people must be stopped.

The IDF is conducting a ground operation in Gaza to defeat Hamas and rescue our hostages. Israel is at war with Hamas, not with the civilians in Gaza. pic.twitter.com/SwW3QtQxGZ

— Israel Defense Forces (@IDF) November 15, 2023

Το νοσοκομειακό συγκρότημα Αλ Σίφα μπορεί να είναι η «καρδιά που χτυπάει» της Χαμάς, δήλωσε  στο CNN ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων αντισυνταγματάρχης Πίτερ Λέρνερ.

«Ο στόχος μας είναι να αναζητήσουμε τη Χαμάς όπου και αν κρύβεται και το νοσοκομειακό συγκρότημα αποτελεί κεντρικό κόμβο των επιχειρήσεών της, ίσως ακόμη και την καρδιά της που χτυπάει και ίσως ακόμη και το κέντρο βάρους της», ανέφερε σε συνέντευξή του λίγο μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης των ισραηλινών δυνάμεων στο νοσοκομείο.

«Προσπαθήσαμε να εκκενώσουμε το νοσοκομείο, αγοράσαμε καύσιμα για τις βασικές υπηρεσίες, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να φέρουμε κινητές θερμοκοιτίδες για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια από αυτά τα μωρά έξω… γιατί ο λαός της Γάζας δεν είναι εχθρός μας, η Χαμάς είναι», πρόσθεσε.

Ετικέτες: ΓΑΖΑΓΑΖΑ ΤΩΡΑΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Συριζαίων σπαρακτικό… ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ!

Επόμενο Άρθρο

Ο Κασσελάκης βάλθηκε να τους διαγράψει όλους – Πως με μια κίνηση χάνει το «μαξιλάρι» των 37 δισ.

ΣχετικάΆρθρα

U.S. President Donald Trump boards Air Force One as he departs early from the G7 Leaders' Summit in the Rocky Mountain resort town of Kananaskis to return to Washington, at Calgary International Airport in Calgary, Alberta, Canada, June 16, 2025.  REUTERS/Kevin Lamarque
Featured

Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

17/06/2025 | 09:00
Featured

Ταχεία κλιμάκωση: Στην αντεπίθεση το Ιράν με πυραύλους κατά του Ισραήλ μετά τον βομβαρδισμό της κρατικής τηλεόρασης

16/06/2025 | 21:50
HOT NEWS

Οι 5 τομείς που επηρεάζονται στην Ελλάδα από τη σύρραξης Ισραήλ – Ιράν – Πού επικεντρώνεται η ανησυχία

16/06/2025 | 17:55
Featured

Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

16/06/2025 | 17:41
Featured

Έκτακτη σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών συγκαλεί η ΕΕ με φόντο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

16/06/2025 | 08:00
Featured

Τραμπ σε Τεχεράνη: Θα αντιμετωπίσετε συντριπτικά αντίποινα αν επιτεθείτε στις ΗΠΑ

15/06/2025 | 17:21
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανός ΥΠΕΞ: Υπαρκτός ο κίνδυνος κλιμάκωσης στη ΜέσηΑνατολή

15/06/2025 | 16:00
Featured

Μητσοτάκης: «Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προκαλούν έντονη ανησυχία»

15/06/2025 | 14:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Κασσελάκης βάλθηκε να τους διαγράψει όλους - Πως με μια κίνηση χάνει το «μαξιλάρι» των 37 δισ.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

    1153 shares
    Share 461 Tweet 288
  • Εκτακτη επικαιρότητα: Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 38χρονο Λάμπη – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας» έφυγε για το τελευταίο ταξίδι

    1007 shares
    Share 403 Tweet 252
  • Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

    720 shares
    Share 288 Tweet 180
  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    497 shares
    Share 199 Tweet 124
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 6.200 ευρώ σε 10 κατηγορίες συνταξιούχων – Τι θα πληρωθεί τον Ιούλιο

    487 shares
    Share 195 Tweet 122
  • LIVE – 8 Νεκροί, 92 τραυματίες στο Ισραήλ: Νέο πυραυλικό χτύπημα του Ιράν- Τι μεταδίδουν τα Διεθνή Μέσα

    361 shares
    Share 144 Tweet 90
  • Το Ισραήλ βομβαρδίζει το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης – Πανικός στο studio (video)

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch