Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Πώς το success story στην οικονομία διαμορφώνει εικόνα απαξίωσης των κομμάτων της Aντιπολίτευσης

TechTeam από TechTeam
24/07/2025 22:15
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
73
SHARES
155
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με έξι γεμάτα χρόνια στην… πλάτη του ως Πρωθυπουργός, έχει κατανοήσει πλήρως τους όρους του πολιτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να παρασύρει στο δικό του τεραίν τους πολιτικούς αντιπάλους του

Οι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν στην πολιτική σταθερότητα στη χώρα, δια της διατηρήσεως της πλήρους πολιτικής κυριαρχίας του! Οι “εκδηλώσεις”… λατρείας προς το πρόσωπο του είναι συνεχείς και κάθε εβδομάδα καταγράφονται και καινούριες.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Για παράδειγμα, το “παρών” Ανδρουλάκη στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης ισοδυναμεί με την απάντηση… ολίγον έγκυος, όταν κάποιος ερωτάται αν μια γυναίκα είναι ή δεν είναι έγκυος! Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε την απόλυση του οδηγού του ΟΑΣΑ, ο οποίος πήρε το λεωφορείο των φορολογούμενων πολιτών μέσα σε αμαξοστάσιο και πήγε να κάνει… κιμά έναν συνάδελφο του, με τον οποίο τσακώθηκε!

Μιλάμε για γελοιότητες πρώτου μεγέθους από ένα πρώην κόμμα εξουσίας, το οποίο όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να (ξανα)πείσει το εκλογικό σώμα, αλλά, συνεχίζει να αποτελεί “χρυσό” χορηγό της κυβέρνησης και του ιδίου του Μητσοτάκη!

Οι χορηγίες δεν σταματούν εδώ. Η… δαιμονισμένη αρχηγός της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατήγγειλε την κυβέρνηση για… φασισμό, επειδή τα 19 λεπτά που μιλούσε στη Βουλή της φάνηκαν πολύ… λίγα, ενώ ο κανονισμός προβλέπει παρέμβαση 5 λεπτών! Χούντα Ζωή μου, Χούντα! Κοντά στην Κωνσταντοπούλου, έρχεται να κολλήσει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ, Λιακούλη, η οποία βγάζοντας… αφρούς από το στόμα… πληροφόρησε το πανελλήνιο, ότι ο Μητσοτάκης ήρθε στην εξουσία με… στρατιωτικό νόμο, αφού αποκάλεσε την κυβέρνηση “Χούντα”!

Μόνιμος… χορηγός του κυβερνώντος κόμματος και προσωπικά του πρωθυπουργού εξακολουθεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, έχει δημιουργήσει… ανοσία στην κοινή γνώμη με τις ανοησίες που διατυπώνουν τα στελέχη του. Για παράδειγμα ο ευρωβουλευτής του Φαραντούρη (υποτίθεται ότι αυτός είναι από τους σοβαρούς…) έκανε λόγο για μια κυβέρνηση, η οποία αποτελεί εγκληματική οργάνωση! Σε αυτόν τον… θίασο σκιών δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε τον κολοσσό της πολιτικής σκέψης και πάντοτε… εύστοχο στις προβλέψεις του, Αντώναρο! Ο τύπος αυτός, αφού τον εξαπάτησε ο Κασσελάκης και δεν του… δίνει τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2030, βγήκε… κλαίγοντας να ζητήσει συμμαχία Καραμανλή-Σαμαρά-Τσίπρα για να πέσει ο Μητσοτάκης!

Όλοι οι παραπάνω, μαζί με δεκάδες ή και εκατοντάδες άλλους, πρέπει να τιμηθούν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σε εκδήλωση για τα… Νonsense Awards (“Βραβεία Ανοησίας”)! Οι υπηρεσίες που προσφέρουν στη χώρα είναι ανεκτίμητες και όπως δείχνουν, δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν τις… χορηγίες. Η ύπαρξη τόσων απελπισμένων που συναγωνίζονται σε γκάφες ο ένας τον άλλον, αποτελεί πραγματική… ευλογία για την πατρίδα! Με τις συμπεριφορές, τις πράξεις και τα λόγια τους, συμβάλλουν καθοριστικά, ώστε ο Μητσοτάκης να είναι κυρίαρχος στο πολιτικό σκηνικό, κάτι που τους παρασύρει σε απανωτά λάθη.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι ενώ η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης έχουν δεχθεί σοβαρή φθορά, εντούτοις, η αριθμητική και ποιοτική διαφορά στις συγκρίσεις που γίνονται στις δημοσκοπήσεις, μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο! Αυτό μόνο οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα μπορούσαν να το εξηγήσουν!

Πώς τα κατάφεραν έτσι οι… μπαγάσηδες, μόνο αυτοί το ξέρουν! Σε δημοσκόπηση της Prorata που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, το ΠΑΣΟΚ πέφτει, η Πλεύση Ελευθερίας πέφτει πιο πολύ, ο Βελόπουλος υποχωρεί και πάλι σε μονοψήφιο ποσοστό και ο Φάμελλος “βράζει στο ζουμί του” ενώ την ίδια στιγμή, δεύτερο κόμμα είναι οι… αναποφάσιστοι. Τέτοιο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα χρονικά.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Μητσοτάκη βλέπουν ότι έρχονται φιλολαϊκά μέτρα, ως επιστέγασμα του success story στην οικονομία, ενώ διαπιστώνουν ότι τα κόμματα τους αντί να κερδίζουν, χάνουν. Όσο να ΄ναι, αυτό δημιουργεί μια νευρικότητα, που ενίοτε μετατρέπεται σε αρρωστημένο μίσος! Το ΠΑΣΟΚ, που αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα (από… σπόντα) βλέπει ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο αρχηγός του παίρνει πολύ χαμηλότερο ποσοστό σε σχέση με αυτούς που δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν το κόμμα αν είχαμε σήμερα εκλογές!

Και όσο τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα, τόσο οι γκρίνιες πολλαπλασιάζονται και… εξάγονται στον δημόσιο διάλογο με κυνικές τοποθετήσεις, που ξεπερνούν τα όρια του πολιτικού πολιτισμού, αλλά και του νόμου.

Η σκευωρία των Τεμπών φαίνεται ότι ζημίωσε περισσότερο τα κόμματα της αντιπολίτευσης απ΄ ότι την κυβέρνηση, ενώ το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν φαίνεται να τους δίνει πόντους, ώστε να αξιοποιήσουν την υποχώρηση των ποσοστών της κυβέρνησης. Οπότε, το μόνο που τους μένει είναι να… νευριάζουν και να λένε… ανοησίες! Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα στην οποία έχουν πέσει. Η παγίδα αυτή αποτελεί “όπλο” στα χέρια του Μητσοτάκη, ώστε να κατέλθει κυρίαρχος στις προσεχείς εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν σε περίπου 20 μήνες.

Μέσα σε αυτούς τους 20 μήνες, η κυβέρνηση έχει να μοιράσει πολλά λεφτά, το κράτος εκσυγχρονίζεται περισσότερο, η ακρίβεια απασχολεί λιγότερους σε σχέση με δύο χρόνια πριν, η αξία της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων έχει αυξηθεί θεαματικά τα τελευταία χρόνια, το Χρηματιστήριο Αθηνών κινείται σε υψηλό 15 ετών και η ανεργία έχει υποχωρήσει σε χαμηλό 17 ετών. Τα παραπάνω συνιστούν ένα άκρως ελκυστικό αφήγημα για την κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή τα κόμματα της αντιπολίτευσης χωρίς να έχουν καμία τύχη σε σχέση με τη διατύπωση μιας ρεαλιστικής εναλλακτικής πρότασης εξουσίας, ρέπουν διαρκώς προς την… ανοησία.

Ενδόμυχα ή και… φωναχτά, παραπάνω από το 60% των πολιτών πιστεύει ότι δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική επιλογή πλην του Μητσοτάκη. Αν υπήρχε θα ήταν ήδη ορατή, απτή και αδιαμφισβήτητη. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς και τον εμμονικό Σαμαρά. Η περιθωριοποίηση τους και η πεποίθηση που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος ότι αποτελούν κόμματα της… συμφοράς και της αποσταθεροποίησης, μετατρέπει τα στελέχη τους σε κυνικούς τυχοδιώκτες.

Όπως γράφαμε και στη στήλη την περασμένη Παρασκευή, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να σκεφτούν πριν μπουν στο… παραβάν, το ενδεχόμενο να χαθούν όλες οι κατακτήσεις των τελευταίων 6 ετών. Ακόμη και αν ο Μητσοτάκης πάσχει από… αυτοκτονικό ιδεασμό και δεν θέλει να κερδίσει τρίτη τετραετία, εντούτοις υπάρχουν οι πρόθυμοι… χορηγοί του, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα, ώστε να τον… στηρίξουν, όπως και όσο χρειαστεί! Υποχρέωση του είναι να τους… ευχαριστήσει για τις καλές… υπηρεσίες τους!

 

 


Google News
Ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: Λουκάς Γεωργιάδης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Γιατί η (μικρο)πολιτική του πόνου θα λειτουργήσουν τιμωρητικά για την αντιπολίτευση

31/01/2026 | 22:13
HOT NEWS

Τι σημαίνει το τέλος εποχής Μαδούρο για την Ελλάδα

31/01/2026 | 21:13
HOT NEWS

Τα «κρυφά» μηνύματα των δημοσκοπήσεων και οι απαιτήσεις των πολιτών

29/01/2026 | 22:13
HOT NEWS

Η στρατηγική Μητσοτάκη έως τις εκλογές και τι… επιφυλάσσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης

28/01/2026 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πιερρακάκης για την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ: Άμα θέλετε να κλείσετε τις τράπεζες, να πάτε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει και το know how


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι την Κυριακή – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

    198 shares
    Share 79 Tweet 50
  • ΚΚΕ: Eπανεξελέγη ομόφωνα γενικός γραμματέας ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 22ο Συνέδριο

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • ΔΥΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2026: Ο απόλυτος οδηγός για το νέο Voucher 750€ – Πότε ανοίγει η αίτηση, 3 προϋποθέσεις και τι πρέπει να ξέρεις

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
  • ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής, τα «παράθυρα» αναδρομικών και η μεγάλη εκκρεμότητα της ΕΑΣ

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Τέσσερις σκληροπυρηνικές Μονές του Αγίου Όρους δίνουν ευλογίες στην Καρυστιανού!

    656 shares
    Share 262 Tweet 164
  • Εθνική Φρουρά: Χάθηκαν 13 κιλά εκρηκτικού υλικού ΤΝΤ – Ξεκίνησαν ανακρίσεις

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Διακοπή ρεύματος ΤΩΡΑ- ΔΕΗ: Δείτε live βλάβες και διακοπές ρεύματος

    926 shares
    Share 370 Tweet 232
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch