Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Ραγδαίες εξελίξεις! Αμερικανοί γερουσιαστές λένε όχι σε παράδοση F-16 στην Τουρκία

Θέλουν ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Newsroom από Newsroom
03/02/2023 13:21
Ενημερώθηκε: 03/02/2023 13:34:21
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
139
SHARES
295
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΟΓΚΡΕΣΟ: Την έντονη ανησυχία τους για τα προσκόμματα που βάζει η Τουρκία στην ενταξιακή πορεία της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ εκφράζουν Αμερικανοί γερουσιαστές σε επιστολή που θα σταλεί στον πρόεδρο Μπάιντεν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ειδικότερα, οι νομοθέτες ζητούν από τον Αμερικανό πρόεδρο να συνδεθεί το θέμα της νατοϊκής διεύρυνσης με το αίτημα που έχει υποβάλει η Άγκυρα για την αναβάθμιση και την αγορά νέων μαχητικών F-16. Τη διακομματική επιστολή συνέταξαν η Δημοκρατική γερουσιαστής, Τζιν Σαχίν, από το Νιου Χάμσαϊρ και ο Ρεπουμπλικάνος συνάδελφος της, Τομ Τίλις, από την Βόρεια Καρολίνα, ενώ αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στη Γερουσία για τη συλλογή περισσότερων υπογραφών.

Η Επιστολή των Αμερικανών γερουσιαστών που θα σταλεί στον Πρόεδρο Μπάιντεν:

«Η αποτυχία επικύρωσης των πρωτοκόλλων ή υποβολής χρονοδιαγράμματος για την επικύρωση απειλεί την ενότητα της συμμαχίας σε μια καίρια συγκυρία, όπου η Ρωσία συνεχίζει την απρόκλητη εισβολή της στην Ουκρανία. Μια παραγωγική και αμοιβαία επωφελής διμερής σχέση ασφάλειας με την Τουρκία είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, η αποτυχία της Τουρκίας να τηρήσει τις δεσμεύσεις της στο πλαίσιο του τριμερούς Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ Τουρκίας, Φινλανδίας και Σουηδίας θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Το Κογκρέσο δεν μπορεί να εξετάσει τη μελλοντική υποστήριξη της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης μαχητικών αεροσκαφών F-16, έως ότου η Τουρκία ολοκληρώσει την επικύρωση των πρωτοκόλλων ένταξης.

Από τις 5 Ιουλίου, 28 από τις 30 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ έχουν επικυρώσει τα πρωτόκολλα προσχώρησης για τη Σουηδία και τη Φινλανδία, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τα δύο εναπομείναντα μέλη της συμμαχίας, η Ουγγαρία έχει δεσμευτεί να επικυρώσει τα πρωτόκολλα όταν οι νομοθέτες της συγκληθούν εκ νέου σε σύνοδο του Κοινοβουλίου τον Φεβρουάριο του 2023.

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ του 2022 στη Μαδρίτη, η Τουρκία υπέγραψε τριμερές Μνημόνιο Συνεννόησης με τη Σουηδία και τη Φινλανδία, περιγράφοντας συμφωνίες για τις προσπάθειες που θα έκαναν οι δυο χώρες για να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες ασφαλείας που έθεσε η Τουρκία ως προϋπόθεση για την ένταξη τους.

Έκτοτε, τόσο η Σουηδία όσο και η Φινλανδία εργάστηκαν για την εφαρμογή των ανησυχιών που περιγράφονται σε αυτό το Μνημόνιο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αυξημένων προσπαθειών για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας και του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο τρομοκρατικών οργανώσεων τόσο στη Σουηδία όσο και στη Φινλανδία και είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί έτσι από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ικανότητας επιβολής του νόμου για υποστήριξη των εκδόσεων και απελάσεων στην Τουρκία, σύμφωνα με τις εθνικές διαδικασίες και το κράτος δικαίου. Η Σουηδία και η Φινλανδία έχουν επίσης ξεκινήσει διαδικασίες για την αναθεώρηση του ρυθμιστικού τους πλαισίου για τις εξαγωγές όπλων.

Η Σουηδία χορήγησε πρόσφατα μία από τις πρώτες άδειες εξαγωγής της από τη σουηδική αμυντική βιομηχανία για παράδοση στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία από το 2019. Η Φινλανδία εξετάζει επίσης τη χορήγηση αδειών εξαγωγής. Είναι σαφές ότι τόσο η Σουηδία όσο και η Φινλανδία καταβάλλουν πλήρεις και καλή τη πίστη προσπάθειες για να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο ΝΑΤΟ που έχει ζητήσει η Τουρκία.

Παρά την εμφανή αυτή πρόοδο, η Τουρκία δεν έχει επικυρώσει τα πρωτόκολλα προσχώρησης για τη Σουηδία και τη Φινλανδία και δεν ήταν διατεθειμένη να δεσμευτεί για ένα χρονοδιάγραμμα για την εξέταση της επικύρωσης των πρωτοκόλλων. Η Τουρκία έχει αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ, καθώς η παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συνεχίζεται.

Εκτιμούμε τη δέσμευση της Τουρκίας να εφαρμόσει τη συμφωνία για τα σιτηρά με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών, η οποία επέτρεψε στην Ουκρανία να εξάγει σιτηρά και να αποτρέψει μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση. Αυτή η σχέση, ωστόσο, επισκιάστηκε από τις συνεχείς καθυστερήσεις στην επικύρωση της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και αυτές οι καθυστερήσεις αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια της συμμαχίας, για την Ευρώπη και τη διεθνή παγκόσμια τάξη που συνεχίζει να απειλεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αποδεικνύεται από την επικύρωση των πρωτοκόλλων ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας από 28 από τα 30 κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, η Σουηδία και η Φινλανδία θα φέρουν νέες και προηγμένες δυνατότητες στη συμμαχία που θα τοποθετήσουν καλύτερα το ΝΑΤΟ να ανταποκρίνεται σε τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές.

Οι ΗΠΑ και η Τουρκία συνεργάζονται σε μια σειρά από προτεραιότητες ασφάλειας. Οι συνεχείς προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να υποστηρίξουν αυτές τις προτεραιότητες, όπως η υποστήριξη της κυβέρνησής σας για την πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, βασίζονται σε μια κοινή κατανόηση της υποστήριξης προς τους δημοκρατικούς συμμάχους μας. Μόλις επικυρωθούν τα πρωτόκολλα ένταξης στο ΝΑΤΟ από την Τουρκία, το Κογκρέσο μπορεί να εξετάσει την πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16. Ωστόσο, η αποτυχία να γίνει αυτό θα έθετε υπό αμφισβήτηση αυτή την εκκρεμή πώληση.

Οταν ο Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία, στόχευε στη διάσπαση της διατλαντικής συμμαχίας. Αντιθέτως, ως Ηνωμένες Πολιτείες ανταποκριθήκαμε μαζί με τους συμμάχους μας σε αυτή την άνευ προηγουμένου στιγμή στην ιστορία με μια πρωτόγνωρη ενότητα και δύναμη. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε να συνεργάζεστε με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Τουρκία, την αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ και με τους συμμάχους μας, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας και της Φινλανδίας, για να ενθαρρύνετε την Τουρκία να ενεργήσει γρήγορα για την υποστήριξη της διατλαντικής ενότητας και να επικυρώσει τα πρωτόκολλα ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ».

Ετικέτες: Αμερικανικό ΚογκρέσοΝΑΤΟ
Προηγούμενο Άρθρο

Παρέμβαση Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τουρκικά F-16: Έχει λόγο και το Κογκρέσο

Επόμενο Άρθρο

Έκτακτο!!!! 12 μήνες εργασία με 715 ευρώ το μήνα – ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023!!!

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στο ΝΑΤΟ: Νεκροί 4 Αμερικάνοι στρατιώτες στα σύνορα Λιθουανίας – Λευκορωσίας

27/03/2025 | 11:00
ΔΙΕΘΝΗ

Μπορεί το ΝΑΤΟ να επιβιώσει χωρίς τις Ηνωμένες Πολιτείες; – Πόσο πρόθυμη είναι η Ευρώπη να καλύψει το κενό;

08/03/2025 | 16:00
Featured

Δήλωση βόμβα από Ζελένσκι: Είμαι πρόθυμος να παραιτηθώ από την προεδρία για την ειρήνη, ή την ένταξη στο ΝΑΤΟ

24/02/2025 | 09:00
ΔΙΕΘΝΗ

Λαβρόφ εκθειάζει Τραμπ: Με αυτόν πρόεδρο, ποτέ δεν θα είχαμε σύγκρουση στην Ουκρανία – Να «χαλιναγωγηθεί» ο Ζελένσκι

19/02/2025 | 12:00
ΔΙΕΘΝΗ

Μαρκ Ρούτε (ΝΑΤΟ): Πρέπει να αυξηθούν άνω του 2% οι αμυντικές δαπάνες

28/01/2025 | 12:00
Republican presidential nominee former President Donald Trump arrives at Harry Reid International Airport to board a plane after a campaign trip, Saturday, Sept.14, 2024, in Las Vegas. (AP Photo/Alex Brandon)
Featured

Ο Ντόναλντ Τραμπ βάζει «φωτιά» στο ΝΑΤΟ: Απαιτεί το 5% του ΑΕΠ για την άμυνα

20/12/2024 | 19:53
Featured

Κίμπερλι Γκιλφόιλ : Η Ελλάδα είναι πολύτιμη σύμμαχος του ΝΑΤΟ και πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή

20/12/2024 | 19:36
ΔΙΕΘΝΗ

Ατυπη μίνι σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ με θέμα την Ουκρανία, στο σπίτι του Ρούτε – Ποιοι συμμετέχουν

18/12/2024 | 16:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Έκτακτο!!!! 12 μήνες εργασία με 715 ευρώ το μήνα - ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023!!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    560 shares
    Share 224 Tweet 140
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    494 shares
    Share 198 Tweet 124
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1107 shares
    Share 443 Tweet 277
  • ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    510 shares
    Share 204 Tweet 128
  • Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

    134 shares
    Share 54 Tweet 34
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch