Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Τι συνέβη στην 39χρονη Ντέμη Γεωργίου και κατέληξε ξαφνικά –

Το χρονικό της τραγωδίας

Newsroom από Newsroom
23/07/2024 13:31
Ενημερώθηκε: 23/07/2024 13:35:48
σε HOT NEWS, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
A A
182
SHARES
388
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΝΤΕΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Σοκ έχει προκαλέσει από χθες ο θάνατος της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου. Η ξαφνική απώλεια έχει προκαλέσει πληθώρα ερωτηματικών, με τις ακριβείς ιατρικές πληροφορίες να παραμένουν αυστηρά εντός του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε η 39χρονη μέχρι να καταλήξει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Φαίνεται, όμως, πως πρόκειται για ένα περίπλοκο περιστατικό στο οποίο συνυπάρχουν περισσότεροι του ενός λόγοι. Ως αιτία θανάτου έχει αναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σηπτική καταπληξία και η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε βακτηριακή λοίμωξη σε έδαφος αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος λόγω πιθανού υποκείμενου νοσήματος.

Έως και χθες το βράδυ δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το ιατρικό υπόβαθρο που οδήγησε στον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου. Αυτά που έχουν γίνει γνωστά, όμως, συγκλίνουν ότι η αφορμή υπήρξε λοίμωξη – που δεν έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκε – και η κατάστασή της επιδεινώθηκε σοβαρά λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το σίγουρο είναι ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που τη διασωλήνωσαν το περασμένο Σάββατο στην Πάρο, είδαν μια νεαρή γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, μάλιστα, όταν η ίδια προσήλθε στο Κέντρο Υγείας του νησιού αναζητώντας ιατρική βοήθεια δεν είχε καλό επίπεδο συνείδησης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από ιατρικούς κύκλους, το Σάββατο 20 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την σταθεροποιήσουν. Έκριναν, όμως, ότι χρειάζεται αεροδιακομιδή στην Αθήνα, όπως και έγινε. Ελικόπτερο τη μετέφερε στο Λεκανοπέδιο και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Εκεί νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη έως και χθες το πρωί που δυστυχώς κατέληξε.

Κλείσιμο
Η – πολύ λακωνική και ανεπίσημη – πληροφόρηση από πηγές του νοσοκομείου επαναλάμβανε ως αιτία το σηπτικό σοκ κατόπιν βακτηριακής λοίμωξης αλλά σε έδαφος ενός επιβαρυμένου ανοσοποιητικού συστήματος. Η βακτηριακή λοίμωξη μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα αιτιών. Οι λοιμώξεις αυτές συμβαίνουν όταν ο οργανισμός προσβάλλεται από μονοκύτταρους οργανισμούς που πολλαπλασιάζονται ή απελευθερώνουν τοξίνες στο σώμα. Σε αυτές τις κοινές βακτηριακές ασθένειες περιλαμβάνονται οι ουρολοιμώξεις, οι τροφικές δηλητηριάσεις, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ορισμένες λοιμώξεις του δέρματος, των ιγμορείων και των αυτιών.

Επιπλέον, το σηπτικό σοκ είναι μια πολύ σοβαρή επιπλοκή, που οφείλεται στη γενικευμένη φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού σε μια λοίμωξη από βακτήριο, ιό, μύκητα ή παράσιτο. Η τόσο βαριά επιπλοκή μπορεί να προκληθεί ακόμη και από ένα κοινό μικρόβιο, εάν ένας ασθενής αφεθεί χωρίς ιατρική φροντίδα. Επομένως, εύλογα προκύπτει το ερώτημα εάν η 39χρονη αισθανόταν επί ημέρες αδιαθεσία και δεν πήγε σε γιατρό.

Εξ όσων ανέφεραν οι φίλοι της δημόσια, η άτυχη 39χρονη φαίνεται πως εμφάνιζε συμπτώματα λοίμωξης, τα οποία όμως πιθανόν υποτιμήθηκαν. «Παραπονιόταν την τελευταία εβδομάδα για κόπωση, ότι δεν ένιωθε τα άκρα της και ότι έπαιρνε μια απλή φαρμακευτική αγωγή, δηλαδή παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη κτλ., έβαζε και κάποιες αλοιφές. Φοβόταν και λίγο να κάνει εξετάσεις, παρόλα αυτά με πίεση δική μας είχε κανονίσει σήμερα να κάνει τις εξετάσεις, που βέβαια δεν πρόλαβε…», ανέφερε στενή της φίλη (Σκάι). Σε άλλο σημείο, η ίδια φίλη της ανέφερε ότι το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα στενά της άτομα ότι δεν αισθάνεται καλά και «εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κλείσαμε νωρίτερα το μαγαζί».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι αρχικά δεν αναφέρθηκε από τους γιατρούς που την ανέλαβαν πρώτοι αναλυτικό ιστορικό και κοινή συμπτωματολογία λοίμωξης, όπως πυρετός, κακουχία, αδιαθεσία, πονοκέφαλος. Υπό αυτά τα δεδομένα, οι γιατροί για τέτοιου είδους περιστατικά, όπως αυτό που κλήθηκαν να διαχειριστούν το περασμένο Σάββατο, δηλαδή μια ασθενή ασταθή αιμοδυναμικά και σε κωματώδη κατάσταση, θέτουν ως αρχική πιθανή διάγνωση λοίμωξη από το κεντρικό νευρικό σύστημα, για παράδειγμα εγκεφαλίτιδα / μηνιγγίτιδα ή αναζητούν εξωγενείς παράγοντες που προκάλεσαν την κατάρρευση του οργανισμού.

ygeiamou.gr

ΣχετικάΆρθρα

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 10 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία τα αδέλφια

10/10/2025 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

09/10/2025 | 23:45
HOT NEWS

Πώς αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό η επιστροφή Τσίπρα, ποιοι ωφελούνται και ποιοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα

09/10/2025 | 22:31
HOT NEWS

Τι διακυβεύεται στις εκλογές του 2027 και γιατί απαγορεύονται τα πολιτικά πειράματα

09/10/2025 | 22:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό διέλυσε το αρχηγείο της βρετανικής SAS σκοτώνοντας 18 στελέχη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Φοινικούντα – Διπλή δολοφονία σοκ: Ο «ανοργάνωτος» εκτελεστής, το σκούτερ χωρίς πινακίδες και ο φόβος του 68χρονου πριν το αίμα χυθεί

    232 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Καιρός: Αποχωρεί η «Barbara» και επιστρέφει η ηλιοφάνεια

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

    159 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Απόψε η κατάπαυση πυρός στη Γάζα – Παγκόσμια στροφή με τη μεσολάβηση Τραμπ και τη στήριξη Μητσοτάκη

    135 shares
    Share 54 Tweet 34
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ- ΕΦΑΠΑΞ 2025: Αυξήσεις έως 22.800€ και μειώσεις έως 21.000€ – Ποιοι παίρνουν τα νέα ποσά και τι ισχύει για τα αναδρομικά

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    952 shares
    Share 381 Tweet 238
  • Δημοσκόπηση Interview: Τεράστια διαφορά και πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch