Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ΠΑΣΟΚ άδραξε την ευκαιρία! Γιατί καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη για «πολακισμό»

Τι λένε στην Χαριλάου Τρικούπη

Newsroom από Newsroom
12/01/2024 13:21
Ενημερώθηκε: 12/01/2024 13:37:14
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
135
SHARES
288
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΑΣΟΚ: Σκηνικό σκληρής αντιπαράθεσης μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη διαμορφώνεται μετά τη διπλή επίθεση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως σημειώνει η Φώφη Γιωτάκη στο protothema.gr, η αφορμή ήταν η συζήτηση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά η βασική αιτία εντοπίζεται στη δημοσκοπική εξέλιξη που «βλέπει» το ΠΑΣΟΚ ως δεύτερο κόμμα- δηλαδή το φέρνει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Χαριλάου Τρικούπη θεωρεί επιπλέον τη διπλή επίθεση Κασσελάκη -ελάχιστες ώρες μετά τη δήλωση Ανδρουλάκη ότι θα είναι το ΠΑΣΟΚ ο ισχυρός προοδευτικός πόλος μετά τις ευρωεκλογές- ως επιβεβαίωση του αδιεξόδου το οποίο αντιμετωπίζει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας το κόμμα του να καταρρέει δημοσκοπικά. Για το ΠΑΣΟΚ η επίθεση Κασσελάκη στον αρχηγό τους αποκαλύπτει επίσης την πρόσδεση της ηγεσίας της Κουμουνδούρου στον «πολακισμό» και στην πολεμική της συκοφαντίας.

«Οι δηλώσεις του είναι αποκαλυπτικές ότι πρόκειται για έναν “Πολάκη made in USA”», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στον κ. Κασσελάκη, ο οποίος χθες το βράδυ με συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star αποκάλεσε το Νίκο Ανδρουλάκη «εκβιαζόμενο πρόεδρο της ήσσονος αντιπολίτευσης από τον πρωθυπουργό» με φόντο τις υποκλοπές. Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης «χρέωσε» στον κ. Ανδρουλάκη ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την πράξη δειλίας του πρωθυπουργού να προτρέψει σε αποχή από τη ψήφιση στη βουλή των βουλευτών του που διαφωνούν με το γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι είχε πει ο κ. Ανδρουλάκης; Ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δέσει τα κορδόνια της Νέας Δημοκρατίας. Τι ισχυρίστηκε ο κ. Κασσελάκης σπεύδοντας να σχολιάσει το μήνυμα Ανδρουλάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ότι ο κ. Ανδρουλάκης χειρίζεται ένα θέμα ανθρώπινων δικαιωμάτων με καιροσκοπική διάθεση, αναμένοντας να δει πρώτα πως θα κινηθούν οι διαφωνούντες της ΝΔ, κ.κ. Βορίδης και Πλεύρης που έχουν διαφωνήσει με το σχέδιο νόμου.

Η Χαριλάου Τρικούπη πάντως δεν δείχνει ότι προτίθεται να καθίσει με δεμένα τα χέρια όσον αφορά στις επιθέσεις του κ. Κασσελάκη. Αντέδρασε το ίδιο επιθετικά αμέσως μετά τις δηλώσεις του στο Star, θυμίζοντας καταρχάς ότι ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε τον κ. Κασσελάκη προ μηνών στο γραφείο του και μεταξύ άλλων του εξήγησε τα νομικά βήματα που ακολούθησε σε σχέση με τις υποκλοπές, ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. «Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι, είτε δεν θέλει, είτε δεν μπορεί να καταλάβει», διαπίστωσε στη συνέχεια η Χαριλάου Τρικούπη, στελέχη της οποίας ανέλαβαν να «ταυτίσουν» πρακτικές Κασσελάκη με αυτές της ΝΔ: «Ο ένθερμος οπαδός και παρ’ ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας.Του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι!».

Το πιο αιχμηρό ίσως σημείο της απάντησης της Χαριλάου Τρικούπη στη σφοδρή επίθεση Κασσελάκη αφορούσε, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, την προτροπή προς τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ εκείνου και του ΣΥΡΙΖΑ και ενός αναλυτικού πόθεν έσχες του. Σε κάθε περίπτωση, ηγεσία και στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ενόχλησε ιδιαίτερα τον κ. Κασσελάκη βρίσκεται στην κατάληξη της απάντησης που ο ίδιος έδωσε σε σχέση με τις υποκλοπές και όχι για το ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν έκανε μήνυση στον πρωθυπουργό. Τι είπε εν κατακλείδει ο κ. Κασσελάκης; «Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρητικά, θα συνδιαλλασσόταν με ένα κόμμα το οποίο είναι υπερχρεωμένο στις τράπεζες και με έναν πρόεδρο ο οποίος είναι εκβιαζόμενος; Ο προοδευτικός χώρος θα εκφραστεί μέσω του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές ως ένα ανανεωμένο, αυτόνομο κόμμα για αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά αυτά που επιθυμούν ανοιχτές γέφυρες με το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, διαπιστώνουν ότι η «γραμμή» Ανδρουλάκη με το «όχι» σε συμφωνίες κορυφής και σε «συγκολλήσεις κομμάτων» προαναγγέλλει επί της ουσίας πρωτοβουλίες που περιορίζουν το ζωτικό χώρο του κ. Κασσελάκη και ως εκ τούτου τη δυνατότητά του να επαναλάβει με πειστικό τρόπο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι: θα έχει εκείνος τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα νικήσει στις εθνικές εκλογές τον κ. Μητσοτάκη, όπως υποσχόταν κατά την εσωκομματική προεκλογική περίοδο.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με την πεποίθηση – όπως είπε στο OPEN πριν από την επίθεση Κασσελάκη- ότι στις ευρωεκλογές θα είναι με τη σφραγίδα της λαϊκής ετυμηγορίας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κι ότι το κόμμα του θα καταγράψει ραγδαία άνοδο στη συνέχεια. Στο σχέδιό του , υπό αυτές τις προϋποθέσεις, εντάσσει την ανάληψη πρωτοβουλιών από το βράδυ των ευρωεκλογών για τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου που θα μπορέσει να δώσει νικηφόρα μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ο φιλόδοξος στόχος του παραπέμπει συγκεκριμένα σε ένα ανοικτό κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ «με κοινωνικούς όρους προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις», αλλά αποκλείει «γάμο» με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Διαφωνώ απόλυτα με τη συγκόλληση κομμάτων. Δεν πρόκειται το ΠΑΣΟΚ να γίνει μέρος του προβλήματος που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε με συνέντευξή του στο OPEN ο κ. Ανδρουλάκης προσπαθώντας να εξηγήσει ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ποιο είναι το σκεπτικό που περιέγραψε;

«Έχουμε ένα κόμμα, που στο όνομά του αναφέρει τον όρο “ριζοσπαστική αριστερά”, στελέχη του προτείνουν να γίνουν σοσιαλδημοκράτες και ο Πρόεδρός του, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στενότερου συνεργάτη του, ήταν υποψήφιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Για μένα όλα αυτά δείχνουν έναν καμβά, που στέλνει ένα μήνυμα στην κοινωνία: Είναι μονόδρομος για να έχει ισχυρό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές και να έχω τη δυνατότητα προσωπικά να πάρω όλες τις πρωτοβουλίες για να ενωθούν οι προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας, να υπάρξει η αναγέννηση της παράταξης που θα είναι ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας με νικηφόρους όρους».

Η αλήθεια είναι ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν θεωρεί ατελέσφορες μόνο τις συγκολλήσεις κομμάτων, αλλά και τις «μεταγραφές» ή «επιστροφές» στελεχών, που άνθρωποι του κόμματός του αποδοκιμάζουν και χαρακτηρίζουν, είτε «γυρολόγους», είτε «θεσιθήρες». Εντούτοις το ανοικτό κάλεσμα που προετοιμάζει δεν αποκλείει εκ των προτέρων στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως επισημαίνει έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το μοντέλο Δούκα απέδειξε ότι μπορεί να ενώσει προοδευτικές δυνάμεις.

Στα δικά του στελέχη θέλει, ως φαίνεται, να στηριχθεί και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του τονίζει ότι αυτό που προσπαθεί είναι να οικοδομήσει την πολιτική ανάδειξη νέων και αξιόπιστων στελεχών- κάτι που θα κάνει και εν’ όψει των ευρωεκλογών με αφορμή τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Το δεύτερο που επιχειρεί είναι να πείσει το κεντροαριστερό ακροατήριο ότι συγκροτεί και μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, μακριά από τα στοιχεία λαϊκισμού, τα οποία χρεώνει και αφήνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Και το τρίτο είναι η μαχητική αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία, που όμως δεν επιβάλλει την καταψήφιση όλων των νομοσχεδίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης θυμίζει ότι το κόμμα του έχει στηρίξει στη βουλή νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης. Θα το κάνει και στο σχέδιο νόμου που αφορά στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών; Λένε «ναι» επί της αρχής αλλά θα συνεδριάσει την Τρίτη η κοινοβουλευτική ομάδα για τις τελικές αποφάσεις. «Η θέση μας είναι εδώ και πολλά χρόνια η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ό,τι θέμα αφορά στην τεκνοθεσία και την υιοθεσία, το κριτήριο μας θα είναι ο απόλυτος σεβασμός στο συμφέρον του παιδιού και τα δικαιώματά του», έχει δηλώσει σχετικά ο κ. Ανδρουλάκης συμπληρώνοντας βέβαια ότι: «Δεν θα μεταβιβάσει ο κ. Μητσοτάκης τα εσωκομματικά του προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ. Είναι δικά του κι ας τα λύσει. Η κυβέρνηση νομοθετεί. Εμείς δεν πρόκειται να “δέσουμε τα κορδόνια” της Νέας Δημοκρατίας».

Ετικέτες: ΠΑΣΟΚΠΑΣΟΚ ΝΕΑΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει κατά πόσον έθεσε το θέμα της Λιβύης στον Τούρκο Πρόεδρο

26/06/2025 | 11:00
Featured

Δημοσκόπηση της Interview δείχνει για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής στην πρόθεση ψήφου με 2,9%

24/06/2025 | 20:13
Featured

Δημοσκόπηση Alco: Ξεκάθαρο προβάδισμα της Ν.Δ., δεύτερο πάλι το ΠΑΣΟΚ

18/06/2025 | 06:40
Featured

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 26% – Mάχη ΠΑΣΟΚ με Πλεύση Ελευθερίας για τη 2η θέση, πτώση για ΣΥΡΙΖΑ

16/06/2025 | 17:24 - Ενημέρωση 17/06/2025 | 12:37
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ!!! ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1122 shares
    Share 449 Tweet 281
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    504 shares
    Share 202 Tweet 126
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    392 shares
    Share 157 Tweet 98
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    326 shares
    Share 130 Tweet 82
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch