Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 30 ουνίου 2016

Newsroom από Newsroom
30/06/2016 19:09
σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Τύπος σήμερα:Οικονομικά και φορολογικά θέματα κυριαρχούν για μια ακόμη μέρα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων που κυκλοφορούν.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Σόϊμπλε uber alles» Η εφημερίδα γράφει ότι: «απαιτεί να εγκρίνονται από το Βερολίνο τα προσχέδια των προϋπολογισμών των κρατών, καταργεί την Κομισιόν. Ζητάει γκαουλάιτερ σε κάθε υπουργείο Οικονομικών. Το σχέδιό του για ολοκληρωτική κατοχή στη γηραιά ήπειρο»

. ΕΘΝΟΣ: «Οι 6 εγκύκλιοι για συντάξεις-εφάπαξ» Η εφημερίδα σημειώνει: «ποιοι υπάγονται στο παλαιό και ποιοι στο νέο καθεστώς συνταξιοδότησης. «Κλειδί» η 12η Μαΐου και ο χρόνος διακοπής επαγγέλματος για χιλιάδες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Το νέο καθεστώς για την προσωρινή σύνταξη και τι θα ισχύσει για όσους έχουν οφειλές στα Ταμεία»

. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τρώνε» μια επικουρική» Η εφημερίδα γράφει ότι: «όλοι οι συνταξιούχοι θα πληρωθούν 11 αντί 12 επικουρικές συντάξεις έως το τέλος του χρόνου. Ο νόμος Κατρούγκαλου, μετά από εισήγηση του ΕΤΕΑ, προβλέπει τη… χρονοκαθυστέρηση από 3 έως 6 ημέρες στις πληρωμές».

ΕΣΤΙΑ: «Οικονομία χωρίς ραχοκοκκαλιά» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «την τελευταία εξαετία, από τη στιγμή που ουσιαστικά χρεωκόπησε και εισήλθε σε καθεστώς διεθνούς επιτηρήσεως, η Ελλάς αναζητεί νέο παραγωγικό μοντέλο, που θα την βγάλει από την κρίση και θα οδηγήσει την οικονομία στην ανάκαμψη». Η ΑΥΓΗ: «Τώρα η ευκαιρία της απλής αναλογικής» Σύμφωνα με την εφημερίδα : «εφικτή η συγκέντρωση 200 ψήφων για την εφαρμογή της από τις επόμενες εκλογές. Ναι από ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων στην κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών. Κρίσιμη η στάση του ΚΚΕ στην «επί της αρχής» ψηφοφορία».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Οι γύπες πετούν χαμηλά» Η εφημερίδα γράφει ότι: «διπλό «χτύπημα» δέχεται το εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM) ήρε στο παρά πέντε την εμπιστοσύνη του στον Χρ. Παπαδόπουλο για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Πειραιώς ενώ είχε δοθεί το «πράσινο φως» από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Φιάσκο με την Cosco για τον ΟΛΠ» Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «οι κυβερνητικές παλινωδίες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ και ταυτόχρονα επιδεινώνουν την εικόνα της χώρας ως επενδυτικού προορισμού. Οι Κινέζοι απειλούν με ακύρωση της εξαγοράς επειδή η κυβέρνηση άλλαξες όρους της συμφωνίας».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Κάλεσμα μπροστά στα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση» Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «κυβέρνηση-ΣΕΒ- ΕΕ στρώνουν το έδαφος της επόμενης λεηλασίας! Καμιά συναίνεση στη συνέχιση της σφαγής των δικαιωμάτων μας! Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή! Να προετοιμαστούμε για αγωνιστική απάντηση και αντεπίθεση!».

ΤΑ ΝΕΑ: «Κόπηκαν οι συντάξεις που «δεν κόβονται» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «από χθες δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι διαπιστώνουν τη σκληρή πραγματικότητα των μεγάλων περικοπών που υπέστησαν, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης σε όλους τους τόνους, ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Η Ευρώπη στα τέσσερα» Η εφημερίδα γράφει ότι «μετά το φρένο στην ενοποίηση, ή θα βρεθούν συμβιβασμοί ή θα πάμε σε πολυδιάσπαση. Σκληρό μήνυμα Ομπάμα υπέρ των εθνικών ταυτοτήτων και αλλαγών στην οικονομική πολιτική».

KONTRA NEWS: «Τα κοράκια θέλουν να φάνε όλες τις τράπεζες» Η εφημερίδα σημειώνει ότι «αν δεν ξυπνήσουν αμέσως κυβέρνηση, κόμματα, επιχειρηματίες και λαός, οι ξένοι τοκογλύφοι και οι γύπες μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν αρπάξει όλες τις ελληνικές τράπεζες και μαζί με αυτές το σύνολο των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας των εφιαλτικών μνημονίων που διέλυσαν την οικονομία και την κοινωνία».

VOICE: «Κλεπτοκρατία- Ο Αλέξης σπάει το απόστημα» Η εφημερίδα σημειώνει ότι «ο Φραγκιαδάκης δικαιώνει την «F&M Voice». Αυτοί έριξαν στα βράχια τον Μαρινόπουλο. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «κανονιού». Υπερδανεισμός, αστοχίες και κακοδιαχείριση έφεραν τον Μαρινόπουλο στο χείλος του γκρεμού».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ: « «Δούρειος ίππος» στις τράπεζες» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «ο SSM μπλόκαρε την τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου στην Πειραιώς. Φόβοι για επιλογές προσώπων με στόχο τον έλεγχο της οικονομίας μέσω των τραπεζών. Ύποπτος ο ρόλος των funds. Με μειοψηφικά πακέτα επιδιώκουν άλωση των διοικήσεων».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Μαρινόπουλος: Στο 99 άλλες τρεις εταιρείες» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ευρύτερες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση Μαρινόπουλου, καθώς με νέες αιτήσεις που υπέβαλε χθες η διοίκηση του ομίλου στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητεί να υπαχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα».

 

Ετικέτες: 2016ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝΤΥΠΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα στον Ερντογάν ήταν η τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη – Aνάλυση

Επόμενο Άρθρο

Το… έχουν με τα smartphones οι Ελληνες

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Η “Αφασία” του Τύπου…

07/04/2024 | 21:01
Featured

ΝΔ για ελευθερία του Τύπου: Δείτε τον Ηλιόπουλο το 2015 (video)

10/07/2022 | 16:44
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κ. Σακελλαροπούλου: Πυλώνας της δημοκρατίας ο ελεύθερος και ανεξάρτητος Τύπος

26/05/2021 | 17:00
HOT NEWS

Διεθνής Τύπος: Για πρώτη φορά ομοφυλόφιλος υπουργός στην Ελλάδα, από κεντροδεξιά κυβέρνηση

05/01/2021 | 18:02
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Η αλήθεια για την κερδοφορία του τύπου………

02/12/2020 | 07:51
HOT NEWS

Ο διεθνής Τύπος τη συμφωνία για το σχέδιο ανάκαμψης

21/07/2020 | 21:06
HOT NEWS

Πώς είδαν τα τουρκικά ΜΜΕ την ιστορική συμφωνία

10/06/2020 | 07:34
ΔΙΕΘΝΗ

Ο γερμανικός Τύπος για τα κορονοομόλογα

27/03/2020 | 20:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Το... έχουν με τα smartphones οι Ελληνες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1088 shares
    Share 435 Tweet 272
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    505 shares
    Share 202 Tweet 126
  • Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες φωτογραφίες του τάφου του – Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα

    388 shares
    Share 155 Tweet 97
  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    377 shares
    Share 151 Tweet 94
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    176 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Ιούλιο 2025 – Ποια ποσά και πότε καταβάλλονται

    97 shares
    Share 39 Tweet 24
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch