Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στο Περιστέρι: Τελευταίες ειδήσεις τώρα

Newsroom από Newsroom
03/02/2017 22:02
σε ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Περιστέρι

Ειδήσεις: Την πενηντάχρονη γυναίκα του ακολουθεί στο θάνατο και ο 53χρονος πατέρας της οικογένειας, στο σπίτι της οποίας εισέβαλαν άγνωστοι ένοπλοι τα ξημερώματα. Η γυναίκα είχε εκπνεύσει λίγο μετά την ματωμένη εισβολή στο σπίτι στο Περιστέρι, ενώ ο 53χρονος είναι κλινικά νεκρός, αν και παραμένει στην Εντατική του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Συντετριμένος ο γαμπρός του 53χρονου μιλά στο protothema.gr: “Δεν υπάρχουν ελπίδες να ζήσει ο άνθρωπος, είναι θέμα ωρών , έτσι μας είπαν οι γιατροί. Είναι εγκεφαλικά νεκρός. Τα παιδιά είναι σοκαρισμένα και η κόρη κλαίει και αναζητά συνέχεια τη μαμά της”.

Και ενώ ο αιματηρός απολογισμός της πρωτοφανούς εισβολής μεγαλώνει, πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την ταυτότητα και τα κίνητρα των δραστών. Από τα στοιχεία που έχει έως τώρα συγκεντρώσει η αστυνομία, προσπαθεί να σχηματίσει τον βασικό καμβά των ερευνών και ταυτόχονα να κάνει σενάρια που θα κατευθύνουν τους αξιωματικούς στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μέχρι στιγμής, από τις μαρτυρίες των δύο παιδιών της οικογένειας έχει προκύψει ότι οι δράστες μιλούσαν αλβανικά και ζήτησαν χρήματα. Από την έρευνα της αστυνομίας, προκύπτει ότι η οικογένεια είχε κάποιες οικονομίες (ορισμένοι κάνουν λόγο για ποσό περίπου 9.000 ευρώ), χρήματα που όμως δεν κατάφεραν να βρουν: Η εκδοχή της ληστείας παραμένει το υπ΄αριθμόν ένα σενάριο για τα κίνητρα των δραστών, που τελικά έφυγαν έχοντας πυροβολήσει τους γονείς και χτυπήσει άσχημα τον 28χρονο γιο της οικογένειας, παίρνοντας μόνο το πορτοφόλι του πατέρα. Ωστόσο, προβληματίζει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.

Ο νεαρός, μάλιστα, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, αλλά παρόλ΄αυτά προσπάθησε να υπερασπισθεί τους γονείς του. Οι δράστες δεν πείραξαν τη 19χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία έγινε μάρτυρας τόσο της δολοφονίας των γονιών της, όσο και της σωματικής κακοποίησης του αδελφού της, που οι κακοποιοί τραυμάτισαν σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπο- στη γνάθο. Ταυτόχρονα, έζησε την αγωνία και την απειλή από τους δράστες που επαναλάμβαναν «τα λεφτά, τα λεφτά».

Η εκδοχή οι δράστες να ήταν γνωστοί της οικογένειας και πίσω από τη δολοφονική επιδρομή να βρίσκεται μια πράξη αντεκδίκησης δεν συγκεντρώνει, τουλάχιστον έως τώρα, ισχυρές πιθανότητες. Η τετραμελής οικογένεια ζούσε στη συγκεκριμένη γειτονιά, στο Περιστέρι, τα τελευταία τρία χρόνια, περίπου. Ο πατέρας έκανε μεροκάματα κυρίως στην οικοδομή, η μητέρα ασχολιόταν με τα οικιακά και τη φροντίδα του γιου της που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, ενώ η κόρη πήγαινε στο λύκειο. Η οικογένεια δεν είχε πολλά – πολλά με τη γειτονιά και οι γείτονες γενικώς μιλούν για ήσυχους ανθρώπους που δεν ανοίγονταν πολύ και που δεν έδιναν δικαιώματα.

Ωστόσο, το στοιχείο το οποίο προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αστυνομικών είναι η μαρτυρία της 19χρονης κόρης των θυμάτων, σύμφωνα με την οποία οι δολοφόνοι επαναλάμβαναν «τα λεφτά, τα λεφτά», μιλώντας αλβανικά. Εξετάζουν, λοιπόν την εκδοχή, οι δράστες να γνώριζαν ότι η οικογένεια είχε τις οικονομίες της στο σπίτι και έτσι σε έναν πρώτο γύρο ερευνών αναμένεται να εξετασθούν πρόσωπα από το κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειας και από το επαγγελματικό του πατέρα. Άλλωστε, η επιλογή του συγκεκριμένου στόχου προκαλεί από μόνη της ερωτηματικά: Ενοπλη εισβολή σε ένα σπίτι στο Περιστέρι όπου ζει μια οικογένεια αλβανικής καταγωγής δεν είναι κάτι συνηθισμένο, παρά μόνο αν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες και στόχοι από την πλευρά των δραστών. Επιπλέον, οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν χωρίς δισταγμό πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να αναρωτιούνται αν το έκαναν από το φόβο να τους αναγνωρίσει κάποιο από τα θύματα – ο πατέρας ή η μητέρα. Πάντως, με βάση τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της οικογένειας- και αυτό το στοιχείο ενισχύει τον προβληματισμό των διωκτικών αρχών.

[irp posts=”108753″ name=”Απίστευτης βιαιότητας έγκλημα στο Περιστέρι”]

Οι συγγενείς των θυμάτων βρίσκονται σε καθεστώς φόβου και σοκ. Ανιψιά του 53χρονου άνδρα πο μίλησε στο protothema.gr δήλωσε σοκαρισμένη από ό,τι συνέβη. Η ίδια επαναλαμβάνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί ποιοι θα μπορούσαν να βάλουν στο στόχαστρό τους την οικογένεια του θείου της- άλλωστε ήταν έναν βιοπαλαιστής που προσπαθούσε να εξασφαλίσει τα αναγκαία στην οικογένειά του.

«Άκουσα το παιδί να φωνάζει και μετά άκουσα δυο πυροβολισμούς», λέει στο protothema.gr γειτόνισσα της οικογένειας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, ενώ, όπως λένε η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας ήταν πάντα ανοιχτή.

Ετικέτες: NewsαστυνομίαέγκλημαΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΝΕΑΠΕΡΙΣΤΕΡΙΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Λιβύη και Τουρκία υπέγραψαν μνημόνιο για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές

25/06/2025 | 19:37
HOT NEWS

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Λήγουν στις 15 Ιουλίου – Πρόστιμα, παγίδες και τι να προσέξετε πριν την υποβολή

25/06/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΔΥΠΑ: Επιδότηση 14.800€ για ανέργους σε 7 περιοχές – Όλα τα ενεργά voucher και τα προγράμματα ενίσχυσης με αριθμούς

25/06/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

25/06/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αδυνάτισμα: Τροφές που πρέπει να αποφεύγετε πριν τον ύπνο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    500 shares
    Share 200 Tweet 125
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    352 shares
    Share 141 Tweet 88
  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Ιεροσόλυμα σε σταυροδρόμι: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό πίεση – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα ακίνητα και η αφανής μάχη επιρροής

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Διπλωματικές πηγές για συμφωνία Λιβύης – Τουρκίας: «Δεν θα δεχθούμε παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων»

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Έφοδος στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά με παραγγελία της Ευρωπαϊκής εισαγγελίας για απάτες από εκτελωνιστές – Οκτώ συλλήψεις – Κατασχέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ

    285 shares
    Share 114 Tweet 71
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch