Μια πανεύκολη συνταγή από την food blogger, Ελένη Βονισάκου!
Η Ελένη από το blog, thefoodiecorner.gr μας φτιάχνει την πιο απλή μους σοκολάτα που σίγουρα μπορεί να φτιάξει ακόμη και η πιο… πρωτάρα μαγείρισσα!
Υλικά:
150 γρ. ζαχαρωτά τύπου marshmallows, χοντροκομμένα
50 γρ. βούτυρο
250 γρ. κουβερτούρα χοντροκομμένη
4 κ.σ. νερό
300 ml κρέμα γάλακτος, χτυπημένη σε σαντιγί
Για διακόσμηση: Λίγα marshmallowsTFC Choc-Mousse-620×926
Βήματα:
1) Λιώνουμε όλα τα υλικά εκτός της κρέμας γάλακτος σε κατσαρολάκι και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
2) Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και την προσθέτουμε στο χλιαρό μείγμα σοκολάτας.
3) Μοιράζουμε σε ποτηράκια και βάζουμε στο ψυγείο να δέσει η μους.
Τόσο απλό!