Υλικά : για τα ρολά 1 συσκευασία ζύμη σφολιάτας για κρουασάν
2 κουταλιές σούπας βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
…για την επικάλυψη
1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου
1 κουταλιά της σούπας γάλα
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
για τα ρολά κανέλας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε μια φόρμα για μάφινς και αφήνετε στην άκρη.
Αλευρώνετε τον πάγκο εργασίας για να μην κολλήσει το φύλλο. Ανοίγουμε λίγο το φύλλο με τον πλάστη σε πάχος μισό εκατοστό.
Στη συνέχεια βουτυρώνετε τη ζύμη με και πασπαλίστε με μαύρη ζάχαρη και κανέλα. Ρολάρετε προσεκτικά τη ζύμη σε ρολό και τη κόβετε σε κομμάτια ανά 2 εκ με ένα κοφτερό μαχαίρι.Τοποθετήστε τα ρολά ζύμης στη φόρμα για μάφιν.
Ψήστε για 12-14 λεπτά ή μέχρι τα ψωμάκια να ροδίσουν ελαφρά . Αφήστε να κρυώσουν για περίπου 5 λεπτά και πασπαλίζετε με το γλάσο.
…για το γλάσο
Χτυπάμε μαζί σιρόπι σφενδάμου και το γάλα σε ένα μικρό μπολ . Ανακατέψτε μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.