Σάντουιτς με αυγά και τυρί
Ο Μάζεν Μουσταφά, σεφ στο εστιατόριο Fellow που άνοιξε πρόσφατα στο Λος Αντζελες, είπε στο Insider ότι αυτό είναι το αγαπημένο του σάντουιτς όταν ζούσε στη Νέα Υόρκη.
«Είναι ένα σάντουιτς που τρώω αρκετές φορές την εβδομάδα πριν πάω για δουλειά», δηλώνει.
Σάντουιτς με ψωμί τύπου μπέιγκελ
Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε: ψωμί τύπου μπέιγκελ, ένα αυγό, 100ml πλήρες γάλα, γαλλικό τυρί comté, μαγιονέζα, σάλτσα τσίλι και ξύσμα πορτοκαλιού.
Ξεκινήστε ψήνοντας το μπέιγκελ σε ένα τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια χτυπήστε τα αυγά σας με το γάλα και ρίξτε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ανακατεύοντας παράλληλα.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε τη μαγιονέζα, το τσίλι και το ξύσμα πορτοκαλιού. Απλώστε το μείγμα στο ένα μισό του μπέιγκελ, συμπληρώστε τα τηγανητά αυγά και απλώς τοποθετήστε τις φέτες του τυριού comté πάνω από τα αυγά. Προσθέστε και το άλλο μισό του μπέιγκελ και απολαύστε το πρωινό!