Μια συνταγή για ένα πολύ γρήγορο σοκολατένιο τοστ στο τηγάνι με νουτέλα με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου.
Υλικά
•4 φέτες ψωμί του τοστ
•2 αυγά
•1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
•1/8 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
•4 κ.σ. Nutella
•μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
1.Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
2.Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα να ομογενοποιηθούν.
3.Παίρνουμε τις 4 φέτες το τοστ και τις αλείφουμε τη κάθε μια με 1 κ.σ. Nutella, τις κάνουμε σάντουιτς και τις βουτάμε στο μείγμα αυγού-κρέμας και από τις δύο πλευρές να “μουλιάσουν”.
4.Τις βάζουμε στο ζεστό τηγάνι και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές για 3′ περίπου μέχρι να ροδίσουν καλά. Τις βγάζουμε από τη φωτιά και τις σερβίρουμε αμέσως περιχύνοντάς τες με μέλι ή σιρόπι σφενδάμου [υπάρχει σε όλα τα σούπερ μάρκετ, δοκιμάστε το].