Και ένα vegan σάντουιτς
Αν και είναι Αυστραλός σεφ που μένει στη Δυτική Ακτή, ο Κούρτις Στόουν – ο οποίος διευθύνει τα εστιατόρια Maude και Gwen στο Λος Άντζελες – λατρεύει να κάνει τη δική του εκδοχή για vegan σάντουιτς.
Σάντουιτς με λαχανικά
Η εύκολη συνταγή περιλαμβάνει λαχανικά όπως πιπεριές και ντομάτες ψημένες στην σχάρα, μαζί με κολοκυθάκια και μελιτζάνες.
Ο Στόουν απλώνει λίγο γιαούρτι στο ψωμί πριν προσθέσει τα λαχανικά και ολοκληρώνει πάντα με λίγο τυρί φέτα.
«Έχεις αυτή την αλμύρα από τη φέτα, την υπέροχη πλούσια κρεμώδη γεύση από το γιαούρτι ενώ τα ψητά λαχανικά έχουν μυρωδιά από κάρβουνο. Απλά υπέροχο», καταλήγει.