Υλικά
1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη
1/2 φλυτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ. σ. ούζο
1/2 κ. γλ. αλάτι
3/4 φλυτζ. νερό
Σπορέλαιο
για το γαρνίρισμα
Κανέλα
Καρύδια
Μέλι
Εκτέλεση
Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένας χυλός. Ρίχνεις τον χυλό σε καυτό λάδι, κουταλιά- κουταλιά.
Τηγανίζεις, γυρίζοντας και από τις δυο μεριές.
Μόλις οι τηγανίτες είναι έτοιμες, τις βάζεις σε πιατέλα, ρίχνεις ζεστό μέλι και πασπαλίζεις με κανέλα και καρύδια.