Ένα πανεύκολο, δροσερό και νόστιμο γλυκάκι για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βραδάκια μας.
Μια συνταγή με 4 μόλις υλικά για ένα φανταστικό επιδόρπιο…
Υλικά συνταγής:
– 2 κεσεδάκια γιαούρτι με γεύση μπανάνα
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι πλήρες
– 1 μπανάνα
– 1 κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε πηχτή σαντιγί
Εκτέλεση συνταγής:
– Χτυπήστε τη κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και πολτοποιήστε τη μπανάνα στο multi.
– Σε ένα μπολ, αναμείξτε καλά με σύρμα τα γιαούρτια με τη πολτοποιημένη μπανάνα. Προσθέτετε και τη σαντιγί και ανακατεύετε απαλά να ενσωματωθούν τα υλικά.
– Βάζετε τη κρέμα σε ποτήρια και όταν τη σερβίρετε προσθέστε φέτες φρέσκιας μπανάνας και με τρίμμα κουβερτούρας ή τριμμένο μπισκότο.*
* Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε μπισκότα σαβαγιάρ να τα σπάσετε με τα χέρια σας [κρατείστε για διακόσμηση] τοποθετείστε τα μέσα στη κρέμα και πασπαλίστε στο τέλος την επιφάνεια.