Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Αντιδρασεις για τον μαχητή του Αζόφ που μίλησε στη Ελληνική Βουλή – Παρέμβαση Σαμαρά

TechTeam από TechTeam
08/04/2022 00:16
Ενημερώθηκε: 08/04/2022 04:47:15
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
96
SHARES
205
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά Έλληνα ομογενή, που μίλησε στην ελληνική Βουλή, ότι πολεμάει με το τάγμα του Αζόφ εναντίον των Ρώσων.

«Μάχομαι μέσα από το τάγμα Αζόφ στην ουκρανική άμυνα για να διώξουμε τους ναζί», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ομογενής Μιχαήλ, ο οποίος εμφανίστηκε διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Τσίπρας: «Οι ναζί δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή»

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο πρωθυπουργός», σημειώνει και σχολιάζει: «Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή».

«Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», τονίζει η Αλ. Τσίπρας.

Αιχμές από Σαμαρά

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος αυτό που έγινε σήμερα στην ελληνική Βουλή».

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι «η νομιμοποίηση ναζιστών συνιστά μία ανεξίτηλη εικόνα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο».

«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ επέτρεψαν τη μετατροπή του λίκνου της Δημοκρατίας σε υπερασπιστή της ναζιστικής θηριωδίας, στη μαύρη επέτειο των 81 ετών από τη ναζιστική επίθεσης στην Ελλάδα», σημείωσε ο κ. Βελόπουλος.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτήρισε «μεγάλο ατόπημα» το γεγονός ότι μέλος του τάγματος Αζόφ απευθύνθηκε στην ελληνική Βουλή και τόνισε πως θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα, αν ήταν ενήμερος.

«Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον πρόεδρο της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, ο οποίος αντιστέκεται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Από εκεί πέρα, όμως, είναι απαράδεκτο ότι στο ελληνικό Κοινοβούλιο απευθύνθηκε μαζί με τον πρόεδρο Ζελένσκι, μέλος του τάγματος Αζόφ. Θα ζητηθούν εξηγήσεις στη συνεδρίαση σε λίγη ώρα στη Διάσκεψη των Προέδρων, από τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, αν ήταν ενήμερος και αν συμφώνησε. Διότι νομίζω αυτό αποτελεί μεγάλο ατόπημα», δήλωσε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει εξηγήσεις.

«Το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, κ. Ζελένσκι, δεν έκανε καμία αναφορά για την τουρκική εισβολή στη Κύπρο αλλά έδειξε δύο βίντεο με δηλώσεις μαχητών, εκ των οποίων ο ένας ανήκει στο τάγμα Αζόφ, το σημειώνω. Αυτό όμως που έγινε σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο είναι ότι ακούστηκε μια φωνή εθνικής ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας», επεσήμανε, από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι με τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟικές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ», σχολίασε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, αποχώρησε άμεσα από την αίθουσα μόλις έγινε αντιληπτό πως μέλη του Τάγματος Αζόφ πήραν τον λόγο.

«Το ΜέΡΑ25 είναι αλληλέγγυο στον ουκρανικό λαό, όχι στο ναζιστικό Τάγμα Αζόφ. Αυτό που συνέβη σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι απαράδεκτο, είναι καταδικαστέο, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός και συνέβη με την πλήρη κάλυψη και ανοχή του Προέδρου της Βουλής και της Κυβέρνησης αλλά και όλων όσοι παρέμειναν στην αίθουσα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Αντιδράσεις βουλευτών στην συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών

Το θέμα της παρέμβασης μαχητών από τη Μαριούπολη, στο πλαίσιο της διαδικτυακής ομιλίας Ζελένσκι στην ολομέλεια της Βουλής, έθεσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών, που επεξεργάζεται νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση ευρωπαϊκών οδηγιών.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τρ. Αλεξιάδης είπε ότι “πολύ σωστά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν παρών στην ομιλία του προέδρου μιας χώρας, που δέχεται επίθεση και εισβολή, δυστυχώς όμως, αναγκαστήκαμε να ακούσουμε και εκπροσώπους του τάγματος Αζόφ, ενός τάγματος με συγκεκριμένη ιδεολογία, την οποία η Ελλάδα πολέμησε στο μέτωπο και στα βουνά. Δυστυχώς τους ακούσαμε και αυτούς” είπε ο κ Αλεξιάδης και συνέχισε: “Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, για κάτι τέτοιο. Και δεν ακούσαμε δυστυχώς, τίποτα για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου, τίποτα για το επιχείρημα ότι δεν έχει συμβεί από τον 2ο ΠΠ τίποτα ανάλογο, ξεχνώντας κάποιοι την Κύπρο με τους 1.619 αγνοούμενους και τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία”.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Κ. Σκανδαλίδης είπε ότι η ομιλία Ζελένσκι ανέδειξε τον ηγέτη μιας χώρας που μάχεται υπέρ της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της, θέσε όμως και το ερώτημα στον Πρόεδρο της Βουλής, “εάν η παρέμβαση των δύο Ουκρανών, που έγινε στο ενδιάμεσο της ομιλίας του κ. Ζελένσκι, ήταν σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση ή όχι. Δεν μου προξένησε καθόλου καλή εντύπωση. Ήρθαμε να ακούσουμε την τοποθέτηση του προέδρου Ουκρανίας και όχι την τοποθέτηση του οποιουδήποτε άλλου” είπε ο κ. Σκανδαλίδης.

Η βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Κομνηνάκα είπε ότι δεν την ξαφνιάζει “η εκ των υστέρων προσπάθεια να μαζευτεί η ντροπή, τα κόμματα του νατοϊκού τόξου να χειροκροτούνε τους εκπροσώπους των ναζί, των ταγμάτων Αζόφ”. Αντίθετα, σημείωσε, “επιβεβαιώνεται, το πώς ξεπληρώνονται οι νατοϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Επιβεβαιώνει επίσης τη σωστή στάση του ΚΚΕ, που είπε από την αρχή ότι, η αυτονόητη αλληλεγγύη προς τον ουκρανικό λαό, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με στήριξη στον Ζελένσκι, ο οποίος είναι μέρος του προβλήματος, που είχε κι εκείνος ευθύνη για δεινά που περνά ο ουκρανικός λαός, και δεν δικαιολογεί την απαράδεκτη εισβολή της καπιταλιστικής Ρωσίας. [..] Δεν αποτελεί έκφραση αλληλεγγύης η φιέστα που οργάνωσε η κυβέρνηση” είπε η κα Κομνηνάκα.

Την απορία του για το πως δεν αποχώρησαν και τα υπόλοιπα κόμματα από την αίθουσα, όπως ο συνάδελφός του, εξέφρασε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρ. Αρσένης. Είχαμε πολλές ενστάσεις για τη διαδικασία συζήτησης με τον κ. Ζελένσκι και εκπροσωπηθήκαμε από έναν βουλευτή μόνο, “ο οποίος αποχώρησε όταν εμφανίστηκαν εκπρόσωποι των ταγμάτων Αζόφ” είπε ο κ. Αρσένης: “Φαντάζομαι ότι όλα τα κόμματα έχετε λάβει επιστολές από Έλληνες της Μαριούπολης, που καταγγέλλουν ότι δέχονται πυρά και από τον ρώσικο στρατό και από τα τάγματα Αζόφ. Δεν κατανοώ πως, τα υπόλοιπα κόμματα δέχθηκαν, και δεν αποχώρησαν από την αίθουσα εκείνη τη στιγμή” είπε ο κ. Αρσένης.

Κυβερνητικές πηγές: Εικόνα ντροπής οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Για εικόνα ντροπής κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την αντιπολίτευση.

Όπως τόνιζαν οι κυβερνητικές πηγές, την ώρα που σφάζονται άμαχοι και βιάζονται γυναίκες από Ρώσους στρατιώτες κάνουν μικροπολιτική. Υπενθύμιζαν μάλιστα με νόημα ότι το Τάγμα του Αζόφ είναι ενταγμένο στον Ουκρανικό Στρατό από το 2014. «Οτιδήποτε άλλο είναι ρωσική προπαγάνδα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

 

Ετικέτες: ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣΒουλήΣαμαράςΤσίπρας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στο κόμμα Τσίπρα ο μισός ΣΥΡΙΖΑ

06/10/2025 | 21:31
Featured

Κατατέθηκε στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2026

06/10/2025 | 19:00
Featured

Μαρινάκης για Τσίπρα: Την τελευταία φορά που μίλησε για θάλασσες, ψάχναμε σωσίβιο

06/10/2025 | 15:52
Featured

Βουλή: Υπερψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την απόκτηση της τέταρτης Belharra

03/10/2025 | 16:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οικονόμου: Λανθασμένη και άστοχη η ομιλία μέλους του Αζόφ στη Βουλή


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    858 shares
    Share 343 Tweet 215
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    209 shares
    Share 84 Tweet 52
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch