Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Αδ. Γεωργιάδης: Με το ρεύμα εξαντλήσαμε τα περιθώριά μας – Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος

Newsroom από Newsroom
31/05/2022 19:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
85
SHARES
181
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση πήρε μια τεράστια απόφαση, για μια γιγαντιαία παρέμβαση στο ρεύμα, την μεγαλύτερη που έχει γίνει σε όλη την Ευρώπη.

Δεν μπορούμε κάθε εβδομάδα να παίρνουμε καινούρια μέτρα. Και με το ρεύμα εξαντλήσαμε το σύνολο των περιθωρίων μας» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

«Αναγνωρίζουμε πλήρως ότι με τα καύσιμα υπάρχει πρόβλημα, όχι οφειλόμενο στην κυβέρνηση, επισήμανε ο υπουργός σημειώνοντας ότι χθες το πετρέλαιο έκλεισε στα 121 δολάρια, η υψηλότερη τιμή πετρελαίου στην ιστορία της χώρας μας, σύμφωνα με τον ίδιο. «Χθες είχαμε την απόφαση για το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο στο 90% από την ΕΕ και είχαμε και το άνοιγμα ξανά της αγοράς της Κίνας. Δηλαδή είχαμε μεγαλύτερη ζήτηση και ταυτόχρονα λιγότερη προσφορά. Έχουμε πόλεμο στην γειτονιά μας, είναι δυνατόν η ζωή να παραμείνει όπως ήταν πριν;» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως βγάζοντας τους φόρους από τα καύσιμα, είμαστε στην 12η-13η θέση στην τιμή της βενζίνης σε επίπεδο Ευρώπης. «Με τους φόρους είμαστε στην 4η θέση, αλλά εκεί ήμασταν πάντα, ποτέ δεν ήμασταν σε χαμηλότερη, έχουμε υψηλούς φόρους στα καύσιμα από την δεκαετία του 1990, δεν είναι καινούριο αυτό» προσέθεσε, παραδεχόμενος ότι τον Απρίλιο τα έσοδα από τα καύσιμα ήταν λιγότερα από τον στόχο.

Σε σχέση με το κατά πόσο μια μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα θα αύξανε την κατανάλωση άρα και τα έσοδα του κράτους, ο κ. Γεωργιάδης συμφώνησε ότι υπάρχει μια τέτοια θεωρία που στέκεται σοβαρά, ωστόσο διατύπωσε και τον ισχυρό αντίλογο που έγκειται στο γεγονός ότι επειδή ο πληθωρισμός είναι γενικός και όχι μόνο στα καύσιμα, τα εισοδήματα πιέζονται και έτσι η κατανάλωση θα πέσει αναπόφευκτα, άρα δεν είναι βέβαιο ότι θα φέρει αντίστοιχη κατανάλωση. Επίσης το καύσιμο έχει και ένα μεγάλο πρόβλημα για την χώρα, συμπλήρωσε, γιατί κάθε πετρέλαιο που αγοράζουμε και φυσικό αέριο που καταναλώνουμε γράφονται στο εμπορικό μας έλλειμμα γιατί είναι εισαγόμενα, άρα δεν είναι μόνο θετική η αύξηση της κατανάλωσης, είναι και αρνητική.

«Η κυβέρνηση είναι από πάνω, αν υπάρχουν περιθώρια σίγουρα θα κάνουμε κάτι, αλλά δεν είμαι από τους πολιτικούς που θα πουν παιδιά βγείτε και ξοδέψτε αλόγιστα, γιατί αυτά τα κάναμε στο παρελθόν και μας πόνεσαν πολύ, άρα πρέπει να δείξουμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στους γύρω μας και στην ιστορία ότι μπορούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος» τόνισε ο υπουργός.

Απαντώντας στο σχόλιο των δημοσιογράφων ότι στις δημοσκοπήσεις οι πολίτες ζητούν πρόσθετα μέτρα, ανέφερε «είναι πολύ λογικό και εξαιρετικά θεμιτό οι πολίτες να ζητούν βοήθεια από το κράτος την ώρα που υπάρχει αυτή η πολύ μεγάλη δυσκολία. Το αν υπάρχουν περιθώρια δεν κρίνεται από μια δημοσκόπηση, κρίνεται από το αρμόδιο επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών και κυρίως από τις αγορές. Αυτή την στιγμή το επιτόκιο του 10ετούς ελληνικού ομολόγου είναι ήδη αρκετά ψηλά. Που σημαίνει ότι οι αγορές ανησυχούν, για όλη την περιφέρεια, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα έχει το πολύ μεγάλο πρόβλημα του δημοσίου χρέους που κουβαλά από το παρελθόν. Μετά την εμπειρία του 2010 όλοι ξέρουμε ότι μια λάθος κίνηση μια κυβέρνησης η οποία για πολιτικούς λόγους δίνει την αίσθηση ότι αγνοεί τα δημοσιονομικά τελικά καταλήγει σε πολύ μεγάλο πόνο για τους πολίτες, άρα σε αυτό το θέμα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί».

Η Ελλάδα τα δύο χρόνια της πανδημίας είχε σημαντικά μεγαλύτερο έλλειμμα από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης, «γιατί δώσαμε ως στήριξη στην κοινωνία πολύ περισσότερα χρήματα από όλους τους άλλους. Εξερχόμενοι από μια 10ετή κρίση τόσο τα νοικοκυριά όσο και οι επιχειρήσεις δεν είχαν λίπος να κάψουν. Έπρεπε να διατηρήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας, πράγμα που επετεύχθη. Δεν μπορούμε 3η συνεχόμενη χρονιά να είμαστε σε έλλειμμα πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα, άρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρόκειται να βάλουμε σε κίνδυνο τα δημόσια οικονομικά γιατί οι επιπτώσεις στους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στους φτωχότερους από αυτούς είναι τραγικές».

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην αλυσίδα υγρών καυσίμων

Αναφορικά με την πάταξη της αισχροκέρδειας, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι στην αλυσίδα των καυσίμων δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν από κανένα άλλο υπουργό τόσο εκτεταμένος έλεγχος. «Έχουμε κάνει έλεγχο σε όλη την αλυσίδα, και στα διυλιστήρια και στις υπηρεσίες μεταφοράς και στα πρατήρια και συνεχίζουμε τους ελέγχους. Στα διυλιστήρια δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα, περιμένω και εγώ να το μάθω. Κάνουν έλεγχο στοιχείων από τις 23 Μαΐου. Αν υπάρξει πόρισμα που λέει ότι έχουν παραβιάσει το περιθώριο κέρδους που είχαμε θεσπίσει, δηλαδή το ίδιο περιθώριο που είχαν την 1η Σεπτεμβρίου του 2021, θα λάβουν και αυτοί πρόστιμο όπως όλοι οι άλλοι» επισήμανε.

Στην κριτική της αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να συγκρουστεί με τα καρτέλ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε «είμαι υπερήφανος γιατί επί των ημερών μου, έχουν μπει τα μεγαλύτερα πρόστιμα για αισχροκέρδεια που έχει βάλει ποτέ το υπουργείο Εμπορίου τα τελευταία 50 χρόνια. Προκαλώ τον κ. Τσίπρα και όποιον άλλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μου δείξουν ένα αντίστοιχο πρόστιμο ή έναν έλεγχο έστω που έγινε σε μια εταιρεία επί των ημερών του κ. Τσίπρα. Όταν ως κυβέρνηση δεν έχεις βάλει ούτε ένα ευρώ πρόστιμο και εμείς έχουμε βάλει ήδη 7 εκατομμύρια για αισχροκέρδεια, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουμε εισπράξει, να έχεις και μια συστολή».

Εληνοτουρκικές σχέσεις

«Κάποιες προκλήσεις θα γίνουν, αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα είναι μικρότερες του 2020» ανέφερε ο υπουργός για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το σκηνικό έντασης που επιδιώκει η γείτονα. «Πρώτον η Ελλάδα είναι πολύ πιο ισχυρή, έχουμε 6 Ραφάλ, για όσους ξέρουν τι θα πει για την δύναμή μας στον αέρα είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Η Τουρκία αυτή την στιγμή δεν έχει κανένα απολύτως αεροπλάνο που να μπορεί να συγκριθεί με τα Ραφάλ, άρα δεν θα ρίσκαρε εύκολα μια σύγκρουση. Δεύτερον, το διεθνές περιβάλλον είναι τέτοιο που όλη η διεθνής κοινή γνώμη είναι πολύ ευαίσθητη με ό,τι έχει να κάνει με παραβίαση εθνικής κυριαρχίας. Το 2020 έπρεπε να εξηγήσουμε στους ξένους τι συνέβαινε. Τώρα θα τρέχουν όλα τα δίκτυα εδώ και όλες οι κυβερνήσεις να δουν τι συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι ο Ερντογάν θα τολμήσει κάτι εξαιρετικά ακραίο, θα μας βρίζει, θα φωνάζει» εκτιμά ο κ. Γεωργιάδης.

Ετικέτες: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Αλλαγές στο ΕΣΥ: Ραντεβού με γιατρό σε 2 αντί για 30 ημέρες με ψηφιακό σύστημα όπως για τα εμβόλια

12/05/2025 | 15:00
Featured

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Είμαι έτοιμη να ενισχύσω τους δεσμούς ΗΠΑ-Ελλάδας – Τι είπαν Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Ιερώνυμος στο Breibart για τη νέα πρέσβη

17/04/2025 | 06:23
Featured

Γεωργιάδης για Τέμπη: Καταρρέουν με πάταγο οι ασυναρτησίες και η σκευωρία της συγκάλυψης – Δριμεία επίθεση στη Ζωή

08/04/2025 | 10:13
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου περιλαμβάνονταν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το ένα αφορά τη διαχείριση και τον έλεγχο του αιγιαλού και των παραλιών, ενώ το δεύτερο την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας, η οποία καθιερώνει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών. Επίσης συζητήθηκε  η πρόταση δημιουργίας της "Νέος ΟΣΕ ΑΕ" από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Στη ΔΕΘ οι ανακοινώσεις για αυξήσεις σε όλους τους ένστολους – Δυσφορία στο Μαξίμου για τις δηλώσεις «γαλάζιων» στελεχών

30/03/2025 | 18:40
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μιλημένα-ξηγημένα…


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ζαχάροβα: «Η Δύση δεν έχει κανέναν έλεγχο στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία – Μπορεί να καταλήξουν εναντίον της»

    392 shares
    Share 157 Tweet 98
  • Μπαίνει σε «θερμικό θόλο» η χώρα: Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες, επιμένουν οι άνεμοι – Σε ποιες περιοχές θα είναι αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς

    349 shares
    Share 140 Tweet 87
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ για αγρότες και Κτηνοτρόφους: Κίνδυνοι απώλειας ενισχύσεων και τα «φαντάσματα» των δηλώσεων ΟΣΔΕ

    349 shares
    Share 140 Tweet 87
  • Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον 5 φορές

    291 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Ο Μητσοτάκης στο Άγιον Όρος αύριο 4 Ιουλίου – Μυστική συνάντηση με «σοφό γέροντα» στις Καρυές

    855 shares
    Share 342 Tweet 214
  • Ο Τραμπ σκοπεύει να αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ από σήμερα για τους δασμούς

    280 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Ντιόγκο Ζότα – Αναγνώριση από τους γονείς: «Έσπασε» η οικογένεια στο Ινστιτούτο Ζαμόρα – Διεθνές σοκ για τον άδικο χαμό

    254 shares
    Share 102 Tweet 64
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch