Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Σε αναμονή για αποζημιώσεις παγετού: 107 εκατ. ευρώ «στο τραπέζι» – Τι θα γίνει με πληρωμές ΕΛΓΑ 

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
13/03/2026 15:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Σε καθεστώς παρατεταμένης αβεβαιότητας βρίσκονται χιλιάδες παραγωγοί κερασιών, μήλων και αχλαδιών σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς παραμένουν χωρίς ουσιαστική αποζημίωση για τις ζημιές που υπέστησαν από τον ισχυρό παγετό του Μαρτίου 2025.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ: ΚΑΠ 2023–2027 και ΕΛΓΑ 18,3 εκατ. ευρώ: Πυλώνας 1 – Πυλώνας 2, πού ανήκει κάθε ενίσχυση και ποιες αποζημιώσεις πληρώθηκαν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Παρά το γεγονός ότι το θέμα βρίσκεται στο τραπέζι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση για τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των αποζημιώσεων.

Το πρόβλημα αφορά κυρίως τις δενδρώδεις καλλιέργειες που επλήγησαν στο προανθικό στάδιο, γεγονός που δεν καλύπτεται από τον κανονισμό ασφάλισης του ΕΛΓΑ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός παραγωγών να μείνει εκτός των κανονικών αποζημιώσεων, παρά το γεγονός ότι οι ζημιές στις καλλιέργειες ήταν εκτεταμένες.

Οι ζημιές σε κεράσια, μήλα και αχλάδια

Ο παγετός που σημειώθηκε στα μέσα Μαρτίου του 2025 προκάλεσε σοβαρές απώλειες παραγωγής σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και την κεντρική Ελλάδα.

Οι κερασοπαραγωγοί βρέθηκαν στο επίκεντρο της κρίσης, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η παραγωγή καταστράφηκε πριν ακόμη ξεκινήσει η άνθιση των δέντρων. Το ίδιο συνέβη και σε καλλιέργειες μήλων και αχλαδιών, όπου οι ζημιές επηρέασαν το σύνολο σχεδόν της παραγωγικής χρονιάς.

Οι αγρότες υποστηρίζουν ότι το οικονομικό πλήγμα ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς τα δέντρα χρειάζονται κανονικά λίπανση, φυτοπροστασία και συντήρηση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει παραγωγή.

Για πολλούς παραγωγούς, το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απώλεια εισοδήματος αλλά και η έλλειψη ρευστότητας για να συνεχίσουν τις καλλιεργητικές εργασίες της νέας χρονιάς.

Το κονδύλι των 107 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσιακούς παράγοντες, έχει ήδη εντοπιστεί κονδύλι περίπου 107 εκατομμυρίων ευρώ που θα μπορούσε να καλύψει μέρος των αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι για τα κεράσια απαιτούνται περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για μήλα και αχλάδια περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, παρά την εξεύρεση πόρων, η κυβέρνηση εμφανίζεται επιφυλακτική ως προς τη δέσμευση των χρημάτων, καθώς εξετάζει το συνολικό δημοσιονομικό πλαίσιο και τις διεθνείς εξελίξεις.

Οι αποφάσεις αυτές συνδέονται και με τις ευρωπαϊκές δημοσιονομικές διαδικασίες που παρακολουθούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κρατικές ενισχύσεις στον αγροτικό τομέα.

Πληρωμές αποζημιώσεων μετά το Πάσχα

Παράλληλα με το ζήτημα των παγετών, ο ΕΛΓΑ προετοιμάζει και την εξόφληση του υπόλοιπου 25% των αποζημιώσεων για ζημιές που καλύπτονται από τον κανονισμό ασφάλισης.

Συγκεκριμένα, αφορά περιπτώσεις όπου έχει ήδη καταβληθεί το 75% της αποζημίωσης ως προκαταβολή για ζημιές που προκλήθηκαν από τον εαρινό παγετό του 2025.

Το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτών των πληρωμών υπολογίζεται περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληρωμές αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα, εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου και διασταύρωσης στοιχείων.

Οι διαδικασίες αυτές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις οικονομικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ, που ελέγχουν τα οικονομικά δεδομένα των δικαιούχων και τη συμμόρφωση με τις φορολογικές υποχρεώσεις.

Παράταση στις εισφορές ΕΛΓΑ

Στο μεταξύ, σημαντική εξέλιξη για τους παραγωγούς αποτελεί και η απόφαση για παράταση στην καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ για το έτος 2025.

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τα αρμόδια υπουργεία, η προθεσμία πληρωμής της εισφοράς παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου 2026.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε αναγκαία, καθώς πολλοί αγρότες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν άμεσα στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στον ΕΛΓΑ να καταβάλλει προκαταβολές αποζημιώσεων έως και 80% της εκτιμώμενης ζημιάς, σε περιπτώσεις όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ: 60 εκατ. € μέχρι το Πάσχα – 26 Φεβρουαρίου πληρώνει ο ΕΛΓΑ ζημιές 2025, διορθώσεις Monitoring έως 27/2

Παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το ζήτημα των αποζημιώσεων για τον παγετό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζητώντας την άμεση στήριξη των κερασοπαραγωγών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι σε περιοχές όπως η Αγιά και το Μεταξοχώρι η καλλιέργεια κερασιού αποτελεί βασική οικονομική δραστηριότητα.

Για τον λόγο αυτό προτείνεται είτε η χορήγηση ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) είτε η ένταξη των ζημιών σε πρόγραμμα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων.

Η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να υλοποιηθεί μέσω ειδικών χρηματοδοτικών εργαλείων που προβλέπονται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, το οποίο χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

Εκκρεμείς πληρωμές για συμβουλευτικές υπηρεσίες

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμών για το υπομέτρο συμβουλευτικών υπηρεσιών στη γεωργία.

Σύμφωνα με επίσημη απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, παραμένουν εκκρεμείς πληρωμές ύψους περίπου 23 εκατομμυρίων ευρώ για δράσεις που είχαν ενταχθεί στο προηγούμενο πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.

Οι πληρωμές αυτές θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2026, στο πλαίσιο του νέου Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των πράξεων που συνεχίζονται στο νέο πλαίσιο αγγίζει τα 41,7 εκατομμύρια ευρώ.

Αγωνία στον αγροτικό κόσμο

Οι εξελίξεις αυτές κρατούν σε αγωνία χιλιάδες αγρότες που περιμένουν τις αποζημιώσεις για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους.

Πολλοί παραγωγοί δηλώνουν ότι έχουν ήδη περιορίσει τις καλλιεργητικές εργασίες λόγω έλλειψης ρευστότητας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζονται να αναζητήσουν προσωρινή εργασία για να στηρίξουν τις οικογένειές τους.

Το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά με τις αποζημιώσεις και τις πληρωμές του αγροτικού τομέα.

Οι παραγωγοί περιμένουν πλέον συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το πότε και με ποιον τρόπο θα δοθούν οι ενισχύσεις που θα καλύψουν μέρος των απωλειών της προηγούμενης χρονιάς.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ- ΑΓΡΟΤΕΣ 2026: 400 εκατ. ευρώ νέα χρηματοδότηση – Σχέδια Βελτίωσης και πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ–ΕΛΓΑ που έρχονται


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑδενδρώδεις καλλιέργειεςΕΛΓΑκυβέρνησηΠΑΓΕΤΟΣπαραγωγοί

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ: 262,6 εκατ. ευρώ για αγρότες: Νέα Σχέδια Βελτίωσης και επενδύσεις νερού – 77 Ομάδες Παραγωγών πήραν χρηματοδότηση

12/03/2026 | 13:02
HOT NEWS

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: Χωρίς περίφραξη δεν δίνονται αποζημιώσεις για ευλογιά – Θρίλερ με ΟΣΔΕ, ΑΤΑΚ και ενισχύσεις 

12/03/2026 | 11:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ-LEADER: 525 εκατ. ευρώ στην ύπαιθρο – Πάνω από 3.000 έργα αλλάζουν τον χάρτη της αγροτικής ανάπτυξης

11/03/2026 | 11:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ – ΕΥΡΩΠΗ: Νέα πλατφόρμα για γυναίκες στη γεωργία και διεθνείς εξελίξεις στο σιτάρι – Αιτήσεις έως 30 Απριλίου

10/03/2026 | 13:02
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Προς νέα κλιμάκωση: Το Ισραήλ ανακοίνωσε επέκταση των επιχειρήσεων στον Λίβανο

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Το πρώτο μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Ο εχθρός θέλει να είμαστε διχασμένοι – Το Ιράν θα εκδικηθεί

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία 20χρονου – Κατέρρευσε αιμόφυρτος μετά από μαχαίρωμα στην Καλαμαριά

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: 7.800€ αναδρομικά σε χήρες και πιέσεις για κατάργηση της ΕΑΣ – 830.000 συνταξιούχοι πληρώνουν έως 105€/μήνα

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • 237.505 αιτήσεις για Voucher 750€ – Έρχεται το Μητρώο ΔΥΠΑ, ποιοι παίρνουν το επίδομα 409€ του ΟΠΕΚΑ

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Ιντσιρλίκ, Τεχεράνη και νέα κλιμάκωση: Σειρήνες στη νατοϊκή βάση, σκληρές απειλές των Φρουρών και φόβοι για γενίκευση του πολέμου

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση ομολόγου για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

    63 shares
    Share 25 Tweet 16
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch