Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να τετραγωνίσει τον κύκλο στο Προσφυγικό

Newsroom από Newsroom
18/02/2020 13:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τσίπρας: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Εκτός Γραμμής” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

“Η κριτική που ασκούμε στην κυβέρνηση είναι για το πώς το διαχειρίζεται, όχι για το ποιος φταίει. Αυτοί έλεγαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έρχονται οι πρόσφυγες και ήρθε η ΝΔ και ήρθαν περισσότεροι. Εμείς αφήσαμε τη Μόρια με 5.000 και τώρα είναι 25.000”, είπε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι “το μεγάλο πρόβλημα με την κυβερνητική διαχείριση είναι ότι έλεγαν προεκλογικά δύο αντιφατικά πράγματα: αποσυμφόρηση των νησιών και κανένας ξένος στην ενδοχώρα. Πώς θα γίνει αυτό; Είναι αδύνατον. Είναι σα να θέλουν να τετραγωνίσουν τον κύκλο”.

Ανέφερε ότι το πρόβλημα του πρωθυπουργού είναι ότι δεν μπορεί να πείσει τους δημάρχους για τις μετεγκαταστάσεις, γιατί προεκλογικά “τους είχε φουσκώσει τα μυαλά”. “Πάνε να λύσουν το θέμα ουσιαστικά διαγράφοντας από τον χάρτη τα πέντε νησιά, όταν δηλαδή αποφασίζουν να μην πιέσουν τους δικούς τους δημάρχους για τις μετεγκαταστάσεις και αποφασίζουν να τους αφήσουν όλους τους ανθρώπους στα νησιά και να φτιάξουν νέα κέντρα στα νησιά”, πρόσθεσε. Επέκρινε την κυβέρνηση για την ΠΝΠ για τις επιτάξεις και σχολίασε ότι έφερε ΠΝΠ γιατί ήξερε ότι οι βουλευτές που προέρχονται από τα νησιά δεν θα ψήφιζαν.

Το πρόβλημα δεν θα λυθεί με κανέναν αυταρχισμό, θα λυθεί μόνο με σοβαρό σχεδιασμό μετεγκαταστάσεων στο εσωτερικό της χώρας των ευάλωτων, σημείωσε ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πατά σε δύο βάρκες, κάνοντας αναφορά στο “κλίμα που διαμορφώνουν” δηλώσεις όπως του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη ο οποίος, όπως σχολίασε, αναφέρεται στο ζήτημα παρότι δεν είναι στο χαρτοφυλάκιο του. “Με αυτές τις απόψεις δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα κρίσιμο θέμα που έχει πάρει εθνικές διαστάσεις”, είπε και υπογράμμισε πως “το χειρότερο είναι να αγνοήσουμε τη ζωή σε πέντε νησιά της χώρας μας” και ότι “δεν πρέπει να τα αφήσουμε στην τύχη τους”.

“Εγώ την αντιπολίτευση που έκανε ο Μητσοτάκης σε εμένα δεν την έχω κάνει ούτε στο προσφυγικό ούτε στα εθνικά”, τόνισε. Ερωτηθείς εάν θα βάλει πλάτη θεσμικά ως αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Τσίπρας είπε πως έχει δηλώσει ότι “στα κρίσιμα εθνικά θέματα και στο προσφυγικό δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Όμως όταν βλέπουμε ανοησίες είναι υποχρέωση μας να τις επισημαίνουμε”. Πρόσθεσε ότι “αν η κυβέρνηση φέρει ένα σοβαρό σχέδιο που έχει ενδεχομένως δυσκολίες και αφορά τη μετεγκατάσταση πληθυσμών εμείς θα το στηρίξουμε. Αλλά το σχέδιο αυτό δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες”.

“Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να πατά δυο βάρκες ή θα ακολουθήσει μια πολιτική που θα είναι ευρωπαϊκή, δημοκρατική, φιλελεύθερη και όχι ακραία ή θα είναι ο πρωθυπουργός του κ. Γεωργιάδη και του κ. Βορίδη, της ακροδεξιάς”, είπε. Ερωτηθείς αν θεωρεί τον κ. Γεωργιάδη “ακροδεξιό ή νεοφιλελεύθερο”, απάντησε ότι είναι “ακραία δεξιός στα ζητήματα ταυτότητας, και είναι ακραία νεοφιλελεύθερος στην οικονομική πολιτική”.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στα ζητήματα που αφορούν στον ΣΥΡΙΖΑ και τη διεύρυνση. “Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντα ένα κόμμα σε διαρκή κίνηση, μετασχηματισμό και αλληλεπίδραση με τα ρεύματα της εποχής και γι’ αυτό μπόρεσε από κόμμα διαμαρτυρίας να γίνει κόμμα κυβερνητικό και να εκφράσει την προοδευτική παράταξη του τόπου και να διαμορφώσει ιστορικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές”, τόνισε. Είπε ότι μετά από 4,5 χρόνια μεγάλων δυσκολιών, ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές πήρε ένα μεγάλο ποσοστό “και είπα ότι είναι εντολή μετασχηματισμού σε ριζοσπαστικό σύγχρονο αριστερό κόμμα που θα μπορέσει να αντιστοιχηθεί οργανωτικά με τις μεγάλες μάζες που έρχονται και το στηρίζουν”.

Ερωτηθείς για το ζήτημα της προσθήκης στον τίτλο, είπε ότι “σημασία δεν έχει μόνο η μαρκίζα αλλά και το περιεχόμενο. Πρώτα θα αναδείξουμε το περιεχόμενο και μετά θα βάλουμε και τη μαρκίζα”. Πρόσθεσε ότι “βρισκόμαστε σε πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία γιατί είμαστε το μόνο κόμμα που κυβέρνηση και έχει την πολιτική παρρησία να κάνει τολμηρό απολογισμό που θα μας κάνει καλύτερους”. Το επόμενο στάδιο θα είναι το Πρόγραμμα, είπε, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κερδίσει τις εκλογές για να δημιουργήσει τη δυνατότητα η χώρα να πάει πιο μπροστά, εκπροσωπώντας τους πολλούς, τη μεσαία τάξη, τους μη προνομιούχους, τους αδύναμους.

Είπε πως το όνομα θα συμπυκνώνει την ιδεολογική αναφορά και των ανθρώπων που έρχονται τώρα αλλά και της πορείας που έχει καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και της πορείας που θέλει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής.

Ερωτηθείς για την αναφορά στους “αρμούς της εξουσίας”, επανέλαβε ότι μίλησε για την εκτελεστική εξουσία “και έκανα απολύτως σαφές και αναφέρθηκα στο ναρκοθετημένο πεδίο που βρήκαμε στη δημόσια διοίκηση με το κομματικό κράτος, σε ελεγκτικούς μηχανισμούς με κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής, ένα κράτος λάφυρο που δημιούργησαν τα κόμματα εξουσίας το προηγούμενο διάστημα και εμπόδισε σε μεγάλο βαθμό το έργο μας στην τετραετία”.

“Μιλάνε αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία επειδή έκαναν το κράτος λάφυρο και τώρα κάνουν τα ίδια”, είπε. “Σήμερα έχουμε μια συσσωρευμένη εμπειρία, γιατί δεν αρκεί να έχεις τη βούληση αλλά πρέπει να ξέρεις και πώς θα εφαρμόσεις το κυβερνητικό σου σχέδιο”, είπε, υπογραμμίζοντας ότι έχει τονίσει πως “τρία είναι τα συστατικά με τα οποία μπορείς πράγματι να χτυπήσεις το κράτος της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας: κανόνες διαφάνεια, αξιοκρατία. Επέκρινε τον κ. Μητσοτάκη ότι ως υπουργός πριν από τις εκλογές του ’15 “είχε αλλάξει όλους τους διευθυντές της δημόσιας διοίκησης βάζοντας δικούς του”. “Δεν είναι αυτό το κράτος που μας αξίζει. Οι τεχνοκράτες οφείλουν να είναι άρτια καταρτισμένοι σε κρίσιμες θέσεις της δημόσιας διοίκησης κι αν λειτουργούν όχι με βάση το κομματικό τους κριτήριο αλλά με βάση ό,τι ορίζει το Σύνταγμα. Να έχουν μπει με αξιοκρατικές διαδικασίες και όχι ως ρουσφέτια του παλιού πολιτικού συστήματος, όντας ρουσφέτια πολλές φορές δεν λειτούργησαν με βάση το Σύνταγμα, πολλές φορές κωλυσιεργούσαν ή και υπονόμευαν”, είπε.

Ερωτηθείς αν υπάρχει “θύλακας” μέσα στο κόμμα που να αμφισβητεί κάποιες πολιτικές αποφάσεις του, ο κ. Τσίπρας είπε ότι “διαφορετικές απόψεις υπάρχουν σε όλα τα ζωντανά κόμματα, έχουμε διαφορετική κουλτούρα, ενός ζωντανού ειλικρινούς διαλόγου αλλά στο δια ταύτα υπάρχει ένα κοινό σχέδιο που δεν αμφισβητείται, υπάρχει αλληλεγγύη και συντροφικότητα σε αντίθεση με την παράταξη της δεξιάς, όπου υπάρχει ησυχία, όμως όταν χάσει ο αρχηγός τις εκλογές ξεσπά διαλυτικός πόλεμος”. “Εμείς όταν διαφωνούμε δεν υπονομεύουμε, ο καθένας ακολουθεί τον δρόμο του”, είπε, θυμίζοντας ότι έχει περάσει δυο διασπάσεις, μια με τον Φ. Κουβέλη και μια με τον Π. Λαφαζάνη. “Θεωρώ ότι είναι έντιμος άνθρωπος, όμως οι πολιτικές και ιδεολογικές μας διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες”, απάντησε, ερωτηθείς αν θα μπορούσε να τα ξαναβρεί με τον κ. Λαφαζάνη.

Ν. Λιονάκης

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΡΙΤΙΚΗΜητσοτάκηςπροσφυγικόΤσίπρας
Προηγούμενο Άρθρο

Ασφαλιστικό: Οι ανατροπές για τις συντάξεις

Επόμενο Άρθρο

Στο ΚΥΣΟΙΠ οι βασικοί άξονες για την ανάπτυξη

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Εκλογές το 2027, με υποψήφιο τον ίδιο, χωρίς αλλαγή εκλογή νόμου και με στόχο αυτοδύναμη κυβέρνηση

24/04/2025 | 08:00
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της ΝΔ και θα διεκδικήσω τρίτη θητεία – Στη ΔΕΘ νέα μείωση φόρων στη μεσαία τάξη

23/04/2025 | 18:16
Featured

Μητσοτάκης: Η προσιτή στέγη για όλους είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας

23/04/2025 | 13:10
Featured

Τι φοροελαφρύνσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ

23/04/2025 | 11:31
Featured

Ποιοι δικαιούνται επιστροφή ενός ενοικίου και αύξηση 250 ευρώ

23/04/2025 | 10:13
Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Load More
Επόμενο Άρθρο

Στο ΚΥΣΟΙΠ οι βασικοί άξονες για την ανάπτυξη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    583 shares
    Share 233 Tweet 146
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    339 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    296 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch