Παρασκευή, 2 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Αλ. Τσίπρας στον ΣΕΒ: Ο κορονοϊός συνάντησε τη χώρα, ενώ η οικονομία κινούνταν σε αρνητικό έδαφος…

Newsroom από Newsroom
16/06/2020 09:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τσίπρας: Την άποψη ότι η πανδημία του κορονοϊού βρήκε τη χώρα ενώ η οικονομία είχε υφεσιακή πορεία, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας…

σε ομιλία του κατά την ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), προειδοποιώντας παράλληλα, ότι η «αδράνεια» της κυβέρνησης «θα επιδεινώσει τη ζημιά». Την ίδια στιγμή ο Αλ. Τσίπρας άφησε αιχμές εναντίον της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από τις παρεμβάσεις της στην αγορά εργασίας αυτό το διάστημα ήταν «συμφωνημένες» με τον ΣΕΒ

size=”4″ face=”Verdana”>, από πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση.

«Η φετινή σας συνέλευση λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο ιδιαίτερη, πρωτοφανή θα έλεγα, όχι μόνο για τη χώρα

size=”4″ face=”Verdana”>, αλλά και σε διεθνές πλαίσιο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σταμάτησαν, εξ αιτίας της πανδημίας, οι πολίτες κλείστηκαν στα σπίτια τους, η οικονομία πάγωσε», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «η επόμενη μέρα, με τον κίνδυνο ενός δεύτερου κύματος να παραμονεύει, είναι μια πολύ δύσκολη εξίσωση. Όχι όμως άλυτη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη, πρώτα απ’ όλα της «έγκαιρης» αναγνώρισης του «μεγέθους» και του «βάθους της ζημιάς», ενώ προειδοποίησε ότι «η συνταγή της αδράνειας είναι συνήθως καταστροφική».

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε εκτεταμένα στις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης, σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με προηγούμενες κρίσεις, έδειξε ετοιμότητα να παρέμβει «έγκαιρα» όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί «εξαίρεση» στον κανόνα, παρ’ όλο που μπορούσε να είναι «από τις χώρες που πρωτοστατούν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να υπερβούμε έγκαιρα τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία». «Διότι η Ελλάδα είναι μια χώρα, που δεν της χαρίστηκε τίποτα όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μια χώρα που βγήκε από μια πολυετή κρίση και από δύσκολα μνημόνια, αδικαιολόγητα σκληρά και με λάθη που παραδέχονται τώρα οι θεσμοί, με την κοινωνία όρθια», υπογράμμισε και αναφέρθηκε στα 12 συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης που κατάφερε να καταγράψει η χώρα, χάρη στις πολιτικές, όπως υποστήριξε, που εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων και η προστασία της εργασίας, στην οποία, τόνισε, υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις» με τον ΣΕΒ.

«Κάποιοι θεωρούν ακόμα, ότι η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, ο περιορισμός της ισχύος των Συλλογικών Συμβάσεων, η συγκράτηση του Κατώτατου Μισθού, η διευκόλυνση των απολύσεων, μπορούν να οδηγήσουν σε μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, δηλαδή σε μεγέθυνση του ΑΕΠ, διεύρυνση του οικονομικού κύκλου και αύξηση της απασχόλησης», είπε ο Αλ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι «η αλήθεια όμως είναι, ότι όλα αυτά έχουν την ακριβώς αντίθετη επίδραση». Ο ίδιος αναφέρθηκε στις τροπολογίες που πέρασε η κυβέρνηση, «ήδη από τον Ιούλιο του 2019», για τις οποίες ήταν ενήμερη η προηγούμενη κυβέρνηση και είχε «διαφωνήσει» με τον ΣΕΒ. «Φαίνεται, η ΝΔ είχε συμφωνήσει πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα είναι ορατά τώρα, καθώς ήδη, πριν την πανδημία, η απασχόληση μειωνόταν για τέσσερις μήνες και η ύφεση είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβρη του 2019. «Η ίδια πολιτική εφαρμόζονταν κατά γράμμα και την περίοδο 2010-2015. Ήταν η περίοδος κατά την οποία η χώρα κατρακύλησε στην βαθιά ύφεση και την ανεργία», πρόσθεσε, επιρρίπτοντας ευθύνες στη σημερινή κυβέρνηση, που «είχε ανατρέψει την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας, ήδη πριν την έναρξη της πανδημίας».

«Με λίγα λόγια, ο κορονοϊός, δυστυχώς

size=”4″ face=”Verdana”>, συνάντησε τη χώρα, ενώ η οικονομία κινούταν σε αρνητικό έδαφος. Και άρα η αδράνεια της κυβέρνησης να παρέμβει έγκαιρα, οριζόντια, ουσιαστικά και δυναμικά στην αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, πολύ φοβάμαι ότι θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη ζημιά», υπογράμμισε. «Αν δεν υπάρξει σήμερα μια συντονισμένη εθνική προσπάθεια και γίνει ξανά η πολιτική επιλογή την κρίση να πληρώσουν τα μεσαία και χαμηλά στρώματα, τότε οι συνέπειες της, θα μας ακολουθήσουν για πολύ μεγαλύτερο διάστημα», προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει «πλάνο» επιστροφής στην ανάπτυξη παρ’ όλο που «βρήκε έτοιμο» ένα τέτοιο πλάνο. «Δεν παίρνει μαθήματα από το διεθνές περιβάλλον και τον τρόπο που άλλες χώρες ενεργούν αυτές τις ώρες για να περιορίσουν τη ζημιά. Στο μόνο πράγμα που υπάρχει σχέδιο, είναι στη διαμόρφωση μιας εικονικής πραγματικότητας από μια κυβέρνηση που επενδύει, πετυχημένα θα παραδεχτώ, τα πάντα στην επικοινωνία», δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας και παρουσίασε μάλιστα την κυβέρνηση στα μέλη του ΣΕΒ ως «διευθυντή σε ένα εργοστάσιο», ο οποίος «με το που ανέλαβε, συρρίκνωσε την παραγωγή, ακύρωσε την προγραμματισμένη επέκταση της μονάδας που διευθύνει, και καταγράφει κάθε μήνα και μεγαλύτερη ζημιά».

«Αλλά ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εσείς βλέπετε κάθε μέρα αυτόν τον άνθρωπο σε πρωτοσέλιδα, sites και δελτία ειδήσεων, να παρουσιάζεται σαν να είναι ο executive of the year», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας επίσης, ότι «αυτός ο άνθρωπος έχει ξοδέψει κεφάλαια της εταιρείας που επρόκειτο να επενδυθούν, σε φίλους και υποστηρικτές του στα ΜΜΕ για την προσωπική του προβολή, χωρίς μάλιστα να έχει ενημερώσει τους μετόχους της εταιρείας».

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ελληνική οικονομία έχει κάθε δυνατότητα «να αναπτυχθεί περισσότερο, παρά τη δύσκολη συγκυρία», κάνοντας αναφορά στα «ρεκόρ» των προηγούμενων ετών «στις εξαγωγές, τις επενδύσεις και τον τουρισμό», τα οποία, όπως σημείωσε, «είναι ενδεικτικά μιας αλλαγής πορείας που δυστυχώς διακόπηκε», όχι από την «πολιτική αλλαγή» αλλά από την «επιμονή» της κυβέρνησης σε «ιδεοληψίες».

«Είναι αδιανόητο να θεωρεί η κυβέρνηση πετυχημένα τα προγράμματα στήριξης των επιχειρήσεων», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και επανέλαβε και επανέλαβε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δεν έχει επωφεληθεί των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης, ενώ και οι τράπεζες παραμένουν μη προσβάσιμες για αυτές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στη σημασία της προσέλκυσης επενδύσεων «στην καινοτομία, την τεχνολογία, τo software».

«Η Ελλάδα μπορεί.

size=”4″ face=”Verdana”> Όμως σε αυτή την κρίσιμη καμπή ανάμεσα στη σημερινή κατάσταση και τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας, βρίσκεται η αυταρέσκεια και ο ερασιτεχνισμός μιας συντηρητικής και κοντόφθαλμης κυβέρνησης.

Χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και φιλοδοξία ουσιαστικών αλλαγών για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας και κατέληξε απευθύνοντας έκκληση στον ΣΕΒ και στη νέα ηγεσία του να διαλέξει τον «δύσκολο δρόμο» και «να σπεύσει με προτάσεις και θέσεις που στηρίζουν την ενεργό ζήτηση και προστατεύουν την κοινωνική συνοχή».

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣκυβέρνησηοικονομίαΣΕΒΤσίπρας
Προηγούμενο Άρθρο

Βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης!

Επόμενο Άρθρο

Γερ. Θωμάς: Διπλασιασμός των επενδύσεων σε ΑΠΕ τα επόμενα 5 χρόνια

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Πιερρακάκης: Πώς θα λαμβάνουν κάθε Νοέμβριο €250 οι συνταξιούχοι και έως €800 oι ενοικιαστές

22/04/2025 | 17:40
Featured

Ανατροπή σκηνικού στην ελληνική οικονομία, το πλεόνασμα στο 4% του ΑΕΠ το 2024 – Ετοιμάζουν δυνατά μέτρα για μεσαία τάξη

20/04/2025 | 16:00
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Featured

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο και κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη

19/04/2025 | 09:13
HOT NEWS

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! Εισπρακτικές στις αυλές του φτωχού αγρότη – Τηλεφωνικές οχλήσεις από ιδιωτικές εταιρείες για χρέη στον ΕΦΚΑ

18/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γερ. Θωμάς: Διπλασιασμός των επενδύσεων σε ΑΠΕ τα επόμενα 5 χρόνια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΗΠΑ: Αποπέμπεται από την κυβέρνηση Τραμπ ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Μάικ Γουόλτς

    398 shares
    Share 159 Tweet 100
  • Καιρός: Πότε κοπάζουν οι άνεμοι και ανεβαίνει η θερμοκρασία – Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

    370 shares
    Share 148 Tweet 93
  • Αποκλειστικό: Και δεύτερος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ διώκεται για το σκάνδαλο με τα εικονικά βοσκοτόπια – Στον αέρα 250.000 ευρώ επιδοτήσεων

    356 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Πούτιν: Είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία θα αποκαταστήσει τελικά τους δεσμούς της με την Ευρώπη

    334 shares
    Share 134 Tweet 84
  • «Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας δεν θα τελειώσει σύντομα» – Νέες προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ

    211 shares
    Share 84 Tweet 53
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    288 shares
    Share 115 Tweet 72
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch