Τρίτη, 7 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Ανοησία Μητσοτάκη το αφήγημα περί ήρεμων νερών, ποια είναι η απομονωμένη Τουρκία;

Newsroom από Newsroom
27/08/2025 17:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
119
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ανδρουλάκης: Για τη «Μαύρη Βίβλο» και τις 100 πρώτες μέρες κυβερνησιμότητας που θα παρουσιάσει κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όπου έκανε λόγο για μια «ξεχωριστή ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει ότι υπάρχει άλλη επιλογή».

«Δεν είναι ουτοπία για τον ελληνικό λαό να έχει μια καλή δημόσια υγεία που υπηρετεί τον πολίτη. Δεν είναι ουτοπία να έχει μια ισχυρή δημόσια παιδεία για το παιδί του σε μια χώρα με τεράστια δημογραφικά ζητήματα και πολύ υψηλό κόστος ζωής για μια οικογένεια. Δεν είναι ουτοπία μια ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική για να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια, που είναι ένα ακόμη εμπόδιο για τις νέες οικογένειες, τους φοιτητές, τη μεσαία τάξη. Δεν είναι ουτοπία μια άλλη ηθική στην πολιτική», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως «σύστημα εξουσίας που λειτουργεί με ανήθικους και σκοτεινούς όρους».

«Ο χαρακτηρισμός “γαλάζια εγκληματική οργάνωση” δεν είναι του ΠΑΣΟΚ, είναι της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας. Ήρθε μια δικογραφία μόνο με γαλάζιους της ΝΔ, η ίδια δικογραφία μιλάει για εγκληματική οργάνωση και αντί ο πρωθυπουργός να επιτρέψει να διερευνήσει η ελληνική Δικαιοσύνη τις ευθύνες των υπουργών του, έστησε ένα παραθεσμικό σκοτεινό παιχνίδι στη Βουλή. Δεν έχει ξαναγίνει στη Μεταπολίτευση να στείλει τη μισή ΚΟ στο σπίτι της γιατί φοβάται πώς θα ψηφίσει, την άλλη μισή να ψηφίσει επιστολικά και να είναι το κυβερνόν κόμμα με 7 βουλευτές συν τον προεδρεύοντα».

Παράλληλα, επιτέθηκε προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον «πρωθυπουργό που δεν έχει κανένα όριο».

«Όπως ήταν πρωταγωνιστής των υποκλοπών, έτσι είναι πρωταγωνιστής της συγκάλυψης και στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στη σύμβαση 717. Η Δικαιοσύνη ερευνά τις ευθύνες για ηθική αυτουργία φυσικών προσώπων για τη μη υλοποίηση της τηλεδιοίκησης που οδήγησε στην τραγωδία των Τεμπών, αλλά δεν μπορεί να ερευνήσει για απιστία τον κ. Καραμανλή με απόφαση Μητσοτάκη».

Ως προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση και την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι που τον χρησιμοποιεί για να παρεμποδίσει το έργο της Δικαιοσύνης σε έρευνα σε βάρος υπουργών. «Σε ποια ευρωπαϊκή χώρα συμβαίνουν αυτά; Κι όταν έχεις έρθει με τη σημαία ότι θα επουλώσεις τα τραύματα στους θεσμούς. Τι λειτουργεί από όλα; Το κράτος είναι λάφυρο στα χέρια τους, για αυτό θα δώσουμε αγώνα και στη ΔΕΘ με ένα πρόγραμμα πολιτικής αλλαγής, υπεύθυνο και με ένα άλλο σύστημα ηθικό πολιτικής διακυβέρνησης».

«Η κυβέρνηση όταν θέλει ανακαλύπτει λεφτόδεντρα »
Απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβέρνησης για «λεφτόδεντρα», ο κ. Ανδρουλάκης κατηγόρησε τη ΝΔ πως «όποτε θέλει ανακαλύπτει λεφτόδεντρα, όμως όταν εμείς προτείνουμε χρησιμοποιούν τα λεφτόδεντρα εναντίον μας».

«Τα πράγματα είναι απλά: στη στεγαστική πολιτική ο κ. Μητσοτάκης δίνει 1 δισ. σε 4 χρόνια για την επιδότηση ενοικίου. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα σε ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική που θα ανοίγει κλειστά σπίτια, θα κατασκευάζει νεόδμητα σε χώρο που ανήκει στο κράτος, για να έχουν χιλιάδες οικογένειες χαμηλό ενοίκιο και να δημιουργείται ανταγωνισμός στην αγορά», υπογράμμισε.

Αναφορικά με τον 13ο και 14ο μισθό, σχολίασε ότι η κυβέρνηση παλαιότερα για τον 13ο ισχυριζόταν πως κοστίζει 1,2 δισ., ενώ τώρα 1,5 δισ. «Το ακριβές ποσό είναι 770 εκατ., όλα τα υπόλοιπα είναι φόροι και εισφορές», σημείωσε. «Εμείς λοιπόν λέμε: το νέο ΕΚΑΣ για τους φτωχούς χαμηλοσυνταξιούχους, η σταδιακή κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και η επαναφορά του 13ου μισθού είναι μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης. Είναι μέτρα που ένα υπερπλεόνασμα αιμοδοτημένο μπορεί να τα σηκώσει».

«Η Τουρκία δεν αφήνει να ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, για ποια ήρεμα νερά μιλάμε;»
Στη συνέχεια, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα εθνικά θέματα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να στρέφει εκ νέου τα «βέλη» του κατά της κυβέρνησης, η οποία είχε για μότο το «ήρεμα νερά – απομονωμένη Τουρκία» για την προσέγγιση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

«Ποια είναι η απομονωμένη Τουρκία; Αυτή που ετοιμάζεται να τα βρει με τον Χαφτάρ, ενώ τα έχει βρει ήδη με τη Δυτική Λιβύη και έχει υπογράψει παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο; Αυτή που είναι έτοιμη να τα βρει και με την Αίγυπτο, ενώ υπήρχε η γνωστή αντιπαράθεση λόγω της στήριξης του Ερντογάν στους Αδερφούς Μουσουλμάνους; Αυτή που συμπεριφέρεται ως προτεκτοράτο στη Συρία; Ή αυτή που εν τέλει χρησιμοποίησε τις ανησυχίες του κ. Μητσοτάκη περί ήρεμων νερών, ενώ είναι η μόνη ωφελημένη. Το αφήγημα αυτό τής έδωσε τη δυνατότητα να πάει στην Ευρώπη να πει “αφού δεν υπάρχει πρόβλημα με την Ελλάδα, γιατί με αποκλείετε από τα ευρωπαϊκά εξοπλιστικά προγράμματα;” με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει τη ρητορεία της κυβέρνησης και να έχει άμεση εμπλοκή μέσω ιδιωτικών τουρκικών εταιρειών εξοπλισμό στα μεγάλα προγράμματα που πληρώνει ο φορολογούμενος».

Και συνέχισε:

«Είναι προφανές ότι η Τουρκία παίζει ένα παιχνίδι εις βάρος μας πάρα πολύ επικίνδυνο. Ποια ήρεμα νερά; Ρώτησα τον πρωθυπουργό πριν μερικούς μήνες στη Βουλή πού βρίσκεται η πόντιση του καλωδίου ενεργειακής σύνδεσης Ισραήλ-Κύπρου-Κρήτης. Μου φέρνει ένα Δελτίο Τύπου της εταιρείας που λέει ότι το έργο συνεχίζεται. Είναι ήρεμα νερά όταν από τότε που μας κορόιδεψε στη Βουλή μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία πρόοδος στην επένδυση, ενώ έχουμε διαρροές που πάνε να φορτώσουν την αποτυχία στο οικονομικό σκέλος που αφορά την Κύπρο; Τι είδους ήρεμα νερά είναι όταν η Τουρκία δεν μας αφήνει να ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα;»

«Εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας, δεν εμπλέκομαι»
Μιλώντας για τις φήμες περί επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα και το αν κάτι τέτοιο θα προκαλούσε φθορά στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης ξεκίνησε σχολιάζοντας πως αυτήν τη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός είναι εν ενεργεία βουλευτής.

«Το αν θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα διασπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορά εμένα. Είναι εσωκομματικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλω να έχω καμία εμπλοκή με αυτό το ζήτημα. Δεν μου αρέσει να εμπλέκομαι σε εσωτερικά άλλων κομμάτων», δήλωσε και κατέληξε:

«Το πώς θα εξελιχθεί αυτό το θέμα, εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε. Το ΠΑΣΟΚ όταν χρειαστεί, πάντα στη Βουλή συζητά και κάνει συμμαχίες, όπως έγινε στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποχωρήσαμε με όλα τα κόμματα για να μην δεχθούμε τα σκοτεινά παραθεσμικά παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη. Εμείς θα μείνουμε στις καθαρές απαντήσεις που δίνουμε για την καθημερινότητα. Η ΝΔ θα ηττηθεί».

Πηγή: skai.gr

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης από Χίο: Αδιανόητα όσα κάνει η κυβέρνηση με την εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ

29/09/2025 | 16:00
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Featured

Πράσινοι σε μπλε φόντο: Τα μεταγραφικά παζάρια φουντώνουν

19/09/2025 | 13:45
Featured

Μαρινάκης για συνέντευξη Ανδρουλάκη: «Η χώρα πλήρωσε ακριβά τους πολιτικούς που μιλούσαν στον αέρα»

14/09/2025 | 16:00
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Ανδρουλάκης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πλαίσιο της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
Featured

Δείτε Live τη συνέντευξη τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

14/09/2025 | 12:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ενστάσεις έως 27 Αυγούστου για παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ – Όλα τα μυστικά για το voucher 750 ευρώ της ΔΥΠΑ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διπλό φονικό στη Μεσσηνία: Άφαντος ο δράστης – Τα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. και η έξαρση εγκληματικότητας που ανησυχεί τις αρχές

    248 shares
    Share 99 Tweet 62
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    240 shares
    Share 96 Tweet 60
  • Στο κόμμα Τσίπρα ο μισός ΣΥΡΙΖΑ

    218 shares
    Share 87 Tweet 55
  • Από την “κινητικότητα” στις… νέες “Πρέσπες”!

    149 shares
    Share 60 Tweet 37
  • ΝΕΑ -ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Αναδρομικά έως 7.840€ μέχρι Ιανουάριο 2026 – Τι αλλάζει σε ΕΑΣ και επικουρικές συντάξεις 

    140 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Γαλλία: Γιατί παραιτήθηκε ο Λεκορνί μετά από 27 ημέρες πρωθυπουργίας – Τι έπεται

    134 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Γιορτή σήμερα 7 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Σέργιος και Βάκχος

    126 shares
    Share 50 Tweet 32
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch