Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Black Friday 2017- Greece: Στις 24 Νοεμβρίου η μαύρη Παρασκευή-Εως 90% εκπτώσεις

Newsroom από Newsroom
18/09/2017 16:45 - Ενημέρωση 16/11/2017 13:27
Ενημερώθηκε: 16/11/2017 13:27:21
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2017: Στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η “μαύρη Παρασκευή” (Black Friday ) και οι προσφορές θα είναι μεγάλες.

Η εμπειρία της αποκαλούμενης «Μαύρης Παρασκευής» ή αλλιώς Black Friday έρχεται και στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα θεσμό που επιτρέπει στους καταναλωτές την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε χρονιάς -φέτος είναι η 25η Νοεμβρίου- να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.

Ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ.

[irp posts=”149312″ name=”ΟΓΑ: Πότε θα καταβληθεί η γ’ δόση του οικογενειακού επιδόματος”]

Επιχειρήσεις και καταστήματα θα διαθέσουν ελκυστικές προσφορές στο πλαίσιο του Black Friday, όπως έγινε και πέρσι, το 2016, για πρώτη φορά στη χώρα μας. Μεγάλη ευκαιρία για τους καταναλωτές η «Μαύρη Παρασκευή»,
Το εγχείρημα που υιοθετήθηκε επιτυχώς σε αρκετές χώρες θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 24 Νοεμβρίου για δεύτερη φορά.

Πώς προέκυψε η ονομασία;

Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν βεβαίως χειρόγραφα και τα καταστήματα είχαν δύο χρώματα μελανιού για να καταγράφουν τα στοιχεία.

Με κόκκινο γράφονταν οι ημέρες με αρνητικό ισολογισμό πωλήσεων και με μαύρο οι ημέρες με θετικό απολογισμό.

Καθιερώθηκε λοιπόν η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους, εξ’ ου και η ονομασία Black Friday.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

Κάλεσμα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Αποφασισμένη να μη «χαρίσει χώρο στις πολυεθνικές», η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) καλεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που το επιθυμούν, να συμμετέχουν στις 24 Νοεμβρίου στον θεσμό της Μαύρης Παρασκευής (“Black Friday”), συνιστώντας τους ωστόσο να σεβαστούν το πλαίσιο που διέπει την συγκεκριμένη ημέρα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης, επισήμανε ότι η “Black Friday” ξεκίνησε από την Αγγλία και μετά καθιερώθηκε στις ΗΠΑ, όπου η ημερομηνία διεξαγωγής της σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και συνοδεύεται με μεγάλες εκπτώσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος είπε: «όσοι θέλουν, ας συμμετάσχουν στο “Black Friday”. Δεν θα χαρίσουμε χώρο σε πολυεθνικές».

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, η “Black Friday”, πραγματοποιήθηκε πέρυσι κατά κύριο λόγο από πολυεθνικές επιχειρήσεις. «Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το πεδίο ελεύθερο μόνο για τους μεγάλους, αλλά να το διαφυλάξουμε και για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, οι εμπορικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην “Black Friday” θα πρέπει κατά τον ΕΣΘ να προσέχουν ιδιαίτερα, καθώς θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ότι εφαρμόζονται οι όροι και κανόνες της Υπουργικής Απόφασης 56885/19-11-2014 για τις προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα (50%) του συνόλου των κωδικών, που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για την “Black Friday”.

Η τήρηση των προϋποθέσεων αυτών είναι αυτονόητη, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την δύσκολη εποχή. Εξοντωτικά τα πρόστιμα σε όσους παρανομήσουν Μέχρι και την 10η Νοεμβρίου θα ισχύει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος στο Νομό Θεσσαλονίκης για όλους, «μικρούς και μεσαίους και μεγάλους και πολυεθνικές», υπογράμμισε εκ νέου ο κ. Φιλιππίδης.

Εφιστώντας την προσοχή των εμπόρων, ο πρόεδρος του ΕΣΘ επισήμανε ότι όποιος πιαστεί να παρανομεί, θα κληθεί να καταβάλλει δυσβάσταχτο πρόστιμο. Όπως υπογράμμισε εκ νέου, στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. πρωτ. 529/21-3-2017 απόφαση της αντιπεριφερειάρχη, Παρασκευής Πατουλίδου, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, συνολικής διάρκειας 30 ημερών, ορίζονται ως εξής:
– Από την 1η Μαΐου έως και την 10η Μαΐου.
– Την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έως και την ημέρα λήξης της.
– Από την 1η Νοεμβρίου έως και τη 10η Νοεμβρίου.

Για την πορεία της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου, ο πρόεδρος του ΕΣΘ είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει για την τσέπη των εμπόρων και χαρακτήρισε την κίνηση “υποτονική”, ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως απομένουν άλλες τρεις ημέρες. «Ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάνε και αυτές πριν βγάλουμε συμπεράσματα οριστικά» κατέληξε.

[irp posts=”159030″ name=”Black Friday 2017 στην Ελλάδα: Η μαύρη Παρασκευή κι οι επιχειρήσεις”]

Προσφορές από τον Κωστσόβολο

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και διατηρεί τα πρωτεία στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.

Φέτος πρωτοστατεί και συμμετέχει στη γιορτή της Μαύρης Παρασκευής! Και στα 94 φυσικά καταστήματά μας στις διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και στο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σε περιμένουν μεγάλες προσφορές και ειδικές τιμές σε όλα μας τα είδη.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ φέρνει την Black Friday και υπόσχεται απίστευτες τιμές, πακέτα προσφορών και εκπτώσεις που θα τρίβεις τα μάτια σου. Μην κάνεις δεύτερες σκέψεις! Ό, τι αναζητάς, το έχουμε και μάλιστα στις πιο «σπασμένες» τιμές.

Ψάχνεις κουζίνα, ψυγείο ή πλυντήριο για το νέο σου σπίτι; Έλα την Μαύρη Παρασκευή σε ένα κατάστημά μας και θα φύγεις σίγουρα ικανοποιημένος. Ψάχνεις κλιματιστικό, φωτογραφική μηχανή ή laptop για τις ζεστές καλοκαιρινές στιγμές; Έλα στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και μείνε άφωνος με τις εκπληκτικές τιμές.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ φροντίζει για σένα και τις ανάγκες σου! Προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε περιμένουν την Black Friday σε όλα τα καταστήματά μας. Εκμεταλλεύσου τα πακέτα προσφορών μας και ικανοποίησε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες σου με μηδενικό σχεδόν κόστος.

Μην αργείς! Ό, τι χρειάζεσαι από ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, θα το βρεις εδώ, στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, σε SUPER μοναδική τιμή, γιατί έρχεται η Μαύρη Παρασκευή!!

Υπερπροσφορές στα Public

Το Public (public.gr), το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με 53 υποκαταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτει ευρύ κατάλογο προϊόντων και επιλογών σχετικά με μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

Πέρυσι, έφερε, ως πρωτοπόρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της οποίας το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει προσφορές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και εκπτώσεις που έφτασαν μέχρι 80%! Η αγοραστική κίνηση αναθερμάνθηκε και το χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη των καταναλωτών.

Φαντάζει παραμυθένιο να αγοράζεις και να μη σκέφτεσαι την τιμή, γιατί κάποιος άλλος έχει σκεφτεί την τσέπη σου. Γι΄ αυτό και το 2017, το Public παίρνει την πρωτοβουλία και φέρνει ξανά την Black Friday στη χώρα μας. Εκπτώσεις, προσφορές, απίστευτες τιμές και μοναδικά deals θα κάνουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή να επισκεπτεί ένα από τα καταστήματά μας ή το site μας για on-line αγορές.

BLACK FRIDAY: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ετικέτες: Black FridayBLACK FRIDAY 2017ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2017ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΑΔΑΝΕΑΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η BLACK FRIDAYΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Προηγούμενο Άρθρο

Συντάξεις: Πως θα συνταξιοδοτηθείτε από 55 έως 60 ετών

Επόμενο Άρθρο

Τσίπρας: Αισιόδοξος ότι θα κλείσει γρήγορα η γ’ αξιολόγηση

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στην αντεπίθεση η Κίνα – 84% δασμοί σε αμερικανικά αγαθά από την Πέμπτη

09/04/2025 | 15:45
HOT NEWS

Ουκρανία: Έρχεται σφοδρή σύγκρουση Πούτιν, Τραμπ, Ζελέσνκι για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης;

09/04/2025 | 13:00
Featured

Μαρινάκης για Τέμπη και πυρόσφαιρα: Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης της αλήθειας

07/04/2025 | 15:20
Featured

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αναξιόπιστο το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη – Ξένα πανεπιστήμια διαψεύδουν συμμετοχή

07/04/2025 | 13:36
HOT NEWS

Τραμπ: Ο άνθρωπος που απομόνωσε τις ΗΠΑ και ξύπνησε τον υπόλοιπο πλανήτη – 170 χώρες απαντούν με εμπορικό πόλεμο

04/04/2025 | 11:22
Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε δίκη ο Μαρινάκης και η διοίκηση του Ολυμπιακού για εγκληματική οργάνωση – Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

03/04/2025 | 12:13
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ρήγμα στο Άγιο Όρος: Παρασκήνιο με πιέσεις σε γέροντες και σενάρια μετακινήσεων μοναχών – Τι φοβούνται οι μονές

02/04/2025 | 10:00 - Ενημέρωση 15/04/2025 | 13:40
HOT NEWS

Επιχειρηματίας από τη Ρόδο δίδαξε τι σημαίνει Ανθρωπιά – Μοίρασε χρήματα και τρόφιμα σε άστεγους στο κέντρο της Αθήνας

01/04/2025 | 14:48 - Ενημέρωση 22/04/2025 | 01:16
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τσίπρας: Αισιόδοξος ότι θα κλείσει γρήγορα η γ’ αξιολόγηση


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    743 shares
    Share 297 Tweet 186
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    688 shares
    Share 275 Tweet 172
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    529 shares
    Share 212 Tweet 132
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    283 shares
    Share 113 Tweet 71
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    277 shares
    Share 111 Tweet 69
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    206 shares
    Share 82 Tweet 52
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch