Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Black Friday – JYSK : Εκπτώσεις έως 75% στις 25 Νοεμβρίου

Newsroom από Newsroom
25/11/2016 09:12
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χαμός γίνεται φέτος με την Black Friday και στην Ελλάδα

Οι πελάτες της JYSK θα πρέπει να περιμένουν πολύ δυνατές προσφορές με κέρδος μέχρι και 75% την περίοδο που η Black Friday (Μαύρη Παρασκευή) θα «χτυπήσει» τα καταστήματα της JYSK, της δανέζικης αλυσίδας ειδών για το σπίτι, στις 25 Νοεμβρίου.

Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά Black Friday στη JYSK παγκοσμίως (και δεύτερη στην Ελλάδα) και φέτος, στις 25 Νοεμβρίου αναμένεται νέο ρεκόρ προσέλευσης πελατών.

Προκειμένου η JYSK να δώσει σε ακόμα περισσότερους πελάτες την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις πιο σημαντικές προσφορές, η JYSK, για μια ακόμα χρονιά επεκτείνει για όλο το διάστημα 24-27 Νοεμβρίου, τη διάρκεια ισχύος των «Black Friday» προσφορών της.

«Από την πρώτη χρονιά που παρουσιάσαμε την Black Friday το 2013, το ενδιαφέρον των πελατών μας αυξάνεται συνεχώς. Σε μόλις τρία χρόνια, έχουμε εξαπλασιάσει τον τζίρο μας τη συγκεκριμένη ημέρα ενώ η εβδομάδα που περιλαμβάνει την Black Friday είναι για εμάς μακράν η μεγαλύτερη από πλευράς πωλήσεων εβδομάδα του έτους. Φέτος αναμένουμε νέα ρεκόρ για ένα ακόμα λόγο, ότι οι προσφορές θα είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας» λέει ο Niels Veien, Executive Vice President Πωλήσεων, Marketing και E-Business της JYSK Nordic.

Για τη JYSK, η Black Friday, η οποία ξεκίνησε από τις Η.Π.Α., είναι μια παγκόσμια ενέργεια που θα τρέξει και στις 19 χώρες της Σκανδιναβίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και την Κίνα, όπου η JYSK Nordic έχει καταστήματα.

Το e-shop, JYSK.gr θα είναι στο ίδιο «Black» κλίμα στη διάρκεια της Black Friday ενώ για πρώτη φορά η JYSK θα λανσάρει την Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) αμέσως μετά το Σαββατοκύριακο της Black Friday με προσφορές σε προϊόντα που είναι αποκλειστικά διαθέσιμα online και δεν διατίθενται στα φυσικά καταστήματα της JYSK.

[irp posts=”82355″ name=”Black Friday- Θεσσαλονίκη: Public, River West, Factory Outlet, Gap, Οysho (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)”]

Επιπλέον προϊόντα για την αποφυγή ελλείψεων

Για να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες της δεν θα επισκεφτούν μάταια τα καταστήματα, η JYSK έχει φροντίσει ώστε τα καταστήματα να έχουν τροφοδοτηθεί με μεγαλύτερες ποσότητες κατά τη διάρκεια της Black Friday.

«Τα καταστήματά μας θα γεμίσουν με προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, έτσι ώστε να υπάρχει μια εξαιρετική προσφορά για τον καθένα, ότι κι αν είναι αυτό που τον ενδιαφέρει να αγοράσει. Και αν παρ΄ελπίδα κάποιο προϊόν εξαντληθεί από τα ράφια, οι πελάτες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν κράτηση στο κατάστημα και να το παραλάβουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Φυσικά στην ίδια χαμηλή τιμή» αναφέρει ο Niels Veien.

Η JYSK έχει επίσης φροντίσει ώστε να υπάρχει επιπλέον προσωπικό στα καταστήματα για αυτές τις μεγάλες ημέρες αγορών.
«Παρότι αναμένουμε πολλούς πελάτες στα καταστήματά μας, μας ενδιαφέρει επίσης να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας θα βιώσει μια ευχάριστη εμπειρία αγορών και θα βρει ανταγωνιστική εξυπηρέτηση από τους επαγγελματικά εκπαιδευμένους πωλητές μας. Δεν διαπραγματευόμαστε την εξυπηρέτηση των πελατών μας για μερικές παραπάνω πωλήσεις, ούτε την περίοδο της Black Friday,» δηλώνει ο Niels Veien.Και όπως εξηγεί «ειδικά την Black Friday, πολλοί πελάτες μπορούν να επωφεληθούν της υπηρεσίας Click & Collect στο JYSK.gr όπου μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση σε ένα προϊόν διαδικτυακά και να το παραλάβει από το κατάστημα αργότερα.

Στοιχεία σχετικά με την Black Friday και την Cyber Monday στη JYSK

Η εβδομάδα που περιλαμβάνει τη Black Friday είναι η μεγαλύτερη εβδομάδα πωλήσεων όλης της χρονιάς στη JYSK.

Από τότε που η JYSK λάνσαρε την Black Friday στα καταστήματά της στο εξωτερικό, το 2013, ο τζίρος της ημέρας αυτής έχει εξαπλασιαστεί.

Οι προσφορές της περιόδου Black Friday θα είναι σε ισχύ για την περίοδο Πέμπτη 24 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (και Κυριακή 27 Νοεμβρίου για το e-shop JYSK.gr) και επιπλέον προσωπικό θα υπάρχει στα καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Το κέρδος στις ειδικές προσφορές της JYSK για την περίοδο αυτή θα φτάνει έως και στο 75% ενώ θα υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές σε 14 διαφορετικές προιοντικές κατηγορίες.

Για πρώτη φορά, από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, το e-shop JYSK.gr θα λανσάρει τη Cyber Monday με προσφορές 25% σε προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο online.

Στη Black Friday και τη Cyber Monday της JYSK θα συμμετέχουν οι 19 χώρες στις οποίες η JYSK Nordic έχει καταστήματα, σε Σκανδιναβία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Κίνα.

Ετικέτες: Black FridayεκπτώσειςΕλλάδαΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΝΕΑπροϊόντα

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Καιρός: Καυτό Σαββατοκύριακο με ήλιο, μπόρες

02/08/2025 | 06:00
Featured

Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

01/08/2025 | 11:25
Featured

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλα τα πεδία των πυρκαγιών

27/07/2025 | 18:13
Featured

Η πρέσβης που ξέρει πρόσωπα και πράγματα: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η Εκκλησία και οι ισορροπίες στην Ορθόδοξη σκακιέρα

27/07/2025 | 12:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σεισμός στο Κιλκίς


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε δημοσιογράφος – Συνάδελφοί της μιλούν στο tilegrafimanews.gr για την 52χρονη συντάκτρια που αγάπησε τον Βόλο

    385 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Βγάζει τα πυρηνικά υποβρύχια ο Τραμπ μετά τις δηλώσεις Μεντβέντεφ: «Τα λόγια συχνά οδηγούν σε απρόβλεπτες συνέπειες»

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Σκηνές έντασης στην Κόρινθο: Παπαδιά κατηγορεί ιερέα για εξωσυζυγική σχέση – Απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Γιορτή σήμερα 2 Αυγούστου, εορτολόγιο: Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρα Στεφάνου

    274 shares
    Share 110 Tweet 69
  • Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Παλαιό Φάληρο: «Σε ρηχά νερά ο πνιγμός, ερευνάται η μητέρα να ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί»

    222 shares
    Share 89 Tweet 56
  • 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στον Έβρο + Α21 Επίδομα Παιδιού: Όλες οι αιτήσεις που άνοιξαν στις 31 Ιουλίου 2025

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch