Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χ. Τριαντόπουλος: Για το 2021 η δημοσιονομική επιβάρυνση για τις φυσικές καταστροφές έφτασε το 1,3 δισ. ευρώ

Newsroom από Newsroom
24/11/2022 10:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
60
SHARES
127
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τριαντόπουλος: Ολοκληρώθηκαν χθες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου Βόλου, με την παρουσία δεκάδων δημάρχων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μεταξύ των ομιλητών σήμερα ήταν και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, ο οποίος ανέπτυξε την θεματική ενότητα «Η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο της πολιτικής προστασίας».

Στην ομιλία του ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στη στρατηγική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των παραγόντων που τροφοδοτούν την κλιματική κρίση, αλλά και στη θεραπεία των συνεπειών της, ενώ εστίασε στα έργα αποκατάστασης ζημιών σε υποδομές και δίκτυα μετά από μία φυσική καταστροφή, αλλά και στον σημαντικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό τόνισε ότι «πρόκειται για ένα κρίσιμο πεδίο που αφορά όλους μας και εμπλέκει πολλούς από εμάς σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, ειδικά με τους δήμους. Είναι η πολιτική προστασία και η διαχείριση των κινδύνων από φυσικές καταστροφές. Είναι ένα κρίσιμο πεδίο, στο οποίο η παρούσα κυβέρνηση, από την αρχή της θητείας της και υπό τις οδηγίες του πρωθυπουργού, έχει δώσει μεγάλη έμφαση, μέσα από πολιτικές, δράσεις και θεσμικές παρεμβάσεις».

Ο κ. Τριαντόπουλος πρόσθεσε ακόμη ότι «μπορεί κανείς να αναλογιστεί πού ήταν ξεχασμένη η παλιά Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και να κάνει σύγκριση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ένα νέο υπουργείο με αρμοδιότητες, με ξεκάθαρες διαδικασίες συντονισμού, με άμεσες δράσεις, και με συνέργειες με όλους τους εμπλεκόμενους, δηλαδή με τις περιφέρειες, με τους δήμους, αλλά και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, στις οποίες προστίθενται και νέες, όπως οι δασικές υπηρεσίες και τα δασαρχεία. Αυτός είναι και ο ένας από τους τρεις συν ένα πυλώνες της στρατηγικής της κυβέρνησης σε αυτό το νέο περιβάλλον. Η πρόληψη, η ετοιμότητα και η ικανότητα της άμεσης αντιμετώπισης των κινδύνων αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της κυβέρνησης απέναντι στους κινδύνους και στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την κλιματική κρίση. Με τους άλλους πυλώνες να είναι φυσικά, η προώθηση της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και η αποτελεσματική διαχείριση των δυσμενών καταστάσεων που διαμορφώνονται σε μία περιοχή μετά από μία φυσική καταστροφή. Αυτό που εμπερικλείεται στην έννοια της κρατικής αρωγής. Η μέριμνα, βέβαια, για τις περιοχές αυτές, τόσο σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα όσο όμως, πολλές φορές, και σε πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα, με έμφαση στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας».

Στη συνέχεια ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει και τόνισε: «Θέλω να σταθώ στις παρεμβάσεις και στα έργα αποκατάστασης υποδομών και δικτύων μετά από μία φυσική καταστροφή. Έργα αποκατάστασης με ιδιαίτερη έμφαση στη διάσταση της ανθεκτικότητας και της απάντησης στα νέα δεδομένα της κλιματικής κρίσης. Έργα, με έκτακτη κρατική χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, μέσα από τα αρμόδια υπουργεία, κυρίως προς δήμους και περιφέρειες. Έργα υποδομών πιο ανθεκτικά, καλύτερα και βελτιωμένα σε σχέση με αυτά πριν τη φυσική καταστροφή. Έργα αντιπυρικής προστασίας, αλλά και αντιδιαβρωτικών παρεμβάσεων την επομένη μιας πυρκαγιάς. Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, απαντώντας σε παραλείψεις δεκαετιών και γνωστές σε όλους μας πολεοδομικές και χωροταξικές στρεβλώσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από ένα ακραία καιρικό φαινόμενο εντοπίζουμε αυτές τις δομικές, τις διαχρονικές στρεβλώσεις: κανάλια αντιπλημμυρικής προστασίας που καταλήγουν σε τοίχους σπιτιών. Κοινότητες χτισμένες σε χώρους που παλαιότερα υπήρχαν ποτάμια, με τη γέφυρα να είναι πάνω από τα σπίτια των κοινοτήτων αυτών. Παραλιακά μέτωπα καλυμμένα από κτίσματα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περιθώριο και χώρος εκτόνωσης των πλημμυρικών πιέσεων. Δρόμοι πάνω σε ρέματα με έργα πλημμυρικής εκτόνωσης βασισμένα στα κλιματικά δεδομένα προηγούμενων δεκαετιών. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε τέτοιες εικόνες, από δομικές παθογένειες που έρχονται από το παρελθόν. Σε αυτές τις δομικές παθογένειες ερχόμαστε να απαντήσουμε με έργα, δυστυχώς, μετά από ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, μετά από μία φυσική καταστροφή. Και πρόκειται για έργα που δρομολογούνται και υλοποιούνται σε συνεργασία με τους δήμους και τις περιφέρειες. Έργα με σημαντική δημοσιονομική επίπτωση, που αποτυπώνει την αλλαγή στη φιλοσοφία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και, φυσικά, απέχει παρασάγγας από ό,τι γινόταν κατά το παρελθόν».

Ακολούθως ο κ. Τριαντόπουλος είπε ότι «από το υπουργείο Εσωτερικών, την περίοδο 2015-2018, η έκτακτη χρηματοδότηση -οι εντάξεις έργων- προς τους δήμους διαμορφώθηκε στα 85,5 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2019-2022 ανέρχεται έως τώρα στα 277 εκατ. ευρώ και θα ξεπεράσει τα 300 εκατ. ευρώ. Από το υπουργείο Υποδομών, την περίοδο 2017-2018 τα έργα αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές ανήλθαν στα 94 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2019-2021 έφτασαν τα 267 εκατ. ευρώ. Από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την περίοδο 2015-2018, η έκτακτη χρηματοδότηση προς τις περιφέρειες -εντάξεις για έργα αποκατάστασης- διαμορφώθηκε στα 376 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2019-2022 έφτασε τα 979 εκατ. ευρώ. Και σε αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε τα 35 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, καθώς και τα 9,4 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για μελέτες και έργα αποκατάστασης μετά από φυσικές καταστροφές. Έτσι, το σύνολο των σχετικών εντάξεων την περίοδο 2015-2018 έφτασε 557 εκατ. ευρώ, ενώ την περίοδο 2019-2022 ξεπέρασε το 1,5 δισ. ευρώ και αυξάνεται. Έκτακτες χρηματοδοτικές εντάξεις για έργα αποκατάστασης, αλλά και πρόληψης, δίνοντας έμφαση στην ανθεκτικότητα και την ανταπόκριση στα νέα δεδομένα της κλιματικής κρίσης. Έργα, κυρίως, προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Και σε όλα αυτά δεν έχουμε συνυπολογίσει και τις δαπάνες που δεν αφορούν έργα, αλλά αποζημιώσεις προς επιχειρήσεις, νοικοκυριά και αγρότες μετά από ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, μετά από μία φυσική καταστροφή. Εάν το κάνουμε, το ποσό αυξάνεται ακόμα περισσότερο».

Επίσης, ο κ. Τριαντόπουλος σημείωσε ότι «μόνο το 2021 η συνολική δημοσιονομική επίπτωση -για έργα και αποζημιώσεις- ξεπέρασε το 1,3 δισ. ευρώ. Θεώρησα αναγκαίο να μιλήσουμε για όλα αυτά τα ποσοτικά δεδομένα, για να αποτυπωθεί η νέα κυβερνητική φιλοσοφία και η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει όλη αυτή την περίοδο, σε μία δύσκολη εποχή, σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από νέες προκλήσεις. Προκλήσεις που σχετίζονται και με τους περιβαλλοντικούς κινδύνους και τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης και οι οποίες έχουν δημιουργήσει νέα δεδομένα τόσο στο πεδίο της πρόληψης και της πολιτικής προστασίας, όσο όμως και στο πεδίο της διαχείρισης των φυσικών καταστροφών και των συνεπειών τους. Απέναντι στα νέα δεδομένα, η κυβέρνηση ανταποκρίνεται υπεύθυνα, με έργα, πολιτικές και θεσμικές αλλαγές. Αφενός για να ενισχυθεί η θωράκιση και ανθεκτικότητα της χώρας και των τοπικών κοινωνιών απέναντι στους κινδύνους φυσικών καταστροφών. Αφετέρου για να στηρίξει και να σταθεί δίπλα στις περιοχές και τους πολίτες που υπέστησαν τις δυσμενείς συνέπειες των φυσικών καταστροφών. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι φυσικά αναπόσπαστος κρίκος όλης αυτής της διαδικασίας. Είναι σύμμαχος. Είναι στενός συνεργάτης. Είναι μέρος της νέας στρατηγικής. Με έργα και παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών. Με ενεργό ρόλο στις διαδικασίες κρατικής αρωγής».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Χρήστος Τριαντόπουλος ανέφερε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και αφουγκράζεται τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Και σε όλη αυτή την πορεία προχωράμε μαζί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Σε συνεργασία και με κοινή προσπάθεια».

Ετικέτες: Τριαντόπουλος

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Η Βουλή αποφάσισε την παραπομπή Τριαντόπουλου στο Δικαστικό Συμβούλιο

11/04/2025 | 23:51 - Ενημέρωση 12/04/2025 | 05:38
Featured

Προανακριτική: Σε δικαστήριο παραπέμπεται ο Τριαντόπουλος

07/04/2025 | 15:50
Featured

Προκαταρκτική για Τριαντόπουλο- Πόρισμα ΝΔ: Ποινική δίωξη με στοιχεία αποκλειστικά από το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσε η εισαγγελία Εφετών Λάρισας

04/04/2025 | 22:45 - Ενημέρωση 05/04/2025 | 01:06
Featured

Τριαντόπουλος στην Προανακριτική: «Είμαι αθώος, η υπόθεσή μου να πάει στην τακτική Δικαιοσύνη»

28/03/2025 | 13:17
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εθελόντρια καταγγέλλει κακοποίηση βρέφους


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ: «πακέτο» πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ–ΕΛΓΑ στις επόμενες 2 εβδομάδες • ΟΣΔΕ 2025 κλείνει με ΑΤΑΚ έως 30/9 • Προκαταβολή τσεκ από 16/10 έως 70%

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Ξάνθη: Τραγωδία στη δημοτική οδό – Νεκρός 49χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με αγροτικό

    303 shares
    Share 121 Tweet 76
  • Προκλητικός Ερντογάν στην Ημέρα Νίκης της Τουρκίας: Κάποιοι έχουν ύπουλα σχέδια όπως και πριν έναν αιώνα

    289 shares
    Share 116 Tweet 72
  • Ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία – Ο Τραμπ απειλεί με αποχώρηση από τις συνομιλίες, η Ευρώπη στο στόχαστρο και το Κρεμλίνο σε αναμονή

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Πόλεμος για τα εμβόλια Covid στις ΗΠΑ – Η επιστολή Τραμπ και η «γραμμή» Κένεντι φέρνουν ρήξη

    195 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Από το σκοτάδι στο φως: Ποιοι είναι οι Αλεβίτες Μπεκτασήδες της Θράκης και γιατί η αναγνώρισή τους ενοχλεί την Τουρκία

    148 shares
    Share 59 Tweet 37
  • Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε πλήγμα σε βάρος του εκπροσώπου Τύπου της Χαμάς – «Είναι νεκρός»

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch