Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Ενστάσεις για το νέο πλαίσιο σχετικά με τις μονάδες παιδικής προστασίας

Newsroom από Newsroom
17/05/2022 10:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
68
SHARES
145
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χαμόγελο του Παιδιού: Με μια εξαιρετικά εκτενή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από ενήλικες οι οποίοι μεγάλωσαν στην αγκαλιά του οργανισμού…

καθώς και εισαγγελείς, ακαδημαϊκούς, διεθνή στελέχη με εμπειρία στα ζητήματα παιδικής προστασίας αλλά ακόμα και έναν πολιτικό μηχανικό, γνώστη των κτηριακών προδιαγραφών για τέτοιους χώρους, επιχείρησαν να εξηγήσουν τις αδυναμίες και τα αδιέξοδα που θα προκαλέσουν στον φορέα πρόσφατα νομοθετήματα αναφορικά με τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας υφιστάμενων και νέων δομών για παιδιά.

Πρόκειται για την κοινή υπουργική απόφαση 40494/3.5.2022 (ΦΕΚ Β’ 2302/11-05-2022) και τον νόμο 4921/2022 (άρθρο 67) αναφορικά με τους όρους λειτουργίας φορέων κοινωνικής προστασίας και σχετικές κυρώσεις που προβλέπονται σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης, όπως είναι η ποινή φυλάκισης κατ’ ελάχιστον ενός έτους, η παύση του διοικητικού συμβουλίου και υπέρογκα πρόστιμα. Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος σημείωσε ότι «στον βωμό της αποϊδρυματοποίησης, που κι εμείς πρεσβεύουμε, έρχεται να κλείσει κάποια ιδιωτικά και φυσικά να αφήσει στο απυρόβλητο τα δημόσια και εκκλησιαστικά» σπίτια που φιλοξενούν παιδιά. Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι «όλο το προηγούμενο διάστημα» ο φορέας επιχειρούσε να πείσει «με προτάσεις για τα κτηριακά, προτάσεις για τη λειτουργία, προτάσεις -και μάλιστα ανακοινώθηκε κάποια στιγμή από την ίδια την υφυπουργό πόσο σημαντικά είναι- για τα σπίτια ημερήσιας φροντίδας που θα πρέπει να αδειοδοτηθούν γιατί είναι ό,τι καλύτερο όταν έχεις να κάνεις με παιδιά των οποίων η οικογένεια είναι σε κρίση αλλά δεν τα παραμελούν, δεν τα κακοποιούν» για να μην απομακρυνθούν από αυτή. «Τι πιο αποϊδρυματικό υπάρχει από αυτό;» διερωτήθηκε ο κ. Γιαννόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «και όμως δεν το περιέλαβε» το οποίο συνεπάγεται ότι λόγω της συνεχιζόμενης λειτουργίας τους, με βάση το νέο πλαίσιο, ο ίδιος θα συλληφθεί «γιατί απλά τα σπίτια ημερήσιας φροντίδας δεν έχουν άδεια». Ο κ. Γιαννόπουλος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς όπως είπε πρόκειται για δικές της αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει σήμερα να κλείσουν τρία σπίτια ημερήσιας φροντίδας στα οποία φιλοξενούνται παιδιά που επιστρέφουν κάθε εβδομάδα στους γονείς τους μέχρι να επανενωθούν μόνιμα και μέχρι το τέλος του έτους έντεκα ακόμα σπίτια μόνιμης φιλοξενίας παιδιών από το «Χαμόγελο». Ωστόσο, στο νέο νομοθετικό πλαίσιο υφίσταται διαχωρισμός ως προς τις προϋποθέσεις, που αφορούν κατά κύριο λόγο κτηριακές προδιαγραφές, μεταξύ των δημόσιων, των εκκλησιαστικών και των ιδιωτικών δομών με αποτέλεσμα οι νέες προβλέψεις να εξαιρούν το Δημόσιο και την εκκλησία. Όπως καταγγέλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού», «καμία ιδιαίτερη αναφορά για την κοινωνική ένταξη» δεν προβλέπεται στις νέες διατάξεις, ενώ αντιθέτως οι δομές θα πρέπει να στελεχωθούν «με φύλακες σαν να μιλάμε για φυλακές!». Οι ρυθμίσεις, όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, δεν αγγίζουν μόνο το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και άλλους αξιόλογους φορείς που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο.

«Διερωτάται κανείς διαβάζοντας τον νόμο, αν οι ρυθμίσεις του έχουν συνταχθεί ή έστω έχουν οποιαδήποτε σχέση με κάποιον νομικό» σχολίασε ο Βασίλειος Μαρκής, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, επίτιμος πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων και επίτιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Χαμόγελου του Παιδιού», προσθέτοντας ότι «τίποτα από αυτά που λέει ο νόμος δεν μπορεί να γίνει αυτομάτως. Έχω τη στέρεα πεποίθηση ότι κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να υλοποιήσει ρυθμίσεις αυτού του επιπέδου και της επιπολαιότητας».

Σε αντίστοιχη κριτική προχώρησε η Ξένη Δημητρίου, πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγκου. Η κ. Δημητρίου σχολίασε ότι «δεν γίνεται να ξεχωρίζεις τα παιδιά που ζουν σε ιδιωτικούς φορείς και τα παιδιά που ζουν σε δημόσιες δομές και εκκλησιαστικά ιδρύματα. Αν κανείς ήταν ειλικρινής με τον εαυτό του, θα έπρεπε να ξεκινάει από τις δημόσιες δομές που είναι στο χέρι του να τις αλλάξει. Και μετά αν θέλει να υποχρεώσει τις ιδιωτικές δομές να ακολουθήσουν το παράδειγμα».

Ο καθηγητής Διοικητικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Μελέτης Μουστάκας από την πλευρά του είπε ότι «παραβιάζει την αρχή της καλής νομοθέτησης». Επιπλέον, σημείωσε ότι «το Σύνταγμα δεν αποκλείει την ιδιωτική πρωτοβουλία» στα ζητήματα της παιδικής προστασίας και προσέθεσε ότι «η χώρα μας έχει υποχρεώσεις και από τη Διεθνή Σύμβαση για την Προστασία των Ανηλίκων, όπως και από το Ενωσιακό Δίκαιο» τα οποία πρέπει εξίσου να ληφθούν υπόψη. «Αυτός ο διαχωρισμός των κρατικών δομών» (δηλαδή του Δημοσίου και της Εκκλησίας) απέναντι προς τις ιδιωτικές δομές «παραβιάζει κατά τη γνώμη μου κατάφωρα την αρχή της ισότητας, αφού και οι δυο “παίκτες” σύμφωνα με το Σύνταγμα» βρίσκονται σε ίση θέση σε αυτό το πεδίο, «δεν μπορεί να υπάρχουν ειδικές διατάξεις οι οποίες αφορούν τις ιδιωτικές δομές». Ο κ. Μουστάκας υπογράμμισε ότι, επίσης, «παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας» ως προς τις κυρώσεις που προβλέπονται αφού δεν προβλέπονται προειδοποιήσεις, δεν εξετάζονται επιμέρους ζητήματα υπαιτιότητας, επανάληψης του παραπτώματος, ούτε καν προβλέπεται χρόνος συμμόρφωσης.

Επί των κτηριακών ζητημάτων, τοποθετήθηκε λεπτομερώς ο πολιτικός μηχανικός Ανδρέας Γραμματικός θέτοντας το ρητορικό ερώτημα «έχει αναλογιστεί κανείς από τους συντάκτες της απόφασης πόσα τετραγωνικά χρειάζονται για να γίνουν αυτά που υπαγορεύονται;» αν και αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στην παρατήρηση ενός εκ των παριστάμενων ενηλίκων που μεγάλωσαν σε σπίτι του «Χαμόγελου» που τόνισε ότι αυτό που περιγράφεται στο νέο νομοθετικό πλαίσιο έχει τη μορφή και τη διάταξη ιδρύματος, ενώ τώρα οι δομές του «Χαμόγελου» έχουν τη μορφή και διάταξη σπιτιού, όπως όλα τα σπίτια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, έγινε εκτενής ανασκόπηση της συνεισφοράς του οργανισμού σε πολλές διαφορετικές κρατικές λειτουργίες και προβλήθηκαν βιντεοκοσπημένα μηνύματα υποστήριξης προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον τρόπο λειτουργίας του από τον Γιάννη Δρίτσα, καθηγητή στο τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας στο οποίο φοιτούν κοινωνικοί λειτουργοί, τον καθηγητή Θωμά Μπαμπαλή, από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, τον τ. πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα κ. Marc Van den Reeck ο οποίος είναι επικεφαλής των διεθνών συνεργασιών του οργανισμού, τον Juan Miguel Petit, πρώην Ειδικό Απεσταλμένο του ΟΗΕ με την αντίστοιχη αρμοδιότητα και, τέλος, τον Thomas Muller, αναπληρωτή εκτελεστικό διευθυντή της διεθνούς οργάνωσης ECPAT.

Την συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Καπελετζή.

Η συνέντευξη είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://youtu.be/UdHnbo5tbX8

Σοφία Μανδηλαρά

Ετικέτες: ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Προηγούμενο Άρθρο

Στα … κάρβουνα το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – Όλο το παρασκήνιο με τον Βαρθολομαίο και τους Ρώσους

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης σε Μπάιντεν: Η Ελλάδα θέλει να αγοράσει μια μοίρα F-35

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

«Φως στο Τούνελ – Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στις 4/4/2025: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με σοκ αποκαλύψεις»

04/04/2025 | 13:02
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ο εθελοντισμός γίνεται οικογενειακή υπόθεση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

21/09/2023 | 19:00
HOT NEWS

Χαμόγελο του Παιδιού: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 15χρονης Ελβίρας από του Ζωγράφου

23/11/2022 | 01:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλεψαν δύο γαϊδούρια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κέρκυρα

27/09/2022 | 13:21
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Έκκληση για βοήθεια – Ο 3χρονος Γιώργος χρειάζεται ιατρικό εξοπλισμό

28/07/2022 | 12:10
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χαμόγελο του Παιδιού: Απολογισμός δράσεων για το 2021

02/02/2022 | 10:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για τα 25 χρόνια του «Χαμόγελου του Παιδιού»

10/11/2021 | 17:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Στο Χαμόγελο του Παιδιού ο 6χρονος που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του στην Πάτρα

14/08/2021 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης σε Μπάιντεν: Η Ελλάδα θέλει να αγοράσει μια μοίρα F-35


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    354 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch