Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χρ. Σταϊκούρας: Καταφέραμε να καλύψουμε, εν πολλοίς, τις απώλειες του 2020 και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να εισέλθει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης

Newsroom από Newsroom
20/01/2022 11:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σταϊκούρας: «Μετά από, σχεδόν, δύο χρόνια απαιτητικού «αγώνα» με την πανδημία και τις πολυσύνθετες, πολυπαραγοντικές επιδράσεις της στην κοινωνία και την οικονομία, καταφέραμε να καλύψουμε, εν πολλοίς, τις απώλειες του 2020…

δημιουργώντας ταυτόχρονα και τις προϋποθέσεις προκειμένου η χώρα μας να εισέλθει σε τροχιά ισχυρής και βιώσιμης ανάπτυξης». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στην παρουσίαση της έρευνας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στην επιχειρηματική συνέχεια και ανθεκτικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων – Ο κρίσιμος ρόλος της τεχνολογίας».

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι ελήφθησαν πρωτοφανή σε ύψος και εύρος μέτρα, με το πακέτο μέτρων συνολικού ύψους 43,3 δισ. ευρώ για την περίοδο 2020-2022 να είναι το 4ο μεγαλύτερο παγκοσμίως, ενώ παράλληλα, σημαντικά ποσά έχουν κατευθυνθεί, την ίδια περίοδο, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής και ενεργειακής κρίσης.

Ουσιαστικά απλώθηκε, όπως είπε ο ίδιος, ένα ευρύ «δίχτυ» προστασίας στον παραγωγικό ιστό της χώρας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις – και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες – να παραμείνουν «ζωντανές» ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν νέα μέτρα στήριξης, για τον Ιανουάριο 2022. «Αποδεικνύοντας ότι βρισκόμαστε σε εγρήγορση, αντιδρούμε άμεσα στις πρόσθετες ανάγκες που προκύπτουν, και παρεμβαίνουμε με σύνεση και αποφασιστικότητα» σημείωσε ο ίδιος.

Ο κ. Σταϊκούρας συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι όλα τα μέτρα συνέβαλαν ουσιαστικά, προκειμένου οι επιχειρήσεις να αντέξουν και ταυτόχρονα να επανεκκινήσουν από την καλύτερη δυνατή αφετηρία. «Και τα κατάφεραν, όπως αποτυπώνεται στον κύκλο εργασιών τους, ο οποίος επέστρεψε ή και υπερέβη σε κάποιες περιπτώσεις τα επίπεδα του 2019, και στους βελτιωμένους οικονομικούς δείκτες της μεταποίησης και της βιομηχανικής παραγωγής».

Παράλληλα ο υπουργός σημείωσε ότι και οι ίδιες οι επιχειρήσεις ανέλαβαν δράση κατά τη διάρκεια της κρίσης, καθώς η ίδια η πανδημία επιτάχυνε την υιοθέτηση νέων τεχνολογικών εργαλείων. «Είναι πλέον σαφές ότι η ψηφιακή ωριμότητα λειτούργησε ως ανάχωμα στις συνέπειες της πανδημίας» κατέληξε ο υπουργός προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις που είχαν ήδη υιοθετήσει ψηφιακά εργαλεία πριν από την έναρξη της πανδημίας, κατάφεραν να ανακάμψουν πιο εύκολα και σε μεγαλύτερο βαθμό ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις τεχνολογικές εξελίξεις ότι το 85% αυτών των επιχειρήσεων, υιοθετεί ή/και προκαλεί τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου τους. «Εντούτοις, και παρά τα προφανή οφέλη της υιοθέτησης των σύγχρονων τεχνολογιών, η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρουσιάζουν χαμηλά επίπεδα ψηφιακής ωριμότητας, στοιχείο που αποτελεί εύρημα και άλλων μελετών. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η κυβέρνηση, από την αρχή της θητείας της, προωθεί, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της οικονομίας, συμβάλλοντας άμεσα ή έμμεσα στην προώθηση της ψηφιοποίησης και των ίδιων των επιχειρήσεων» είπε ο υπουργός.

Ενδεικτικά ανέφερε, ορισμένα από τα βασικά επιτεύγματα ψηφιακής διακυβέρνησης στο πεδίο αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ):

– Δημιουργήθηκαν πρόσθετες πλατφόρμες ειδικά για την υλοποίηση μέτρων στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων, όπως η πλατφόρμα “myBusinessSupport” για τους δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού κτλ.

– Προωθήθηκε η ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα ηλεκτρονικά βιβλία για τις επιχειρήσεις, με τη δημιουργία και έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας “myData” της ΑΑΔΕ, για την ψηφιοποίηση των φορολογικών διαδικασιών και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

– Επεκτάθηκε η χρήση διασυνδεδεμένων online ταμειακών μηχανών.

– Παρέχονται φορολογικά κίνητρα για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών.

– Προωθείται η ψηφιακή αναβάθμιση των φορολογικών και τελωνειακών υπηρεσιών της χώρας.

– Αναβαθμίστηκε το Taxisnet.

– Υλοποιήθηκαν τα προγράμματα στήριξης δανειοληπτών που επλήγησαν από την υγειονομική κρίση, «ΓΕΦΥΡΑ» Ι και ΙΙ, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

– Λειτουργεί ο νέος Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών μέσω ψηφιακής πλατφόρμας για τη διευθέτηση όλων των οφειλών νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς Δημόσιο, Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τράπεζες και διαχειριστές δανείων.

– Εκκαθαρίζονται και πληρώνονται δαπάνες των περισσότερων φορέων του Δημοσίου με e-δικαιολογητικά, χάρη στην εφαρμογή «Ηλεκτρονική Διακίνηση Δικαιολογητικών Δαπανών».

– Εκδίδονται ηλεκτρονικά τιμολόγια από τα πληροφοριακά συστήματα προς το Δημόσιο αλλά και προς επιχειρήσεις με νέες προδιαγραφές, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, επιτυγχάνοντας μείωση στη διακίνηση πλαστών παραστατικών, περιορισμό της φοροδιαφυγής, επιτάχυνση της αποπληρωμής των ηλεκτρονικών τιμολογίων για Δημόσιες Συμβάσεις και ενιαίες προδιαγραφές ηλεκτρονικής τιμολόγησης μεταξύ επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ο ίδιος, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον ουσιαστικό τεχνολογικό μετασχηματισμό της χώρας, η αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, οι δράσεις του νέου ΕΣΠΑ 2021-2027, το οποίο περιλαμβάνει διακριτό πρόγραμμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και η χρηματοδότηση των ιδιωτικών επενδύσεων από το σκέλος των δανείων του Ταμείου Ανάκαμψης, ύψους 12,7 δισ. ευρώ. Οι συγκεκριμένοι πόροι, κατέληξε ο υπουργός, θα κατευθυνθούν στη χρηματοδότηση επιλέξιμων επιχειρηματικών σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων και των προτάσεων για ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων.

Γ. Πιτσιλής

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, στον χαιρετισμό του στην ίδια εκδήλωση αναφέρθηκε στη μεθοδική δράση της Αρχής ώστε το σύνολο των υπηρεσίων της να υλοποιείται ψηφιακά σε όλα τα στάδια και με τις ίδιες πρακτικές ανα περιφερειακή μονάδα «καθώς, ακόμη, υπάρχουν αποκλίσεις κι αυτό πρέπει να σταματήσει» όπως σημείωσε. Το τρίπτυχο ψηφιοποίηση – απλοποίηση – τυποποίηση βρίσκεται στη βάση της αναμόρφωσης της ΑΑΔΕ ώστε να εξυπηρετείτε άμεσα ο πολίτης από την οθόνη του υπολογιστή του.

Ο διοικητής ανέφερε ορισμένα νούμερα ενδεικτικά για την ψηφιακή προσαρμογή των επιχειρήσεων. Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας my DATA έχουν εξυπηρετηθεί 580.000 αυτόματες επαφές ενώ περίπου 160.000 έχουν εγγραφεί στην εφαρμογή ηλεκτρονικό τιμολόγιο και πραγματοποιούνται πάνω από 60.000 ηλεκτρονικές επισκέψεις ΜμΕ καθε μέρα ενώ ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα, για το σύνολο των ΔΟΥ, θα προγραμματίζονται ψηφιακά τα ραντεβού ενώ μέσω της πλατφόρμας για τη μεταβίβαση ακινήτων πραγματοποιήθηκαν 95.000 δηλώσεις, δηλαδή πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 200.000 επισκέψεις.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

18/09/2025 | 23:45
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης κυρίαρχος, αλλά με τρωτά σημεία – Ο Σαμαράς «παίζει» με 9–10% και οι αριστερές δυνάμεις αναζητούν κατεύθυνση

18/09/2025 | 13:27 - Ενημέρωση 19/09/2025 | 03:35
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/09/2025 | 23:55
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΣτΕ για Μετρό Θεσσαλονίκης: Η απομάκρυνση των αρχαιοτήτων μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες κατασκευής του σταθμού


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Βουλιαγμένης: Η στιγμή της θανατηφόρας καραμπόλας και οι έρευνες για τα αίτια

    492 shares
    Share 197 Tweet 123
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Πρόβειο γάλα στα 1,60€/κιλό, 262.854 θανατώσεις, 14€/κεφάλι ενίσχυση και «10ήμερο συναγερμού»: Το νέο τοπίο στη φέτα

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ: «Δεν θέλουμε να πεθάνουμε»: Ραγδαίες εξελίξεις που τρομάζουν την ανθρωπότητα- Τι γράφουν τα διεθνή μέσα 

    207 shares
    Share 83 Tweet 52
  • Αιγαίο σε Θερμοκρασία Βρασμού: Το μεγάλο σενάριο ελληνοτουρκικής σύγκρουσης και η ελληνική άσκηση ετοιμότητας

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΕΙΝΑΣ! Αυξήσεις από 11 έως 38€ το 2026 και 23 έως 38€ το 2027 – Τα ψίχουλα πίσω από τα ποσοστά στις συντάξεις 

    124 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ): Θέσεις στο εξωτερικό με μισθούς 40.500€, κατάρτιση με επίδομα 400€ και ειδικά βοηθήματα – Οι ευκαιρίες και οι σκληρές αλήθειες

    118 shares
    Share 47 Tweet 30
  • ΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕ: Παράταση αιτήσεων μεταβίβασης δικαιωμάτων – Οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ στους αγρότες και κτηνοτρόφους μέσα στον Οκτώβριο

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch