Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Χρηστίδης: Η Κυβέρνηση είναι «ράβε ξήλωνε»

TechTeam από TechTeam
04/01/2021 16:09
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέες αιχμές κατά της Κυβέρνησης άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Πρώτον, είναι απολύτως αυτονόητο να ασκούμε κριτική σε αποφάσεις, χωρίς σχέδιο. Όταν ένας υπουργός βγαίνει και λέει ότι πρέπει να ανοίξουμε το λιανικό εμπόριο και μετά από λίγο βγαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ανακοινώνει σκληρό lock down, επιτέλους δεν μιλάνε μεταξύ τους να συνεννοηθούν; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ασυνεννοησία και τα τόση ανοργανωσιά;», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

«Δεύτερον, υπάρχουν συμπολίτες μας επιχειρηματίες οι οποίοι ξεκίνησαν να λειτουργούν με το «click away» σε πολύ δύσκολες συνθήκες, έχουν κάνει παραγγελίες για όλο τo επόμενο χρονικό διάστημα με αρκετό κόπο και τώρα η Kυβέρνηση λέει να κλείσουν τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις τους ασχέτως αν τα προϊόντα τους χαλάσουν ή πρέπει να πεταχτούν γιατί δεν θα μπορούν να καταναλωθούν», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπος του ΚΙΝΑΛ.

«Τρίτον η κυβέρνηση είναι «ράβε ξήλωνε». Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ανακοινώνει ανοιχτά σχολεία. Τρίτη, Πέμπτη κομμωτήρια, άλλες μέρες βιβλιοπωλεία και μετά πάλι τα κλείνει όλα. Αυτά δεν βοηθούν τους πολίτες να αντιληφθούν που πηγαίνει το πράγμα, ποια είναι η στρατηγική της κυβέρνησης, και προφανώς όλο αυτό αποδεικνύει μία τεράστια ανεπάρκεια και στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση αντιμετώπισης της πανδημίας», συμπλήρωσε ο Παύλος Χρηστίδης.

Για το πιθανό άνοιγμα των σχολείων: «Ακούμε ότι θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία, με συνωστισμό μαθητών. Άνοιγμα οριζόντιο, με 25-30 παιδιά στην τάξη, χωρίς να έχουν προηγηθεί τεστ, ακόμα και σε περιοχές με μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο κρύβει σοβαρούς κινδύνους

Εμείς είχαμε εμφατικά υπογραμμίσει από την αρχή το θέμα ανοίγματος των σχολείων, ήδη από το Σεπτέμβριο. Θεωρούμε ότι ο φυσικός χώρος των παιδιών είναι το σχολείο και προφανώς πρέπει να επιστρέψουν τα παιδιά γιατί είναι πολύ διαφορετικό το μάθημα στην τάξη με τον δάσκαλο από ότι με την τηλεκπαίδευση.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να γίνει με τους όρους, που πήγε η κυβέρνηση να ανοίξει τα σχολεία το Σεπτέμβρη, με πάνω από 25 παιδιά ανά τάξη, με μάσκες αλεξίπτωτα στο μέγεθος, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Επομένως εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να ανοίξει τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου, πρέπει οι τάξεις να έχουν πολύ λιγότερα παιδιά, πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας, και φυσικά σε σχέση με αυτό που συζητούσαμε πριν από δύο μήνες, να γίνονται τακτικά, μαζικά τεστ σε δασκάλους και μαθητές.

Γιατί αυτό που επιβεβαιώθηκε και από χώρες του εξωτερικού και στην Ελλάδα το παραδέχτηκε μια σειρά ειδικών, είναι ότι και από τα παιδιά μεταδίδεται ο ιός και μπορεί να είναι πηγή διασποράς.

Επομένως, πολύ τακτικά, πολλά μαζικά τεστ σε δασκάλους και μαθητές για να προστατέψουμε τους ίδιους, τις οικογένειες τους και την κοινωνική ειρήνη και ισορροπία και εν τέλει να προστατεύσουμε τις ζωές όλων μας».

«Αυτοσχεδιασμοί και ανικανότητα στους εμβολιασμούς»

Για τους εμβολιασμούς είπε: «Να σας δώσω κάποια νούμερα γιατί πρέπει να πάρουμε κάποιες απαντήσεις κάποια στιγμή. Η Ελλάδα έλαβε στην πρώτη φάση περίπου 9.800 δόσεις εμβολίων και στη δεύτερη φάση περίπου 83.900 εμβόλια, άρα σύνολο πάνω από 93.000 δόσεις.

Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 3.000 άνθρωποι, θα μπορούσαν να έχουν εμβολιστεί 45.000 άνθρωποι.

Η Κυβέρνηση προετοιμάζεται μόνο στα λόγια, στην πράξη το μοναδικό το οποίο έκανε, είναι να πάει να εμβολιάσει κυβερνητικά στελέχη και να πιάσει 70% ανοσία της Kυβέρνησης και από κει και πέρα να αφήσει όλη την ιστορία της «ελευθερίας» να τρέχει από μόνη της, στον αυτόματο, την ώρα που βλέπουμε ότι υπάρχουν καλές πρακτικές στην υπόλοιπη Eυρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο κρατών τα οποία εμβολιάζουν τους πολίτες τους.

Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να τρέξει πολύ γρήγορα, και πρέπει να δοθούν απαντήσεις για ποιο λόγο αναβάλλονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της περιφέρειας εμβολιασμοί και πότε θα ξεκινήσουν.

Εμείς έχουμε πει ότι, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πανάκεια, χρειάζεται όμως μια στρατηγική ασφαλούς ανοίγματος με μαζικά τεστ ανά νομό, έτσι ώστε όπου υπάρχουν χαμηλά κρούσματα, διαρκώς όλη την τελευταία περίοδο, σιγά-σιγά να επιστρέψει και η οικονομική και η κοινωνική ζωή σε μια κανονικότητα, να ανοίξουν τα μαγαζιά εκεί όπου υπάρχουν κάτω από 10 κρούσματα, να ανοίξουν τα μαγαζιά σε κάποια νησιά εκεί όπου δεν υπάρχουν καθόλου κρούσματα για να μπορεί λειτουργήσει και η οικονομία, να βγουν έξω οι άνθρωποι, να λειτουργήσει και η κοινωνική ζωή τους.

Σε όλα αυτά, η Κυβέρνηση πηγαίνει στον αυτόματο, χωρίς ενιαία στρατηγική. Υπάρχουν υπουργοί όπως ο κ. Γεωργιάδης ο όποιος βγαίνει και λέει το πρωί ότι σκεφτόμαστε να ανοίξουμε το λιανεμπόριο και μετά από τρεις ώρες βγαίνει ο κύριος Πέτσας και ανακοινώνει σκληρό lock down αυτό δεν είναι ενιαία στρατηγική, η οποία βοηθά στην αντιμετώπιση της πολύ δύσκολης κατάστασης.

Λίγες ώρες μετά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, περί του αντιθέτου, αναβλήθηκαν και οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί των υγειονομικών σε κρίσιμα νοσοκομεία με κλίνες COVID -19. Περιμένουμε απάντηση τώρα για το τι έχει συμβεί».

«Όχι άλλο ράβε-ξήλωνε εις βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας»

Για τον ανασχηματισμό σχολίασε: «Ανασχηματισμός, απόδειξη αποτυχίας. Και μόνο το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει ανασχηματισμό, επιβεβαιώνει την αποτυχία του νέου κυβερνητικού σχήματος σε μία σειρά κρίσιμων υποθέσεων.

Αν όλα πήγαν καλά, δεν θα έκανε κανείς κανένα ανασχηματισμό και δεν αναφέρομαι στην πανδημία, αναφέρομαι στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται πολιτικά η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη την πανδημία και τα παρελκόμενα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Αν θεωρούσε ο κ. Μητσοτάκης ότι οι υπουργοί του έκαναν τα πάντα, ό,τι περνά από το χέρι τους και ήταν χρήσιμοι, δεν θα έπαιρνε ποτέ αυτή την απόφαση.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού

Επόμενο Άρθρο

ΚΙΝΑΛ για ανασχηματισμό: «Κλίνατε επί δεξιά»

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Νίκος Σαλακάς (Alpha Bank): Στρατηγικές κινήσεις για την Alpha του μέλλοντος

23/06/2025 | 16:00
HOT NEWS

750 ευρώ σε 170.000 πολίτες και 6 νέα Voucher έως τον Σεπτέμβριο – Όλα τα ενεργά προγράμματα της ΔΥΠΑ

23/06/2025 | 15:02
ΔΙΕΘΝΗ

Μπορεί το Ιράν να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ; Ποια η σημασία τους – Εξηγεί ο Φίλης

23/06/2025 | 15:00
The aircraft carrier USS Dwight D. Eisenhower and other warships crosses the Strait of Hormuz into the Persian Gulf on Sunday, Nov. 26, 2023, as part of a wider American deployment in the Middle East amid the Israel-Hamas war. The Eisenhower was accompanied by the guided-missile cruiser USS Philippine Sea, the guided-missile destroyers USS Gravely and the USS Stethem and the French frigate Languedoc. (Information Technician Second Class Ruskin Naval/U.S. Navy via AP)
Featured

Bloomberg: Τι σημαίνει το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, πώς επηρεάζει το εμπόριο – Πέντε ερωτήσεις και απαντήσεις

23/06/2025 | 15:00
Featured

Έκτακτη Εξέλιξη – Το Ιράν ανακοίνωσε χτύπημα στο Ισραήλ: Πυραυλικές επιθέσεις και νέοι βομβαρδισμοί στο Φορντό

23/06/2025 | 13:03
HOT NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Αναδρομικά έως 1.262 ευρώ για 4 κατηγορίες – Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουλίου 2025

23/06/2025 | 13:02
Featured

ΦΩΤΙΑ ΧΙΟΣ ΤΩΡΑ: 2 ενεργά μέτωπα, 17 οικισμοί εκκενώθηκαν, 3 σπίτια καίγονται – Το νησί φλέγεται, σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός

23/06/2025 | 12:14
Featured

«Η τιμωρία συνεχίζεται»: Το Ιράν απειλεί, οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν – Κρίση που μπορεί να ανοίξει την πύλη του παγκόσμιου πολέμου

23/06/2025 | 12:12
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΚΙΝΑΛ για ανασχηματισμό: «Κλίνατε επί δεξιά»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ραγδαίες εξελίξεις: Από το διάγγελμα Τραμπ, στον εφιάλτη του Τρίτου Παγκόσμιου – Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα στο πλευρό του Ιράν

    1289 shares
    Share 516 Tweet 322
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ διερωτήθηκε «γιατί να μην υπάρξει αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν»

    694 shares
    Share 278 Tweet 174
  • Φωτιά στη Χίο: Σε τρία μέτωπα οι φλόγες – Συνεχείς εντολές εκκένωσης από το 112

    591 shares
    Share 236 Tweet 148
  • Έκτακτη Εξέλιξη – Το Ιράν ανακοίνωσε χτύπημα στο Ισραήλ: Πυραυλικές επιθέσεις και νέοι βομβαρδισμοί στο Φορντό

    511 shares
    Share 204 Tweet 128
  • Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

    484 shares
    Share 194 Tweet 121
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: 7.524 ευρώ αναδρομικά για 4 κατηγορίες συνταξιούχων – Πίνακας πληρωμών και οι παγίδες που φέρνει ο Αύγουστος

    438 shares
    Share 175 Tweet 110
  • Αγωνία για την απάντηση του Ιράν – Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης

    415 shares
    Share 166 Tweet 104
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch