Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

CNBC Μητσοτάκης: Σε έναν μήνα από τη νίκη στις εκλογές θα μειώσω τους φόρους

TechTeam από TechTeam
20/02/2019 13:01 - Ενημέρωση 22/02/2019 13:37
Ενημερώθηκε: 22/02/2019 13:37:51
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Για το σχέδιό του να μειώσει άμεσα τους φόρους για τις εγχώριες και τις ξένες επιχειρήσεις, αλλά και να μειώσει το πρωτογενές πλεόνασμα στο οποίο συμφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.

Μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας ότι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα ελαφρύνει τα βάρη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις θα γίνει νόμος του κράτος ήδη μέσα στον πρώτο μήνα της νέας διακυβέρνησης στέλνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC και η οποία μεταδίδεται σε όλες τις χώρες του κόσμου από τα ξημερώματα της Τετάρτης ο κ. Μητσοτάκης τονίζει: «Μια ριζική και ολοκληρωμένη φορολογική μεταρρύθμιση θα είναι ένα από τα πρώτα μέτρα της επόμενης κυβέρνησης, ήδη από τον πρώτο μήνα. Είναι καιρός να στείλουμε ένα πολύ σαφές μήνυμα στους πολίτες, αλλά και στις διεθνείς αγορές ότι δεσμευόμαστε για ένα πρόγραμμα ριζικών μεταρρυθμίσεων, ότι θέλουμε να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και να στηρίξουμε τις ιδιωτικές επενδύσεις ενισχύοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή».

Στην εφ όλης της ύλης συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Σίλβια Αμάρο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προαναγγέλλει επίσης ότι μετά από τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, θα διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας τη μείωση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε το 80% του επιπλέον δημοσιονομικού χώρου να κατευθυνθεί σε ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «τα τελευταία δέκα χρόνια οι Έλληνες υπέφεραν πολύ» ότι έχουν επιβαρυνθεί από την υπερβολική λιτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι «επόμενες εκλογές θα αφορούν την οικονομία, τις θέσεις εργασίας και το διαθέσιμο εισόδημα».

Μέχρι στιγμής στο site του CNBC έχουν ανέβει μερικά μόνον αποσπάσματα της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ στη συνέχεια της ημέρας θα ακολουθήσουν και αρκετά ακόμη, καθώς το διεθνές δίκτυο επέλεξε να προβάλει το πρόγραμμα της ΝΔ, καθώς όπως και η ίδια η δημοσιογράφος αναφέρει -επικαλούμενη τις δημοσκοπήσεις- θα είναι πιθανότατα η επόμενη κυβέρνηση της Ελλάδας.

-Ας μιλήσουμε για το πρωτογενές πλεόνασμα: Η Ελλάδα κατόρθωσε να υπερκαλύψει τους στόχους. Δεν στέλνει αυτό ένα θετικό μήνυμα;

-Πιστεύω ότι στέλνει το λάθος μήνυμα, υπό την έννοια ότι έχουμε επιβαρυνθεί με υπερβολική λιτότητα. Ο λόγος που έχουμε υπερβεί τους στόχους είναι ότι η κυβέρνηση υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη γιατί θέλησε να δημιουργήσει μεγαλύτερο πλεόνασμα ακόμη κι από αυτό που της ζητήθηκε, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για προεκλογικές παροχές. Αυτή όμως είναι μια εντελώς λανθασμένη πολιτική. Πρέπει να επιμείνουμε στους στόχους μας, αλλά όταν προκύπτει δημοσιονομικός χώρος αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μειώνουμε τους φόρους.
Πιστεύω δε ότι η μείωση των φόρων θα αυξήσει και τη φορολογική συμμόρφωση σε μια οικονομία στην οποία παρατηρούνται τάσεις φοροδιαφυγής.

Ο κ. Τσίπρας έχει συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022. Θεωρώ τον στόχο αυτόν υπερβολικά αυστηρό. Έχω εξαρχής δηλώσει ότι θα σεβαστώ τις συμφωνίες που έχει κάνει η παρούσα κυβέρνηση.

Ωστόσο έχω επίσης καταστήσει σαφές στους ευρωπαίους εταίρους μας, ότι εφόσον κατορθώσουμε να ολοκληρώσουμε πραγματικές μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει να λάβουμε ως επιβράβευση τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα. Και αυτό πρέπει να γίνει ήδη από το 2021 και το 2022. Δυστυχώς η κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2020 είναι πολύ κοντά για να αρχίσει να ισχύει κάποια αλλαγή νωρίτερα.

Αυτό επομένως που ζητώ είναι πολύ συγκεκριμένο: δώστε μου 12 μήνες να πείσω τους πιστωτές μας και τις διεθνείς αγορές, ότι πραγματικά εννοούμε όσα λέμε. Ότι η Ελλάδα μπορεί στ’ αλήθεια να αλλάξει και να αποκτήσει η ίδια την ιδιοκτησία του μεταρρυθμιστικού της προγράμματος, ώστε οι μεταρρυθμίσεις που κάνουμε να μην γίνονται, επειδή κάποιος μας τις επιβάλλει, αλλά επειδή πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις που εμείς οι ίδιοι έχουμε προτείνει.

Μεταρρυθμίσεις που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη αλλά θα διατηρούν παράλληλα το κοινωνικό τους χαρακτήρα. Εφόσον, λοιπόν, συμβούν όλα αυτά, θα κάνουμε σε 12 μήνες μια συζήτηση για την επαναδιαπραγμάτευση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

-Ακριβώς αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Εννοείτε δηλαδή ότι τον πρώτο σας χρόνο στην κυβέρνηση θα ζητήσετε την επαναδιαπραγμάτευση του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%;

-Θα το κάνω με πνεύμα καλής πίστης. Θα μιλήσω με τους Ευρωπαίους πιστωτές μας.

-Πως σκοπεύετε να προσεγγίσετε αυτές τις συζητήσεις;

-Με καλή πίστη και πάντοτε με πνεύμα συνεργασίας. Εδώ δεν πρόκειται για αντιπαράθεση. Και τελικά αν έχουμε ένα πρωτογενές πλεόνασμα το 2021 για παράδειγμα στο 3% ή στο 2,5%, αυτό δεν θα διαφοροποιήσει σημαντικά την ευρύτερη βιωσιμότητα του χρέους μας. Αλλά ακόμη και σε συμβολικό επίπεδο θα ήταν μια ανταμοιβή για μια χώρα που υλοποιεί ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις. Επίσης, δέσμευσή μου ότι όποιος κι αν είναι ο δημοσιονομικός χώρος που μπορώ να διαπραγματευτώ, το 80% θα κατευθυνθεί σε μειώσεις φόρων.

Ερωτηθείς τέλος αναφέρει το iefimerida,gr για την πρόσφατη έκδοση ομολόγου από την Ελλάδα αλλά και για το ενδιαφέρον που αρχίζουν να δείχνουν θεσμικοί επενδυτές ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει:

«Προφανώς και μας ενδιαφέρει να προσελκύσουμε τους μακροπρόθεσμους επενδυτές. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές, οι αγορές θα αρχίσουν να λαμβάνουν υπόψιν τους και την πιθανή πολιτική αλλαγή. Εάν οι αγορές μάλιστα πεισθούν από την προοπτική που τους παρουσιάζουμε είναι πολύ πιθανό ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται ήδη από τώρα ενόψει των εκλογών.

Και αυτό θα είναι πολύ καλό για την Ελλάδα. Ουδέποτε υπήρξα αυτός που υπονομεύει τη χώρα του για να κερδίσει οποιουδήποτε είδους πολιτικό όφελος. Θυμάμαι τον κ. Τσίπρα το 2014 να αποθαρρύνει τους επενδυτές για να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Εγώ ποτέ δεν έλεγα κάτι τέτοιο και πάντα θα λέω επενδύστε στην Ελλάδα, επενδύστε στη χώρα μας. Αν θέλετε να το κάνετε μάλιστα περιμένοντας μια πολιτική αλλαγή, όχι μόνον είστε ευπρόσδεκτοι αλλά θα έχετε το πλεονέκτημα να προηγείστε των εξελίξεων.

Επομένως υποστηρίζω πως αν οι αγορές αντιδράσουν θετικά στο διάστημα των επόμενων μηνών, αυτό θα ήταν μια πολύ ευπρόσδεκτη εξέλιξη. Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω λίγο περισσότερο.

Σε μια εποχή που μιλάμε πολύ για τους λαϊκιστές, για τις εξελίξεις στην υπόλοιπη Ευρώπη και τις απειλές της πολιτικής αστάθειας, μπορεί στην Ελλάδα να υπάρξει μια κεντροδεξιά, μετριοπαθής, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με ισχυρή πολιτική εντολή.

Αυτό θα σήμαινε ότι δεν υπάρχει πολιτικός κίνδυνος, και ότι ο κίνδυνος πολιτικής αβεβαιότητας έχει θα βγει πια από την εξίσωση. Πιστεύω ότι αυτό είναι σημαντικό για τους διεθνείς επενδυτές καθώς αναλύουν ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ.

Ετικέτες: κυριάκος μητσοτάκηςΝΔΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

15/09/2025 | 16:00
Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ στο  Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης"  Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025 (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Featured

Δημοσκόπηση GPO για τα «Παραπολιτικά»: Βελτίωση στα ποσοστά της ΝΔ μετά την ανακοίνωση των μέτρων της ΔΕΘ

13/09/2025 | 13:13
Featured

Μητσοτάκης για το μέλλον της AI: Έχουμε ένα πολύ δυναμικό οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα

12/09/2025 | 18:00
Featured

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 16,5% η διαφορά της Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ

11/09/2025 | 20:17
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η ΝΔ ανακοινώνει σήμερα 15 υποψήφιους ευρωβουλευτές


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Αγροτικά SOS: Σε 5 χρόνια θα μείνουν 200.000 παραγωγοί – Το ελαιόλαδο στα 5,20€/κιλό αλλάζει τις ισορροπίες

    358 shares
    Share 143 Tweet 90
  • Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    356 shares
    Share 142 Tweet 89
  • ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο – Σκληρή απάντηση της Αθήνας με NAVTEX, ανησυχία διεθνών μέσων και προπαγάνδα από Άγκυρα

    168 shares
    Share 67 Tweet 42
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025–2027: 1,1 εκατ. ωφελούνται τριπλά, μόνιμο +250€ τον Νοέμβριο, τι πληρώνεται ως το τέλος του 2025

    140 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Bodybuilder 1,90» μπούκαρε σε τρόλεϊ και γρονθοκόπησε τον οδηγό στη στάση «Παναγίτσα»

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
  • ΑΣΕΠ 3ΓΒ/2025 και 313 θέσεις στους Δήμους: Ποιοι προλαβαίνουν, τι αλλάζει, πού γίνονται οι προσλήψεις 

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ σε «ομηρία»: ΟΠΕΚΕΠΕ μεταθέτει για Οκτώβριο τις πληρωμές αυτόχθονων φυλών – Στα 300–600€ τα παράβολα για Μητρώο οπωροκηπευτικών

    109 shares
    Share 44 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch