Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος στον τόπο της τραγωδίας

TechTeam από TechTeam
04/02/2022 13:15
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

 

 

Ραγδαίες είναι εξελίξεις στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που σφίγγει ο κλοιός για τη σύλληψη κι άλλων δραστών, πέραν του 23χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι στη σκηνή του εγκλήματος, μετά το δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης σε βάρος του νεαρού και φίλων του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος, καθώς και για δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών. Το πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να βρεθούν οι ένοχοι για τη δολοφονία του 19χρονου και να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των χούλιγκαν.

Το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις μετά το μπαράζ εφόδων της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους ομάδων.

«Μίλησαν» τα κινητά του 23χρονου δολοφόνου του Άλκη

«Κλειδί» στις έρευνες είναι τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου, που αποκαλύπτουν με ποιους επικοινώνησε τόσο πριν από την -οργανωμένη και σχεδιασμένη όπως χαρακτηρίζεται- επίθεση όσο και μετά από αυτή.

Όπως μετέδωσε το OPEN, στις έρευνες μπαίνει πλέον και η ΕΥΠ, και θεωρείται θέμα χρόνου το να συλληφθούν και οι άλλοι δράστες, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 23χρονος ήταν πάντως ήδη γνωστός στις αρχές, αφού δικογραφία εις βάρος του είχε δημιουργηθεί και για ένα αντίστοιχο επεισόδιο του 2019, το οποίο τότε δεν είχε οδηγήσει σε φόνο.

Απολογείται τη Δευτέρα ο δράστης

Χθες Πέμπτη, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα δικαστήρια και καταδικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες χωρίς αναστολή για τις κατηγορίες της λειτουργίας λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή μέσων επίθεσης, κατοχή κροτίδων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Επισημαίνεται ότι ο 23χρονος συλληφθείς θα απολογηθεί τη Δευτέρα (07/02) για την υπόθεση του φόνου του 19χρονου Άλκη. ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η δικογραφία για τον 23χρονο από το 2019

«Οι κατηγορούμενοι με πρόθεση, έχοντας αποφασίσει να τελέσουν το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δηλαδή της πρόκλησης σωματικής βλάβης με τρόπο δυνάμενο να προκαλέσει στον παθόντα κίνδυνο για τη ζωή του ή βαριά σωματική του βλάβη, επιχείρησαν πράξη που περιέχει τουλάχιστον αρχή εκτέλεσης, δεν ολοκλήρωσαν όμως στην πράξη αυτή, όχι από δική τους βούληση, αλλά από εξωτερικά εμπόδια.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι κατηγορούμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετέβησαν στην ευρισκόμενη στην περιοχή Χαριλάου στάση του ΟΑΣΘ με την ονομασία “Στροφή Πανοράματος” όπου παρέμεναν ο Π.Φ. και ένας ανήλικος, οπαδοί έτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και τους επιτέθηκαν κρατώντας ξύλινα αντικείμενα και προσπάθησαν να τους χτυπήσουν με λακτίσματα και γροθιές, καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, ενώ όταν οι ανωτέρω παθόντες, προκειμένου να διαφύγουν της επίθεσης έτρεξαν προς παρακείμενη οδό, οι κατηγορούμενοι τους καταδίωξαν».

Eυνοεί πολύ τον 23χρονο ο διαχωρισμός της δικογραφίας, λέει ο Κούγιας

«Δυστυχώς, με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν έχουμε δικαίωμα να έχουμε πρόσβαση στην δικογραφία. Ούτε εγώ ούτε η οικογένεια γνωρίζουμε κάτι παραπάνω για την σύλληψη του 23χρονου ή για την τιμωρία του για όσα βρέθηκαν στον σύνδεσμο φιλάθλων», είπε σήμερα Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε ο συνήγορος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, «μου κάνει εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλα. Έχω πολλούς προβληματισμούς για αυτό. Δεν επρόκειτο να παραγραφεί η υπόθεση. Θα μιλήσω για αυτό την Δευτέρα, αφού πάρω την δικογραφία. Έχω μια σκέψη που έχει να κάνει με αυτούς τους συνδέσμους οπαδών, που είναι εγκληματικές οργανώσεις».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» , o Αλέξης Κούγιας σημείωσε ακόμη ότι «ο διαχωρισμός της δικογραφίας είναι μια πολύ ευνοϊκή λύση για τον δράστη. Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, που δεν ανήκουν σε έναν. Αυτή είναι μια αφετηρία της σκέψης μου. Θα μιλήσουμε περισσότερο και υπεύθυνα όταν έχουμε περισσότερα στοιχεία».

Ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, αναφέρθηκε με σκεπτικισμό και στον δικηγόρο που ανέλαβε την υπεράσπιση του 23χρονου, λέγοντας πως «είναι πολύ καλός δικηγόρος, γιός πρώην Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, ευγενικός συνάδελφος και με ήθος. Έκανα μια έρευνα και είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει υπόθεση του 23χρονου. Εγώ επιλέγω τις υποθέσεις που αναλαμβάνω. Όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο απεχθές πρόβλημα, δημιουργούνται κάποιες σκέψεις. Δεν έχει ανάγκη ο συνάδελφος να αναλάβει μια τέτοια υπόθεση».

«Είναι αντιπαθές έγκλημα, που σίγουρα δημιουργεί διάφορες σκέψεις. Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσλαμβάνει όποιον δικηγόρο θέλει. Εγώ έκανα μια σκέψη, γιατί ξέρω τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Θα μιλήσω με τον συνάδελφο μου, θα του ευχηθώ καλό κουράγιο», προσέθεσε ο κ. Κούγιας.

 

 

Ετικέτες: Δολοφονία ΆλκηΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Προηγούμενο Άρθρο

3Κ/2020 Αποτελέσματα ΑΣΕΠ: Προσλήψεις και στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο Άρθρο

Θεσσαλονίκη – Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συγκλονίζει ο παππούς του – «Δεν έχω μίσος για κανέναν»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Συγκλονίζει ο παππούς του – «Δεν έχω μίσος για κανέναν»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    946 shares
    Share 378 Tweet 237
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    556 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Ο Ζελένσκι στο σταυροδρόμι της ιστορίας: Το δίλημμα των εδαφικών παραχωρήσεων και η πίεση Τραμπ

    288 shares
    Share 115 Tweet 72
  • Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

    252 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    241 shares
    Share 96 Tweet 60
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    193 shares
    Share 77 Tweet 48
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch