Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Εκρηκτικό «κοκτέιλ» οι κορωνοσυγκεντρώσεις και οι μεταλλάξεις

TechTeam από TechTeam
14/03/2021 19:52
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έντονη ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς η επιδημιολογική εικόνα όλης της χώρας, καθώς δεν παρατηρείται η αναμενόμενη μείωση στα κρούσματα κορωνοϊού.

Χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ακόμα 2.512 κρούσματα, εκ των οποίων 1.180 στην Αττική, 264 στη Θεσσαλονίκη και 105 στην Αχαΐα.

Σημειώνεται ότι, το τελευταίο 24ωρο 52 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους από τις επιπλοκές της Covid-19, με το σύνολο των θυμάτων στους 7.038, ενώ 545 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, έγιναν επίσης 444 εισαγωγές νέων ασθενών στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αριθμός που «έσπασε» το φράγμα των 4.000 νοσηλευομένων.

Οι ειδικοί στέκονται ιδιαίτερα στο ζήτημα των διαδηλώσεων, τονίζοντας πως ναι μεν, ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα στους ανοιχτούς χώρους, θέτοντας όμως για αυτό αναγκαία πρϋπόθεση την τήρηση των μέτρων, δηλαδή τη χρήση μάσκας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Βατόπουλος: Να υπάρξει ένα μορατόριουμ από τις πολιτικές δυνάμεις

Το ύπουλο με τον κορωνοϊό είναι ότι πολλοί νοσούν χωρίς συμπτώματα και ότι μόλις το 2% του πληθυσμού θα νοσήσει, άρα σου λένε ότι το 98% θα την σκαπουλάρει και επομένως ας κάνουμε και κούλουμα και Καρναβάλι, ας μαζευόμαστε κτλ», σημείωσε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Μικροβιολογίας, «για τη μείωση των συγκεντρώσεων καλό θα είναι να υπάρξει ένα μορατόριουμ από τις πολιτικές δυνάμεις.

Είτε με την μη κατάθεση νομοσχεδίων από την κυβέρνηση που προκαλούν αντιδράσεις, εφόσον αυτό είναι εφικτό καθώς θα πρέπει να ασκείται η διοίκηση του Κράτους, είτε με τη στάση μιας πιο υπεύθυνης αντιμετώπισης. Σε οποιαδήποτε συγκέντρωση ανθρώπων μπορεί να υπάρξει μετάδοση του ιού».

«Όταν λέω μορατόριουμ, εννοώ μορατόριουμ των πάντων και κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και συλλογικοτήτων και των πάντων. Τώρα έχουμε πρόβλημα δημόσιας υγείας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Ας έχουμε χρόνο να τσακωθούμε αργότερα»,σημείωσε ο καθηγητής.

Όπως υπογράμμισε, «η βρετανική μετάλλαξη μεταδίδεται πολύ πιο γρήγορα. Το δεύτερο ή τρίτο κύμα των επιδημιών αυτών είναι πολύ πιο ισχυρό από το πρώτο κρούσματα παραδοσιακά, το έχουμε δει διαχρονικά στις επιδημίες γρίπης.

Η διαφορά εδώ είναι ότι αν και περισσότερα τα κρούσματα είναι πιο ήπια και σε νεότερες ηλικίες, ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι, προφανώς και λόγω των εμβολιασμών, αντιμετωπίζουν λιγότερα προβλήματα σε σχέση με το πρώτο κύμα».

Εξαδάκτυλος: Στους εξωτερικούς χώρους είμαστε ασφαλείς όταν τηρούμε τις αποστάσεις

Για τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, την ασφυκτική πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία της Αττικής, τη μέχρι τώρα πορεία των εμβολιασμών στη χώρα, αλλά και το πότε θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας το lockdown, μίλησαν στο MEGA ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

«Και αυτή τη βδομάδα η πορεία των κρουσμάτων ήταν ανοδική. Ήπια αλλά ανοδική. Δεν έχουμε φτάσει σε σταθεροποίηση για να πούμε ότι φτάσαμε στην κορύφωση. Είναι ωραία ιδέα το να ανοίξει η αγορά, αλλά πρέπει να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Αν με αυτές τις συνθήκες έχουμε αυτά τα κρούσματα, όταν αρθούν όλα τα μέτρα θα δούμε όλα όσα αποφύγαμε τόσο καιρό. Ο ιός που αντιμετωπίζουμε τώρα μεταδίδεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, και έχουμε και παραδείγματα χωρών που εγκατέλειψαν το lockdown και βρίσκονται σε δεινή θέση. Είναι η πιο κακή ιδέα στην πιο ακατάλληλη στιγμή να σταματήσουμε το lockdown», είπε ο κ. Εξαδάκτυλος.

«Αν το συμπέρασμα είναι ότι τα μέτρα δεν εφαρμόζονται, για κατανοητούς λόγους, δεν φταίνε τα μέτρα. Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος που να σταματά την πανδημία.

Όπου σταμάτησε η πανδημία υπήρχε μαζί με όλα τα άλλα και ένα απαγορευτικό. Οι χώρες που προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο την πανδημία δεν τα κατάφεραν να σταθούν απέναντι στον ιό», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Σε συνθήκες συγχρωτισμού και στους ανοιχτούς χώρους υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης. Το έχουμε δει σε αγώνες ποδοσφαίρου, σε συναυλίες κλπ.

Στους εξωτερικούς χώρους είμαστε ασφαλείς αν τηρούμε τις αποστάσεις και είμαστε με ανθρώπους που βλέπουμε καθημερινά. Τώρα ότι πρέπει να υπάρξουν τρόποι εκτόνωσης των ανθρώπων, βεβαίως και πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να φροντίσουμε να επιτρέπουμε την επαφή με την ύπαιθρο και τη φύση για να αντέξουμε ψυχολογικά το μικρό χρονικό διάστημα που χρειάζεται.

Στα μέσα Απριλίου, μαζί με τους εμβολιασμούς, θα είμαστε σε ένα διαφορετικό τοπίο», τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος, προσθέτοντας ότι «το αν το Πάσχα θα καταφέρουμε να πάμε στα χωριά μας, θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στο ενδιάμεσο».

Τζανάκης: Μετά τις 25 Μαρτίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε σημάδια αποκλιμάκωσης

Μιλώντας σχετικά με όσα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζανάκης είπε: «Το δικό μας προγνωστικό μοντέλο το τρέχουμε κάθε δεκαπενθήμερο. Θα υπάρξει μια μικρή οριακή άνοδος των κρουσμάτων, ενδεχομένως να δούμε κάποιες μέρες και πάνω από 3.000 κρούσματα και αυτή την εβδομάδα.

Προς το τέλος της εβδομάδας αναμένουμε την απαρχή της επιπέδωσης της καμπύλης. Και μετά τις 25 Μαρτίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε δείγματα αργής αποκλιμάκωσης. Τα τετραψήφια κρούσματα μπορεί να παραμένουν μέχρι και 20 μέρες μετά.

Το lockdown δεν το θέλει κανείς μας, αλλά χωρίς αυτό δεν θα μπορέσει το σύστημα να ανταποκριθεί και να φροντίσει όσους νοσήσουν. Τα μέτρα που έχουμε τώρα είναι ανεπαρκή. Αναποτελεσματικά. Κάτι πρέπει να κάνουμε».

«Πιστεύω ότι το Πάσχα θα μπορούμε να είμαστε σε μια καλή κατάσταση. Αλλά το μίγμα μέτρων μπορεί να αλλάξει με την αθρόα παραγγελία διαγνωστικών τεστ. Θα πρέπει να εφαρμοστούν πρωτόκολλα για τα τεστ και άνοιγμα της οικονομίας με προσοχή.

Έχουμε 10-20% του πληθυσμού εμβολιασμένο, έχουμε καλό καιρό. Πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να πάει με την οικογένειά του να αθληθεί σε βουνά και όπου θέλει, δεν κολλάει εκεί ο ιός. Σε ό,τι αφορά στις συγκεντρώσεις θα μπορούσε να υπάρξει πολιτική συμφωνία για εκεχειρία πολιτικών διαφωνιών ώστε να μην υπάρχουν και διαδηλώσεις», πρόσθεσε ο ίδιος.

Απαντώντας στο γιατί αφού ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού σε ανοιχτούς χώρους είναι μικρός, δεν επιτρέπεται στον κόσμο να μετακινείται εκτός του δήμου του και να κάνει μια εκδρομή, ο κ. Τζανάκης σημείωσε ότι «υπάρχει το θέμα της απειθαρχίας του κόσμου. Η επιτροπή φοβάται ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε συνωστισμό. Και δεν έχουν άδικο».

«Το λιανεμπόριο πρέπει να ανοίξει με άλλη πολιτική στο θέμα των τεστ. Μπορεί να λειτουργήσει καλά και με ασφάλεια αν οι υπάλληλοι και οι καταστηματάρχες κάνουν τεστ ανά βδομάδα», ανέφερε κλείνοντας ο κ. Τζανάκης.

Ξεχύθηκαν στους δρόμους της Ξάνθης οι καρναβαλιστές

Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στην Ξάνθη, όταν καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν τις Απόκριες. Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων, και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

Κορωνοπάρτι και στην Πάτρα

Σε τρεις συλλήψεις είχε προχωρήσει η αστυνομία για το κορωνοπάρτι που έγινε το περασμένο Σάββατο σε σπίτι στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα, με τους κατηγορουμένους να δικάζονται στις 16 Μαρτίου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι ο πελάτης του δέχεται ότι συμμετείχε στο πάρτι αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκ των διοργανωτών ενώ παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια.

Οι απείθαρχοι διοργανωτές κορωνοπάρτι, οι δύο εκ των τριών, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, φέρεται να διοργάνωσαν Καρναβαλικό κορωνοπάρτι με 98 άτομα σε ημιτελές κτίσμα στην περιοχή του Μιντιλογλίου στο οποίο έκανε έφοδο τα ξημερώματα της Κυριακής η αστυνομία.

Πρόκειται για τον υιό του ιδιοκτήτη της αποθήκης που έγινε το πάρτι στην Οβρυά και ένα ακόμα άτομο που επίσης είχαν συλληφθεί.

Έντονος προβληματισμός για την υπερμετάδοση των μεταλλάξεων

Μιλώντας χθες το βράδυ στο MEGA, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης τόνισε: «Σίγουρα πρέπει να μας προβληματίσουν συνολικά οι μεταλλάξεις καθώς η δυνατότητα μετάδοσης είναι πολύ μεγαλύτερη και η διασπορά είναι πολύ μεγάλη σε όλη τη χώρα.

Αυτό αλλάζει τα σενάρια και το πεδίο. Χρειάζεται να προσέξουμε τώρα διπλά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να ανοίξουμε με μεγαλύτερη υγειονομική ασφάλεια. Αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να ανοίξουμε χωρίς να ρισκάρουμε υπερβολικά».

Όσον αφορά τα κορωνοπάρτι αλλά και τις πορείες που διοργανώνονται τις τελευταίες μέρες ο καθηγητής ανέφερε: «Προφανέστατα τα πάρτι και τα νυχτερινά κέντρα είναι χώροι διασποράς. Οι πορείες είναι κάτι διαφορετικό. Γίνονται σε ανοιχτό χώρο και εξαρτάται πώς γίνονται.

Αν γίνονται με μέτρα προστασίας μπορεί να μην είναι μεγάλες εστίες μετάδοσης. Είναι κρίσιμο για όλους ότι πρέπει να πηγαίνουν στις πορείες με σύνεση σε ότι αφορά στα μέτρα ατομικής προστασίας».

Τέλος κ. Σαρηγιάννης αναφέρθηκε στα ενεργά κρούσματα τα οποία έχουν φτάσει τα 92.000 συνολικά στη χώρα μας. 45.000 εντοπίζονται στην Αττική και 11.000 στη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει φτάσει στο 62% σε κενές κλίνες ΜΕΘ. Στο 92% είναι η Αττική.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Δηλώσεις εισοδήματος: Eυνοϊκές διατάξεις για νέους αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες

Επόμενο Άρθρο

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε o 22χρονος για την υπόθεση ξυλοδαρμού του αστυνομικού

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκε o 22χρονος για την υπόθεση ξυλοδαρμού του αστυνομικού


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    309 shares
    Share 124 Tweet 77
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch