Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική HOT NEWS

ΕΝΦΙΑ 2026: Ποιοι χάνουν την έκπτωση 50% – Η «παγίδα» στο Ε9 που φουσκώνει τα εκκαθαριστικά

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
16/03/2026 13:29
Ενημερώθηκε: 16/03/2026 13:35:02
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΝΦΙΑ: Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2026 φέρνει νέα δεδομένα για εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων σε όλη τη χώρα, καθώς η φετινή εκκαθάριση αποκάλυψε τόσο σημαντικές ελαφρύνσεις όσο και σοβαρά λάθη που στερούν εκπτώσεις από χιλιάδες φορολογούμενους.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης- tilegrafimanews.gr

 Η ΑΑΔΕ ολοκλήρωσε τη διαδικασία ανάρτησης των πράξεων προσδιορισμού φόρου στην ψηφιακή πύλη της, με περισσότερους από επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες να καλούνται να ελέγξουν άμεσα τα στοιχεία τους.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων επωφελούνται από μειώσεις στον φόρο, ωστόσο χιλιάδες άλλοι έχασαν τη σημαντική έκπτωση 50% λόγω λαθών στη δήλωση των στοιχείων των ακινήτων τους. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στη συμπλήρωση του αριθμού παροχής ρεύματος στη δήλωση Ε9, στοιχείο που χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση της κύριας κατοικίας.

Πάνω από 7 εκατομμύρια εκκαθαριστικά

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της φορολογικής διοίκησης, εκδόθηκαν συνολικά 7.155.186 πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου. Από αυτές προέκυψε φορολογική επιβάρυνση για 6.171.359 ιδιοκτήτες ακινήτων, ενώ το συνολικό ποσό που βεβαιώθηκε ξεπερνά τα 2,29 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με βάση την ανάλυση των δεδομένων, ο μέσος φόρος που καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι ανέρχεται περίπου στα 372 ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό διαφέρει σημαντικά ανάλογα με την αξία των ακινήτων και τις εκπτώσεις που εφαρμόζονται.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να δουν το εκκαθαριστικό τους μέσω της πλατφόρμας myAADE, όπου εμφανίζονται αναλυτικά τα στοιχεία των ακινήτων, οι μειώσεις που εφαρμόστηκαν και το τελικό ποσό φόρου που πρέπει να καταβληθεί.

Οι ιδιοκτήτες που κερδίζουν

Στους μεγάλους «κερδισμένους» της φετινής εκκαθάρισης βρίσκονται περισσότεροι από 500.000 ιδιοκτήτες ακινήτων που κατοικούν σε μικρούς οικισμούς της ελληνικής περιφέρειας. Για αυτούς εφαρμόστηκε για πρώτη φορά μείωση 50% στον ΕΝΦΙΑ για την κύρια κατοικία τους.

Η ελάφρυνση αυτή αφορά κυρίως κατοικίες που βρίσκονται σε μικρούς οικισμούς με πληθυσμό έως 1.500 κατοίκους σε όλη τη χώρα, καθώς και σε συγκεκριμένες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και των παραμεθόριων περιοχών.

Το μέτρο αυτό αποτελεί μέρος της πολιτικής που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας και των μικρών κοινοτήτων.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η έκπτωση αυτή αποτελεί μεταβατικό μέτρο, καθώς από το 2027 σχεδιάζεται να φτάσει στο 100% για τις συγκεκριμένες κατοικίες.

Έκπτωση έως 20% για ασφαλισμένα ακίνητα

Επιπλέον, σημαντική ελάφρυνση είδαν και όσοι ιδιοκτήτες έχουν ασφαλίσει τα ακίνητά τους έναντι φυσικών καταστροφών. Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 428.000 φορολογούμενοι έλαβαν μείωση έως και 20% στον ΕΝΦΙΑ.

Η μείωση αυτή αφορά περίπου 609.000 ιδιοκτησιακά δικαιώματα και το συνολικό ποσό της φορολογικής ελάφρυνσης ξεπερνά τα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Το μέτρο αυτό εντάσσεται στη στρατηγική της κυβέρνησης για την ενίσχυση της ασφάλισης ακινήτων, ιδιαίτερα μετά τις μεγάλες φυσικές καταστροφές που έχουν πλήξει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Η «παγίδα» με την παροχή ρεύματος

Παρά τις μειώσεις, χιλιάδες ιδιοκτήτες διαπίστωσαν ότι δεν έλαβαν την έκπτωση 50% που δικαιούνται. Η αιτία εντοπίζεται κυρίως σε λάθη ή ελλείψεις στον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στη δήλωση Ε9.

Ο αριθμός παροχής χρησιμοποιείται από το φορολογικό σύστημα για να ταυτοποιήσει ποιο ακίνητο αποτελεί την κύρια κατοικία του φορολογούμενου. Όταν αυτό το στοιχείο δεν είναι σωστά συμπληρωμένο, η έκπτωση δεν εφαρμόζεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως σε ακίνητα μικρών οικισμών, όπου η αυτόματη αντιστοίχιση δεν κατέστη εφικτή.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί ιδιοκτήτες είδαν τον ΕΝΦΙΑ να υπολογίζεται στο πλήρες ποσό, χωρίς την έκπτωση που κανονικά δικαιούνται.

Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες

Οι φορολογούμενοι που διαπιστώνουν ότι δεν έλαβαν τη μείωση μπορούν να προχωρήσουν σε διορθώσεις μέσω τροποποιητικής δήλωσης Ε9.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Δήλωση Ε9 / ΕΝΦΙΑ και δεν επιβάλλεται πρόστιμο, εφόσον η διόρθωση γίνει έως τις 31 Ιουλίου 2026.

Μετά τη διόρθωση των στοιχείων, η ΑΑΔΕ θα πραγματοποιήσει νέα εκκαθάριση του φόρου και θα εφαρμοστεί η μείωση που δικαιούται ο φορολογούμενος.

Για άλλες περιπτώσεις απαλλαγών – όπως χαμηλό εισόδημα ή ασφάλιση ακινήτου – οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν ψηφιακό αίτημα μέσω της ειδικής υπηρεσίας «Τα Αιτήματά μου» στο myAADE.

Πώς πληρώνεται ο ΕΝΦΙΑ

Η εξόφληση του φόρου μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ είτε σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση λήγει στις 31 Μαρτίου 2026, ενώ οι επόμενες καταβάλλονται κάθε μήνα έως και τον Φεβρουάριο του 2027.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω web banking, τραπεζικών εφαρμογών, αλλά και μέσα από την εφαρμογή myAADEapp για κινητά τηλέφωνα.

Εναλλακτικά, οι φορολογούμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Ταυτότητα Οφειλής που εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό τους.

Οι ειδικοί προειδοποιούν

Φοροτεχνικοί επισημαίνουν ότι οι ιδιοκτήτες πρέπει να ελέγχουν προσεκτικά τα στοιχεία των ακινήτων τους κάθε χρόνο. Ακόμη και μικρά λάθη στη δήλωση μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές φορολογικές επιβαρύνσεις.

Όπως τονίζουν, η σωστή συμπλήρωση των στοιχείων στο Ε9 αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εφαρμογή των εκπτώσεων και των απαλλαγών.

Η φετινή εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ έδειξε για ακόμη μία φορά ότι η ακρίβεια των στοιχείων είναι καθοριστική για τη φορολογική επιβάρυνση των ιδιοκτητών ακινήτων.

Για τον λόγο αυτό, οι φορολογούμενοι καλούνται να ελέγξουν άμεσα το εκκαθαριστικό τους και να προχωρήσουν σε διορθώσεις όπου χρειάζεται, ώστε να μην πληρώσουν φόρο υψηλότερο από αυτόν που πραγματικά τους αναλογεί.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΕΝΦΙΑ

ΣχετικάΆρθρα

Στιγμιότυπο από το 5ο διεθνές συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), με θέμα "Ο κόσμος σε μετάβαση" σε αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024. Οι θεματικές του συνεδρίου αφορούν την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην οικονομία, την κατάσταση και τις προοπτικές του τραπεζικού συστήματος, τις επιπτώσεις των παγκόσμιων γεωπολιτικών αβεβαιοτήτων και το θέμα του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για περίπου 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων – Τι αλλάζει για τους φορολογούμενους

15/03/2026 | 21:31
Featured

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τέλη Κυκλοφορίας 2026 και ΕΝΦΙΑ στο «παρά πέντε»: Σήμερα η προθεσμία, βαριά πρόστιμα και κρίσιμες διορθώσεις 

31/12/2025 | 11:02
Featured

«Μηδέν ΕΝΦΙΑ στα χωριά ως το 2027»: Τι αλλάζει για 1 εκατ. ιδιοκτήτες – Μισθολόγιο ενστόλων, νέα κλίμακα για νέους και μεγάλες ανάσες στη μεσαία τάξη

08/09/2025 | 12:56
HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Σεπτεμβρίου 2025: 94.759 πληρωμές, 8 κατηγορίες με αναδρομικά – Τι θα πάρουν στρατιωτικοί, ΔΕΚΟ, ΙΚΑ και ΕΤΑΑ 

04/08/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ: Ο Τραμπ πιέζει για στρατιωτική δύναμη στα Στενά του Ορμούζ – Το Ιράν απειλεί το USS Ford και βάσεις των ΗΠΑ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Μέση Ανατολή σε φωτιά: Ισραήλ χτυπά Ιράν – Χεζμπολάχ απαντά με πυραύλους και απειλές κατά Νετανιάχου

    113 shares
    Share 45 Tweet 28
  • Καιρός: Ξεκινά άστατη εβδομάδα – Πού θα εκδηλωθούν φαινόμενα και πότε πέφτει η θερμοκρασία

    73 shares
    Share 29 Tweet 18
  • Φιντάν: Τεράστιο σφάλμα ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί, ούτε θα απαντήσει στο Ιράν

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • ΑΓΡΟΤΕΣ- ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Νέα εφαρμογή για αγροτεμάχια στην ΕΑΕ 2025 – «παγωμένες» πληρωμές σε Σχέδια Βελτίωσης και Νέους 

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
  • Γιορτή σήμερα 16 Μαρτίου, εορτολόγιο: Όσιος Χριστόδουλος ο Θαυματουργός, «Ο εν Πάτμω»

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ σε 30 ημέρες: 7 παραδείγματα που δείχνουν πώς αλλάζει η έκδοση κύριων και επικουρικών συντάξεων το 2026

    62 shares
    Share 25 Tweet 16
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ έως τον Ιούνιο 2026: Πότε μπαίνουν οι ενισχύσεις – Τι συμβαίνει με το ελαιόλαδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη

    61 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch