Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: «Κανόνια» στην ύπαιθρο αν δεν πέσουν χρήματα – Η τελευταία εξουδετέρωση πριν το κραχ των πληρωμών

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
13/10/2025 11:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πυριτιδαποθήκη ο αγροτικός τομέας – Πάνω από 1 δισ. ευρώ σε εκκρεμότητα-Οι επόμενες δύο εβδομάδες θεωρούνται καθοριστικές για την πορεία του αγροτικού κόσμου, καθώς τα διαθέσιμα κονδύλια στερεύουν και η αγορά έχει αρχίσει να «βράζει». 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΕΛΓΑ: «Πρώτα οι παλιοί Βιολογικοί, μετά οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – Τι αλλάζει με τις ενισχύσεις ευλογιάς και τα φερτά του “Ντάνιελ”»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), το δημόσιο χρωστά πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους για ενισχύσεις και προγράμματα που έπρεπε να έχουν εκκαθαριστεί εδώ και μήνες.

Μόνο τα ποσά που αφορούν ενισχύσεις με καταληκτική ημερομηνία 30 Ιουνίου υπερβαίνουν τα 400 εκατ. ευρώ, ενώ επιπλέον 580 εκατ. ευρώ παραμένουν «παγωμένα» στα διαρθρωτικά προγράμματα της προηγούμενης περιόδου, τα οποία πρέπει να απορροφηθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2025.

Η εικόνα αυτή, σε συνδυασμό με το χάος που προκάλεσε το σκάνδαλο των καταχρήσεων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει μετατρέψει τον αγροτικό χώρο σε πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί. Παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν ότι αν δεν υπάρξει ρευστότητα άμεσα, η «στάση πληρωμών» θα επεκταθεί σε όλο το φάσμα της παραγωγής, αγγίζοντας προμηθευτές, συνεταιρισμούς και τράπεζες.

Ευρωπαϊκό μπλόκο και φόβοι για «πιστωτικό γεγονός»

Μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την έκταση της διαφθοράς στον Οργανισμό, οι ευρωπαϊκές αρχές έστειλαν αυστηρό μήνυμα: καμία πληρωμή χωρίς πλήρη τήρηση των κανονισμών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέρεται να έχει «παγώσει» τη ροή χρηματοδότησης, απαιτώντας διαφανείς διαδικασίες και πλήρη επανέλεγχο των φακέλων. Αυτό έχει προκαλέσει ντόμινο καθυστερήσεων, καθώς κανείς δημόσιος λειτουργός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να υπογράψει εντολές πληρωμής υπό συνθήκες ασάφειας.

Η κατάσταση αυτή, όπως σημειώνουν τραπεζικές πηγές, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε πιστωτικό γεγονός, καθώς δεκάδες αγρότες και επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα έχουν ήδη προχωρήσει σε δανεισμό με βάση τις επιδοτήσεις που θα έπρεπε να είχαν εισπραχθεί. «Αν δεν μπουν χρήματα τις επόμενες μέρες, θα δούμε κανόνια στην αγορά» δηλώνει στέλεχος περιφερειακής τράπεζας στη Θεσσαλία.

Πολιτικό σκηνικό και απόδοση ευθυνών

Η κυβέρνηση φέρεται να άργησε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του προβλήματος. Οι αποκαλύψεις για τις παρατυπίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ συνοδεύτηκαν από κομματική αντιπαράθεση και αλληλοκατηγορίες, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πηγές αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικράτησε ανησυχία για το πολιτικό κόστος μιας κρίσης στον αγροτικό τομέα. Έτσι, επιχειρήθηκε να περιοριστεί η ζημιά με επικοινωνιακούς χειρισμούς, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους τους παραγωγούς. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική: οι αγρότες έχουν εγκλωβιστεί ανάμεσα σε γραφειοκρατία, ελέγχους και αναστολές πληρωμών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο tilegrafimanews.gr στέλεχος του αγροτικού τομέα, «ο ΟΠΕΚΕΠΕ λειτουργεί σαν μηχανή χωρίς καύσιμα – και η κυβέρνηση προσπαθεί να την πείσει να τρέξει πιο γρήγορα».

Κινητικότητα στο Μαξίμου – Χατζηδάκης υπό πίεση

Το τελευταίο 48ωρο, υπάρχει έντονη κινητικότητα στο κυβερνητικό επιτελείο. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για τα οικονομικά του αγροτικού τομέα Κωστής Χατζηδάκης, επιχειρεί να αποκλιμακώσει την ένταση, δίνοντας διαβεβαιώσεις για ομαλή πίστωση των επιδοτήσεων μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι πρώτες πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν αφορούν:

• Υπόλοιπο 10% της βασικής ενίσχυσης 2024 (μέχρι 18 Οκτωβρίου).

• Εξισωτική αποζημίωση για ορεινές και μειονεκτικές περιοχές (20–25 Οκτωβρίου).

• Συνδεδεμένες ενισχύσεις για ζωικές μονάδες και ψυχανθή (έως 1 Νοεμβρίου).

• ΕΛΓΑ αποζημιώσεις ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, για ζημιές από παγετό και πλημμύρες (μέχρι 5 Νοεμβρίου).

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και από πηγές του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), ο οποίος προχωρά σε νέα εκκαθάριση για 12.000 δικαιούχους.

Η αθλιότητα του ΟΠΕΚΕΠΕ και το πολιτικό κόστος

Ο όρος «αθλιότητα» που χρησιμοποιείται πλέον ανοιχτά από κυβερνητικά στελέχη για την κατάσταση στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν είναι υπερβολή.

Ο Οργανισμός έχει απολέσει τη λειτουργική του ικανότητα να εκτελεί πληρωμές χωρίς καθυστερήσεις, μετά τις παραιτήσεις στελεχών και τις εσωτερικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), περισσότερες από 60.000 αιτήσεις για πληρωμές αγροτικών προγραμμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Πρόκειται για προγράμματα βιολογικής γεωργίας, νέων αγροτών και επενδύσεων μικρής κλίμακας, που καθυστερούν εξαιτίας του διοικητικού «παγώματος» στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το ΥΠΑΑΤ, με εντολή Χατζηδάκη, έχει ζητήσει τεχνική βοήθεια από τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της ΕΕ, ώστε να επισπευστούν οι διαδικασίες και να αποφευχθεί απώλεια κονδυλίων.

Ο φόβος για τις αγροτικές επιχειρήσεις

Από την πλευρά τους, οι παραγωγοί κάνουν λόγο για «συστημική ασφυξία». Η έλλειψη ρευστότηταςέχει φέρει σε αδιέξοδο χιλιάδες συνεταιρισμούς, ενώ πολλές μικρές αγροτικές επιχειρήσεις καθυστερούν πληρωμές προς προμηθευτές ή αδυνατούν να εξυπηρετήσουν δάνεια.

Αγροτικά λογιστήρια σε Ηλεία, Κοζάνη και Σέρρες αναφέρουν ότι έχουν αυξηθεί οι ακυρώσεις παραγγελιών λιπασμάτων και ζωοτροφών, καθώς οι αγρότες προσπαθούν να συγκρατήσουν έξοδα έως ότου δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους. Εάν η κατάσταση συνεχιστεί, εκτιμάται πως θα υπάρξουν ντόμινο λουκέτων σε προμηθευτικές αλυσίδες και τοπικές αγορές.

Οι πιέσεις των Βρυξελλών και η «τελευταία εξουδετέρωση»

Από τις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γεωργίας στέλνει μήνυμα σταθερότητας, αλλά και αυστηρής επιτήρησης. Σύμφωνα με κοινοτικό στέλεχος, η Ελλάδα δεν θα λάβει το υπόλοιπο των πληρωμών του ΠΑΑ 2014–2020 εάν δεν ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος για τις ατασθαλίες στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η επόμενη εκταμίευση αναμένεται στις 22 Οκτωβρίου, εφόσον η κυβέρνηση προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εγγυήσεις. Οι ειδικοί μιλούν για «τελευταία εξουδετέρωση» πριν αρχίσουν να σκάζουν τα πρώτα «κανόνια» – δηλαδή πριν οδηγηθούν στην πτώχευση δεκάδες αγροτικές μονάδες.

Τα μηνύματα από τον αγροτικό κόσμο

Οργή και απογοήτευση επικρατεί στους αγρότες. «Είναι η πρώτη φορά που δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό ούτε για τον μήνα που έρχεται», λέει στο tilegrafimanews.gr παραγωγός από τη Λάρισα. «Οι πληρωμές έχουν γίνει πολιτικό χαρτί. Θέλουμε μόνο τα δεδουλευμένα μας».

Στα κοινωνικά δίκτυα, οι αντιδράσεις είναι καταιγιστικές, με αγρότες να καλούν σε κινητοποιήσεις στα τέλη Οκτωβρίου, εφόσον δεν υπάρξει πρόοδος στις εκταμιεύσεις. Ήδη ενώσεις αγροτών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας έχουν στείλει κοινή επιστολή διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΑΤ και τον Πρωθυπουργό.

Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα οικονομικό ντόμινο, με τον αγροτικό τομέα να κρατά την ανάσα του. Η κυβέρνηση καλείται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και να «ξεμπλοκάρει» τα κονδύλια, πριν η κρίση μετατραπεί σε γενικευμένο κραχ της υπαίθρου.

Η επόμενη κίνηση του ΟΠΕΚΕΠΕ θα κρίνει πολλά: είτε θα λειτουργήσει ως τελευταία εξουδετέρωση πριν τα κανόνια, είτε ως το πρώτο βήμα προς την πλήρη αποσταθεροποίηση ενός τομέα που παράγει, τρέφει και κρατά ζωντανή την ελληνική περιφέρεια.

Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Ετικέτες: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣΟΠΕΚΕΠΕΥΠΑΑΤ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΕΛΓΑ: «Πρώτα οι παλιοί Βιολογικοί, μετά οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – Τι αλλάζει με τις ενισχύσεις ευλογιάς και τα φερτά του “Ντάνιελ”»

10/10/2025 | 13:02
HOT NEWS

Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

09/10/2025 | 13:02
Featured

Πηγές ΝΔ: Παρέμβαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη για υπόθεση 400.000 ευρώ

08/10/2025 | 17:00
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ μπροστά σε καταιγίδα αλλαγών: 720 εκατ. ευρώ πληρωμές από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ – «Τσεκούρι» στα βιολογικά και επιστροφές έως το 2026

06/10/2025 | 13:02
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • «Ντόμινο λαθών» στο 424: Ποιος λογοδοτεί για τον θάνατο του 27χρονου στρατιώτη Νίκου Γκάτση;

    601 shares
    Share 240 Tweet 150
  • Σεισμοί που έρχονται στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα – Παγκόσμια προειδοποίηση από αναλυτές και σεισμολόγους

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Νέα διάταξη: Αναγνώριση έως 10 ετών για συντάξεις ΟΓΑ – Ποιοι ωφελούνται και πώς υπολογίζονται τα ποσά

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
  • Γιορτή σήμερα 13 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Αγία Χρυσή η Νεομάρτυς

    139 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • 81 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας: Έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη παρουσία Τασούλα – Το μήνυμα Δένδια

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Νέα επίθεση του Τραμπ στην Κίνα: «Καπέλο» 100% στους ήδη υφιστάμενους δασμούς

    309 shares
    Share 124 Tweet 77
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch