Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Επίσκεψη Πομπέο: Οι στόχοι και το «αποτύπωμα»

TechTeam από TechTeam
28/09/2020 07:31
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Ελλάδα μέσα σε έναν χρόνο.

Μόνο που αυτή τη φορά υπάρχει μια… πρωτοτυπία: Ο κ. Πομπέο δεν θα επισκεφτεί την Αθήνα.

Οι 17 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας ο κ. Πομπέο θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, στο Διοικητήριο, παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θόδωρου Καράογλου και του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.

Οι συζητήσεις αναμένεται να επικεντρωθούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος με έμφαση στον Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας – ΗΠΑ, στην αμυντική και ενεργειακή συνεργασία και βέβαια στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ θα επισκεφτεί τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος, όπου θα συνυπογράψει σύμφωνο διμερούς συνεργασίας στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Παράλληλα, αναμένεται να έχει επαφές με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τομέα των υποδομών και της ενέργειας.

Η τρίτη και τελευταία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επίσκεψη στο πρόγραμμα του κ. Πομπέο είναι στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αργά το μεσημέρι. Εκεί θα συναντηθεί με τη διοίκηση του ιδρύματος του Μουσείου Ολοκαυτώματος, για το οποίο η αμερικανική διπλωματία έχει εκφράσει ενδιαφέρον και κατά το παρελθόν.

Στη συνάντηση, που γίνει με περιορισμένο αριθμό ατόμων, αναμένεται να παραστούν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και μέλη της εβραϊκής κοινότητας της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στο χώρο όπου προβλέπεται να ανεγερθεί το μουσείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο σχεδιασμός άλλαξε για λόγους ασφαλείας.

Ο κ. Πομπέο δεν θα επισκεφτεί τελικά, όπως όλα δείχνουν, το κέντρο ψηφιακής καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά θα γευματίσει ιδιωτικά και στη συνέχεια, νωρίς το απόγευμα, θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τον επόμενο σταθμό της επίσκεψής του, την Κρήτη.

Η ανάρτηση στο Twitter

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών καθώς αναχωρούσε για τη Θεσσαλονίκη μοιράστηκε φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Twitter.

Στην ανάρτησή του έγραψε:

«Πρώτος σταθμός: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι σκοπός της επίσκεψης του είναι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Back on the road and heading to Europe to reinforce our strong bilateral relationships and the importance of sustained regional cooperation. First stop: Thessaloniki, Greece. pic.twitter.com/eoIqdGmHso

— Secretary Pompeo (@SecPompeo) September 27, 2020

Κλειστό για στάση-στάθμευση το κέντρο
Απαγορευμένη ζώνη είναι για στάση και για στάθμευση το κέντρο της Θεσσαλονίκης από το απόγευμα της Κυριακής έως το βράδυ της Δευτέρας.

Πιο αναλυτικά, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την 18:00 ώρα της Κυριακής (27-09-2020) μέχρι και την 22:00 ώρα της Δευτέρας (28-09-2020) στα κατωτέρω οδικά τμήματα:

Αγίου Δημητρίου (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Σουρή έως τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη.
Στεφάνου Δραγούμη (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου.
Κασσάνδρου (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Στεφάνου Δραγούμη έως τη συμβολή της με την οδό Προξένων.
Προξένων (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Κασσάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.
Ελ. Βενιζέλου(εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης έως τη συμβολή της με την οδό Ερμού.
Ίωνος Δραγούμη (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Νίκης.
Ερμού (εκατέρωθεν), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
Η Τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Τι λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η επίσκεψη Πομπέο έχει ως βασικό αντικείμενο την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων, με έμφαση στους τομείς της ενέργειας και της ασφάλειας.

«Αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι του υπουργού Πομπέο στην Ελλάδα. Μόλις πριν από ένα χρόνο πήγαμε στην Αθήνα για τον Στρατηγικό Διάλογο.

Νομίζω ότι το γεγονός ότι επιστρέφουμε θα υπογραμμίσει πόσο ισχυροί έχουν γίνει οι δεσμοί ΗΠΑ-Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Οι σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας είναι πραγματικά σε ιστορικά υψηλό επίπεδο και αυτή η επερχόμενη επίσκεψη θα υπογραμμίσει τις επιτυχίες στις διμερείς σχέσεις», ανέφερε ο Αμερικανός αξιωματούχος.

Πρόσθεσε ότι:

«Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την ανακοίνωση για την επανάληψη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί στην επίσκεψη».

Οι στόχοι

Πέρα από τις επίσημες δηλώσεις, η επίσκεψη Πομπέο έχει ως στόχους:

– Να ενισχύσει το διπλωματικό αποτύπωμα των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο σε μια περίοδο όπου έχει γενικευτεί η αίσθηση ότι η υπερδύναμη έχει ως ένα βαθμό αποσυρθεί.

– Να σταλεί εμμέσως μήνυμα στην Άγκυρα, αφού ο κ . Πομπέο «σπάει» την παράδοση που θέλει τους Αμερικανούς αξιωματούχους όταν επισκέπτονται την Ελλάδα να επισκέπτονται και την Τουρκία -και το αντίστροφο. Υπενθυμίζεται ότι όταν στις 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Πομπέο στην επίσκεψή του στην Κύπρο συναντήθηκε με τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά όχι με τον κ. Ακιντζί.

– Να προωθήσει την επέκταση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Το εξοπλιστικό

Στόχος του κ. Πομπέο είναι ακόμα να δηλώσει το αμερικανικό «παρών» για το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των F-16 εκτελείται από τη Lockheed Martin, ενώ αμερικανικά είναι και τα 4 ελικόπτερα που θα προμηθευτεί το Ναυτικό.

Οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται ακόμα για τα προγράμματα των τεσσάρων νέων φρεγατών, καθώς και της αναβάθμισης των υπαρχουσών φρεγατών ΜΕΚΟ.

Στα πλεονεκτήματα των ΗΠΑ είναι το ενδιαφέρον που έχουν δείξει Αμερικανοί επενδυτές για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας τα οποία θα μπορούσαν να αναλάβουν μέρος του έργου.

Στις 21 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε τα Ναυπηγεία αμερικανική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον επικεφαλής του κρατικού χρηματοδοτικού οργανισμού των ΗΠΑ (DFC), Άνταμ Μπόιλερ, τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας, Μάθιου Ζάις, την πρόεδρο της τράπεζας Εισαγωγών – Εξαγωγών, Κίμπερλι Ριντ, και τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει στη ΔΕΘ:

«Ενεργοποιούμε την αμυντική μας βιομηχανία. Ήδη στα ναυπηγεία Ελευσίνας αμερικανικά κεφάλαια επενδύονται στον εκσυγχρονισμό τους. Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά σύντομα εισέρχεται στρατηγικός επενδυτής διατηρώντας τις θέσεις εργασίας. Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία, έπεται το αμέσως επόμενο διάστημα η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΕΛΒΟ και αναδιοργανώνεται η ΕΑΒ, ώστε να μετατραπεί σε κέντρο συντήρησης αεροσκαφών για την ευρύτερη περιοχή».

Το αποτύπωμα

Τέλος, δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μάικ Πομπέο θα προωθήσει κινήσεις για τη «μείωση του στρατιωτικού αποτυπώματος» στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ διέψευσε ότι η αμερικανική πρόταση αφορά την απόσυρση των όπλων «πρώτου πλήγματος».

Dear @petrosoutsis @viadiplomacy , I assure you the United States is not making proposals of the sort you suggest here. That is not the nature of our alliance. As I’ve said often, a strong and secure Greece is in America’s interest. https://t.co/BeTmsVyv7q

— George J. Tsunis (@USAmbassadorGR) September 23, 2020

Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν μικρότερη παρουσία στην περιοχή του Ναυτικού και της Αεροπορίας της Ελλάδας και της Τουρκίας.

ΠΗΓΗ: CNN

Ετικέτες: ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΗΠΑΚρήτηκυριάκος μητσοτάκηςΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟΣΟΥΔΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τουλάχιστον 57 νεκροί στη Γάζα παρά την έκκληση Τραμπ να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

05/10/2025 | 12:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/10/2025 | 23:55
Featured

Ποιοι τομείς θα επηρεαστούν από το shutdown στις ΗΠΑ – Προβλήματα και στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα

01/10/2025 | 20:00
Featured

Οι επιπτώσεις της δημοσιονομικής παράλυσης στις ΗΠΑ: Κλείνουν υπηρεσίες, παγώνουν μισθοί, απειλή για την αμερικανική οικονομία

01/10/2025 | 14:35
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    190 shares
    Share 76 Tweet 48
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    360 shares
    Share 144 Tweet 90
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    736 shares
    Share 294 Tweet 184
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch