Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Επίθεση στο Ηράκλειο: Οργή και απορία για το περιστατικό με τον Μάκη Βορίδη – «Φοβηθήκαμε για τα παιδιά», λένε αυτόπτες στο tilegrafimanews.gr

Παντελής Χαριτάκης από Παντελής Χαριτάκης
26/10/2025 13:38
σε Featured, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
105
SHARES
223
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ηράκλειο: Σκηνές πανικού σε γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου-Ένα βράδυ ήρεμο, με γεμάτα τραπέζια και οικογένειες να δειπνούν, μετατράπηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε χάος.

Ρεπορτάζ: Παντελής Χαριτάκης 

 Περίπου 25 άτομα με κουκούλες και κράνη εισέβαλαν έξω από γνωστό εστιατόριο του Ηρακλείου Κρήτης και άρχισαν να πετούν αβγά, να φωνάζουν συνθήματα και να απειλούν. 

Στο επίκεντρο της επίθεσης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος δειπνούσε εκείνη την ώρα με την οικογένειά του.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 του Σαββάτου, με την αστυνομία να επεμβαίνει γρήγορα και να φυγαδεύει τον κ. Βορίδη, τη σύζυγό του και τη 12χρονη κόρη τους, προτού η ένταση κλιμακωθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος και έσπασαν πιάτα και ποτήρια που βρίσκονταν σε τραπέζια κοντά στην είσοδο.

«Δεν καταλάβαμε τι συνέβαινε – άρχισαν να πετούν αυγά παντού»

Στο tilegrafimanews.gr, αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο περιέγραψαν με λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές. Η 42χρονη δασκάλα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, παρουσιάστηκε με το ψευδώνυμο «Κατερίνα Π.», δήλωσε πως «όλα έγιναν ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση»:

«Ακούσαμε φωνές, ύβρεις και τον ήχο από αντικείμενα που έσκαγαν πάνω στα τζάμια. Κάποιοι πελάτες σηκώθηκαν έντρομοι, άλλοι προσπάθησαν να καλύψουν τα παιδιά τους. Εγώ είδα έναν άνδρα να κρατάει κράνος και να φωνάζει “φασίστες, θα φύγετε από την Κρήτη”. Ήταν τρομακτικό».

Ο σερβιτόρος του μαγαζιού, που ζήτησε να αναφέρεται ως «Νίκος Δ.», είπε:

«Πετάχτηκαν πάνω όλοι, δεν προλάβαμε ούτε να φωνάξουμε την αστυνομία. Ο κόσμος έτρεχε προς την κουζίνα να προφυλαχθεί. Τα αυγά έπεφταν σαν βροχή. Μερικά χτύπησαν ακόμη και τα παιδιά που έτρωγαν δίπλα».

Ο Βορίδης: «Δεν με φοβίζουν, αλλά δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά»

Ο Μάκης Βορίδης αντέδρασε με σκληρή δήλωση, κάνοντας λόγο για «χουλιγκάνους της ακροαριστεράς» που του επιτέθηκαν απρόκλητα. «Δεν με εκπλήσσουν ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η επίθεση έγινε μπροστά στην ανήλικη κόρη του και σε άλλες οικογένειες που συνέτρωγαν.

Η δήλωσή του φιλοξενήθηκε και στο Υπουργείο Εσωτερικών, με κύκλους του υπουργείου να τονίζουν ότι «τέτοιες ενέργειες τραυματίζουν τη δημοκρατία και τη δημόσια ασφάλεια».

Αντιδράσεις κυβέρνησης και πολιτικών φορέων

Η επίθεση προκάλεσε άμεση πολιτική θύελλα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σε ανακοίνωσή του από το Μέγαρο Μαξίμου, σημείωσε πως «οι γνωστοί – άγνωστοι επιβεβαιώνουν γιατί εκπροσωπούν τη χειρότερη μορφή φασισμού». Επισήμανε επίσης ότι «ο σεβασμός προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι αδιαπραγμάτευτος» και πως «οι πράξεις βίας δεν θα μείνουν αναπάντητες».

Ανάλογη δήλωση έκανε και ο υπουργός Μετανάστευσης Θάνος Πλεύρης, αναρτώντας στο Χ (πρώην Twitter) ότι «οι δειλοί και άθλιοι επιβεβαιώνουν την ταυτότητά τους – δεν μας φοβίζουν, δεν μας πτοούν».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης τόνισε ότι «οι επιτιθέμενοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν σέβονται καμία αξία της ζωής».

Οι μαρτυρίες των πελατών: «Νόμιζες ότι μπήκαν αναρχικοί σε συναυλία»

Η εικόνα που περιγράφουν οι θαμώνες του εστιατορίου παραπέμπει σε οργανωμένη ενέργεια. Ο «Πέτρος Λ.», 58 ετών, επιχειρηματίας από το Ηράκλειο, λέει στο tilegrafimanews.gr:

«Μπήκαν έξω από το μαγαζί φωνάζοντας συνθήματα, σαν να έκαναν πορεία. Κρατούσαν κοντάρια και πλακάτ. Ήταν ξεκάθαρα οργανωμένοι, όχι τυχαίοι περαστικοί».

Άλλη πελάτισσα, η «Ελένη Μ.», νοσηλεύτρια, περιγράφει το σοκ των παιδιών:

«Τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε. Μία μητέρα έπεσε πάνω στην κόρη της να τη σκεπάσει. Είδαμε τον κ. Βορίδη να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, αλλά η σύζυγός του ήταν τρομοκρατημένη».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες απομακρύνθηκαν πεζοί προς το κέντρο της πόλης πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Μέχρι αργά το βράδυ είχαν γίνει προσαγωγές υπόπτων από την Ελληνική Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν συλλήψεις.

Οι «γνωστοί – άγνωστοι» με τις κουκούλες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δεν σέβονται καμία αξία της ζωής.

Χθες το βράδυ επιτέθηκαν στον @MakisVoridis στο Ηράκλειο της Κρήτης που δειπνούσε με την οικογένεια του.

Δεν φοβίζουν όμως κανένα.

Αντίθετα μας θυμίζουν πόσο… https://t.co/y9SC8UfjxF

— George Mylonakis (@georgemilon) October 26, 2025

Το πολιτικό αποτύπωμα της επίθεσης

Η επίθεση κατά του Μάκη Βορίδη δεν είναι μεμονωμένο γεγονός. Έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα επιθέσεων με πολιτικά κίνητρα, που το τελευταίο διάστημα αυξάνονται ανησυχητικά. Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί συγκεκριμένες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου που «δραστηριοποιούνται με ανοργάνωτο αλλά στοχευμένο τρόπο».

Η κυβέρνηση, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, επανέφερε τη συζήτηση για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα ως προς τα αδικήματα πολιτικής βίας, ενώ η αντιπολίτευση κρατά αποστάσεις, εκφράζοντας ανησυχία για «ποινικοποίηση της διαμαρτυρίας».

Πάντως, κοινός τόπος είναι πως η επίθεση σε πολιτικό πρόσωπο, και μάλιστα παρουσία της οικογένειάς του, ξεπερνά κάθε όριο δημοκρατικής ανοχής.

«Δεν μας φοβίζουν, αλλά μας πληγώνουν» – Η στάση των κατοίκων του Ηρακλείου

Οι κάτοικοι του Ηρακλείου δηλώνουν ντροπή για το γεγονός. Στην πόλη όπου η φιλοξενία θεωρείται ιερή αξία, το περιστατικό προκάλεσε έντονη συζήτηση. Ο πρόεδρος του Δήμου Ηρακλείου, σε δηλώσεις του, καταδίκασε την επίθεση και έκανε λόγο για «πράξη που τραυματίζει το ήθος των Κρητών».

Πολλοί πολίτες, σχολιάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα, τόνισαν ότι οι πολιτικές διαφωνίες δεν μπορούν να εκφράζονται με τέτοιες μορφές. «Άλλο να διαφωνείς, άλλο να επιτίθεσαι. Δεν είμαστε ζούγκλα», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

Δειλοί και άθλιοι. Δηλαδή απλά ακροαριστεροί. Δε μας φοβίζουν, δεν μας πτοούν. https://t.co/mkZrCaHcgo

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) October 26, 2025

«Φοβηθήκαμε για τα παιδιά» – Το ανθρώπινο δράμα πίσω από τη βία

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και οικογένειες που δεν είχαν καμία σχέση με τον πολιτικό. Η «Κατερίνα Π.» θυμάται χαρακτηριστικά:

«Φοβήθηκα για τα παιδιά μου. Δεν έχει σημασία αν συμφωνείς ή όχι με κάποιον πολιτικό. Εκείνη τη στιγμή δεν βλέπεις πολιτική, βλέπεις βία. Και η βία δεν έχει χρώμα».

Οι αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο tilegrafimanews.gr εξέφρασαν πραγματική έκπληξηκαι απορία για το γεγονός ότι η επίθεση σημειώθηκε σε δημόσιο χώρο με οικογένειες παρούσες. «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο πράγμα στο Ηράκλειο. Ήταν σοκαριστικό», είπε ο «Πέτρος Λ.».

Η ανάγκη για ψυχραιμία και θεσμική αυστηρότητα

Το περιστατικό στο Ηράκλειο επαναφέρει με ένταση το ζήτημα της πολιτικής βίας και της ανοχής απέναντι στους «γνωστούς – αγνώστους». Είτε προέρχονται από τον έναν είτε από τον άλλον ιδεολογικό χώρο, η ουσία παραμένει η ίδια: η δημοκρατία δεν αντέχει τη βία ως επιχείρημα.

Η κοινωνία ζητά τώρα αποτελεσματική δράση από την Πολιτεία, αλλά και καθαρό λόγο από όλα τα κόμματα. Γιατί, όπως τόνισε στο tilegrafimanews.gr ο καθηγητής κοινωνιολογίας και πολιτικός αναλυτής «Αλέξης Κ.», «όταν οι ακραίοι μιλούν με πέτρες και αυγά, οι δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν να μιλούν με θεσμούς και νόμους».

Ετικέτες: Ηράκλειο

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Πνίγηκε κοριτσάκι 20 μηνών από σουβλάκι – Αγωνιώδης μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

25/07/2025 | 12:44
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ηράκλειο: 29χρονη έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια κάνναβης – Νόμιζε ότι ήταν… καραμέλες

30/06/2025 | 20:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ηράκλειο: Έγραφαν σε βίντεο την κακοποίηση του 3χρονου – Λύγισαν οι αστυνομικοί που τα είδαν στο κινητό του 44χρονου

28/01/2025 | 15:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ηράκλειο: Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του 3χρονου που βασανίστηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της

27/01/2025 | 14:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Χάρης Δούκας: Το μαγαζί σφραγίστηκε σε χρόνο ρεκόρ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ρούμπιο: Το Ισραήλ τήρησε τις δεσμεύσεις του, τωρα η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί – Δεν υπάρχει Plan B για τη Γάζα

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Ο Τραμπ προειδοποιεί τη Χαμάς: «Έχετε 48 ώρες για να παραδώσετε τις σορούς των ομήρων»

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • LIVE: Στη Μητρόπολη Αθηνών η Ελλάδα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο – Παρών ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    127 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Επίθεση στο Ηράκλειο: Οργή και απορία για το περιστατικό με τον Μάκη Βορίδη – «Φοβηθήκαμε για τα παιδιά», λένε αυτόπτες στο tilegrafimanews.gr

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης – Τα έθιμα, τα Θαύματα και η προσευχή του μεγάλου στρατιωτικού Αγίου

    178 shares
    Share 71 Tweet 45
  • Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Ν. Ανδρουλάκη μετά την αποκάλυψη των αποθεωτικών σχολίων για Μητσοτάκη

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΜΠΗΚΑΝ ΧΘΕΣ – Πληρωμές Νοεμβρίου 2025-Ποιοι θα δουν αύξηση και τι αλλάζει με την ΕΑΣ

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch