Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ – SOS από τους κτηνοτρόφους : «Άδειοι στάβλοι, γάλα σε έλλειψη» – Τι λένε στο tilegrafimanews.gr για αποζημιώσεις, ζωοτροφές και τα άμεσα μέτρα

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
30/09/2025 17:02
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
299
SHARES
636
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Η ευλογιά στα μικρά μηρυκαστικά δεν είναι πια «είδηση της περιφέρειας»∙ είναι κρίση με αλυσιδωτές επιπτώσεις σε παραγωγή, τιμές και επάρκεια γαλακτοκομικών.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

Ανδρουλάκης από Χίο: Αδιανόητα όσα κάνει η κυβέρνηση με την εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

News: Το tilegrafimanews.gr βρέθηκε σε χωριά της Δυτικής Ελλάδας και μίλησε με κτηνοτρόφους που ζουν από πρώτο χέρι τις θανατώσεις, την ανασφάλεια και την αναμονή των ενισχύσεων. 

Οι μαρτυρίες τους, με ψευδώνυμα για την προστασία τους, σκιαγραφούν το παρόν και τους φόβους για το αύριο.

«Ξυπνάω και ο στάβλος είναι σιωπή. Μέχρι τον Αύγουστο είχα 230 προβατίνες, τώρα τίποτα», λέει ο «Μιχάλης», κτηνοτρόφος τρίτης γενιάς. «Μας είπαν να κρατήσουμε τα ζώα έγκλειστα, να μην αλλάζουμε βοσκοτόπια, να απολυμαίνουμε. Τα κάναμε. Όταν μπήκε το κρούσμα, ήρθαν οι θανατώσεις. Περιμένουμε αποζημίωση, αλλά τα έξοδα τρέχουν».

Αποζημιώσεις ευλογιάς: τι περιμένουν οι πληγέντες

Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, οι αποζημιώσεις για τις επιβεβαιωμένες θανατώσεις λόγω ευλογιάς διενεργούνται μέσω του ΕΛΓΑ και των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΚΟΕ), ενώ τεχνικά ζητήματα της εκκαθάρισης και ταυτοποίησης μονάδων «περνούν» και από τις διαδικασίες του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η βασική αγωνία των κτηνοτρόφων δεν είναι μόνο «πόσα», αλλά «πότε».

«Η πρώτη εκτίμηση έγινε γρήγορα. Έπειτα, σιωπή. Οι προμηθευτές πιέζουν, οι προκαταβολές που είχαμε πάρει από τυροκομεία πρέπει να επιστραφούν, και η τράπεζα δεν περιμένει», λέει ο «Στέλιος». «Αν δεν μπει ένα καθαρό χρονοδιάγραμμα, πολλοί θα κλείσουν οριστικά».

Αρμόδια στελέχη εξηγούν ότι τα κλιμάκια κάνουν διασταυρώσεις για να αποφευχθούν λάθη, με προτεραιότητα στις εκτροφές που μηδενίστηκαν. Παράλληλα, υπενθυμίζουν πως για ζημιές σε εγκαταστάσεις/εξοπλισμό, καθώς και για καταστροφή αποθεμάτων (σανός, ζωοτροφές) οι δηλώσεις πρέπει να συνοδεύονται από αποδεικτικά αγοράς και πρακτικά υγειονομικών ενεργειών, ώστε να «περάσουν» στον φάκελο της ενίσχυσης.

Ενισχύσεις για ζωοτροφές και κλειστές εκτροφές

Το δεύτερο «πόδι» στήριξης αφορά την κάλυψη μέρους του κόστους ζωοτροφών λόγω εγκλεισμού. Πρόκειται για οριζόντια ενίσχυση, που καταβάλλεται σε όσους κράτησαν τα ζώα εντός για τις περιόδους καραντίνας, με αναφορά στις δηλώσεις εκμετάλλευσης και στις ποσότητες που τεκμηριώνονται. «Εμείς στην πράξη ταΐζαμε διπλά, γιατί τα ζώα ήταν έγκλειστα και έγκυα. Αν δεν μπει αυτή η πληρωμή, πολλοί προμηθευτές θα τραβήξουν χαλινάρι», λέει ο «Νικήτας», νεαρός κτηνοτρόφος.

Στο πεδίο, η διαφάνεια και η ταχύτητα είναι το ζητούμενο: καθαροί πίνακες δικαιούχων, σαφή κριτήρια, περικοπές τεκμηριωμένες. «Δεν αντέχουμε άλλο να ακούμε “σε λίγες ημέρες”», λέει ο «Μιχάλης». «Θέλουμε συγκεκριμένη ημερομηνία».

Ο φαύλος κύκλος ρευστότητας: τι γίνεται με φόρους και τέλη

Ένα από τα αιτήματα που ακούσαμε κατ’ επανάληψη είναι οι αναστολές φορολογικών/ασφαλιστικών υποχρεώσεων για όσους έχασαν τα κοπάδια τους. Η ΑΑΔΕ έχει τη δικαιοδοσία να τρέξει αποφάσεις για ρυθμίσεις οφειλών ή παύση μέτρων αναγκαστικής είσπραξης σε ζώνες κρίσης, ενώ οι δήμοι μπορούν να αποφασίσουν απαλλαγές από τέλη. «Αν δεν παγώσουν υποχρεώσεις για ένα διάστημα, τι να πρωτοπληρώσεις με μηδέν παραγωγή;», ρωτά ο «Στέλιος».

Πέρα από τις οριζόντιες διευκολύνσεις, κτηνοτρόφοι ζητούν και εργαλεία γέφυρας: μικρά, άτοκα δάνεια με εγγύηση Δημοσίου, ρευστότητα για βασικά λειτουργικά, κουπόνι ζωοτροφών με εξαργύρωση σε προμηθευτές. «Δώστε μας ανάσα να σταθούμε, κι εμείς ξέρουμε να ξαναχτίζουμε», λέει ο «Νικήτας».

Οι άδειοι στάβλοι και το γάλα που λείπει

Την ώρα που οι θανατώσεις «μηδενίζουν» μονάδες, η παραγωγή γάλακτος συρρικνώνεται και η αγορά πιέζεται. Τυροκόμοι λένε ότι ήδη βλέπουν τις πρώτες ελλείψεις σε αιγοπρόβειο και την τάση για αυξήσεις στις τιμές της φέτας. «Ακόμη κρατάμε απόθεμα, αλλά η σεζόν των γεννήσεων γύρισε ανάποδα. Αν τραβήξει κι άλλο, θα δούμε λευκά τυριά να αντικαθιστούν παραδοσιακά προϊόντα στα ράφια», μας λέει ο «Θανάσης», μικρός τυροκόμος που συνεργάζεται με αγελαδινό γάλα για να ισορροπήσει την παραγωγή.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τι πληρώνει ο καταναλωτής σήμερα, αλλά οι ανισορροπίες που δημιουργούνται στην αλυσίδα: όταν οι μεγάλες βιομηχανίες ανεβαίνουν στον Νότο για να κλειδώσουν γάλα, οι μικροί μένουν εκτός πρώτης ύλης. Το αποτέλεσμα; Συγκέντρωση ισχύος και αδυναμία μικρών τυροκόμων να κρατήσουν γραμμές προϊόντων.

Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Aπροκάλυπτη εργαλειοποίηση και «κυνήγι μαγισσών»

Η επόμενη ημέρα: πόσος χρόνος χρειάζεται για να ξανασταθούν οι μονάδες

Ακόμη κι αν οι αποζημιώσεις πληρωθούν «σωστά και γρήγορα», η βιολογική επαναφορά δεν είναι υπόθεση μηνών. «Αν καθαρίσει η ζώνη και επιτραπούν νέες αγορές, το ξεκίνημα θα γίνει με 10-20 ζώα δοκιμαστικά. Για να ξαναφτάσεις εκεί που ήσουν, θέλει 5-7 χρόνια», λέει ο «Μιχάλης». Κι εδώ υπάρχει ένα επιπλέον κόστος: οι παραγωγοί διστάζουν να αγοράσουν ζώα από την Ελλάδα∙ στρέφονται στο εξωτερικό με υψηλότερες τιμές και μεταφορικά, ενώ απαιτείται αυστηρή καραντίνα/υγειονομικός έλεγχος.

«Είχαμε αποθήκες γεμάτες σανό για όλο τον χειμώνα», λέει ο «Στέλιος», δείχνοντας τα δεμάτια. «Μετά τη θανάτωση, βάση πρωτοκόλλου, μεγάλο μέρος πρέπει να καταστραφεί. Ποιος αποζημιώνει την τροφή που ήδη πληρώσαμε; Θέλουμε οδηγίες και κοστολόγηση, όχι υποσχέσεις». Για τα τεχνικά πρωτόκολλα βιοασφάλειας και τις καλές πρακτικές εκτροφής, οι παραγωγοί αναζητούν καθοδήγηση και από τον ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ, με πρακτικά σεμινάρια και τοπικές ημερίδες.

Τι λέει το Υπουργείο: προτεραιότητα η εκρίζωση και οι πληρωμές

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επιμένει ότι η εκρίζωση της νόσου είναι μονόδρομος πριν μιλήσει κανείς για ανασύσταση κοπαδιών με δημόσια χρηματοδότηση. Προτεραιότητες: (α) πλήρης ιχνηλάτηση, (β) αυστηρή καραντίνα στις ζώνες, (γ) στοχευμένοι έλεγχοι σε ζωοτροφές/μετακινήσεις. Σε αυτό το σκέλος, τυροκόμοι και έμποροι ζητούν παράλληλα ενισχυμένους ελέγχους στην αλυσίδα γάλακτος από τον ΕΦΕΤ, ώστε να αποτραπούν ελληνοποιήσεις ή «γκρίζες» πρακτικές που θα στρεβλώσουν περαιτέρω την αγορά.

Για τις πληρωμές, το μήνυμα είναι «συνεχής ροή, όχι σποραδικές εκταμιεύσεις»: να ολοκληρώνονται οι εκτιμήσεις ΕΛΓΑ και, χωρίς κενά, να περνούν οι ενισχύσεις εγκλεισμού από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Στους πληγέντες, συστήνεται να διατηρούν πλήρη φάκελο (δηλώσεις, παραστατικά, φωτογραφίες, κτηνιατρικά έγγραφα) για να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην εκκαθάριση.

«Δεν θέλουμε λύπηση, θέλουμε καθαρούς κανόνες»

Στο ερώτημα «τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί», οι απαντήσεις ήταν ομόφωνες:

1. Καθαρό χρονοδιάγραμμα αποζημιώσεων (ημερομηνίες ανά ζώνη/κύμα).

2. Γέφυρα ρευστότητας: κουπόνι ζωοτροφών ή άτοκα μικροδάνεια με κρατική εγγύηση.

3. Πρωτόκολλο επανεκκίνησης για ανασύσταση κοπαδιών μόλις καθαρίσουν οι ζώνες.

4. Εκπαίδευση και έλεγχοι στην εφοδιαστική αλυσίδα γάλακτος για να μη χαθεί η αξία του προϊόντος.

«Δεν ζητάμε χάρη», λέει ο «Νικήτας». «Ζητάμε κανόνες που εφαρμόζονται και πληρωμές που γίνονται όταν πρέπει. Αν σταθούμε όρθιοι φέτος, θα σταθούμε και του χρόνου. Αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε τον χειμώνα».

ΑΓΡΟΤΕΣ- ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Στον αέρα 1,4 δισ. ευρώ για 580.000 αγρότες – Ο ΟΠΕΚΕΠΕ καταγράφει οφειλές για πληρωμές έως 31 Δεκεμβρίου 2025 

Ετικέτες: αποζημιώσειςευλογιά αιγοπροβάτωνΖΩΟΤΡΟΦΕΣΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ–ΟΠΕΚΕΠΕ και Monitoring φέρνουν καθυστερήσεις στο τσεκ 2025, ζητούνται διορθώσεις για να σωθούν οι πληρωμές

09/11/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Χάνσεν «ξεμπλοκάρει» το Action Plan 2 – Τσεκ, Μέτρο 23 και ΕΛΓΑ έως τέλη Νοεμβρίου

07/11/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ – Πρόστιμα έως 5.000€ από τον Οκτώβριο 2027: Τι αλλάζει σε δηλώσεις ελαιολάδου, ΚΑΠ και ελέγχους παραγωγής

07/11/2025 | 11:02
HOT NEWS

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΝΕΑ: Ευλογιά στα αιγοπρόβατα-ΟΠΕΚΕΠΕ στα «κόκκινα», τι αποζημιώσεις δρομολογεί ο ΕΛΓΑ 

06/11/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Νετανιάχου ζήτησε συγγνώμη από το Κατάρ για την επίθεση στην Ντόχα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΓΡΟΤΕΣ–ΟΠΕΚΕΠΕ και Monitoring φέρνουν καθυστερήσεις στο τσεκ 2025, ζητούνται διορθώσεις για να σωθούν οι πληρωμές

    227 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Στην Αθήνα οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας στις 11 Νοεμβρίου – Τι ζητούν

    184 shares
    Share 74 Tweet 46
  • Πολιτικός σεισμός: Ο Σαμαράς “καρφώνει” τον Μητσοτάκη – «Νέα Δημοκρατία βαμμένη μπλε, αλλά με ψυχή ΠΑΣΟΚ»

    107 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Live – Η συνέντευξη Σαμαρά στον Αντ1

    75 shares
    Share 30 Tweet 19
  • Αντώνης Σαμαράς: Η πατρίδα μας έχει ανάγκη για μια νέα αρχή – ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Πώς θα βρείτε τον αυτόματο Προσωπικό σας Αριθμό

    197 shares
    Share 79 Tweet 49
  • Πειρατές επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε δεξαμενόπλοιο LNG στα ανοιχτά της Σομαλίας

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch