«Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ότι αν δεν ήμουν εγώ, θα είχαν ήδη συμβεί ΠΟΛΥ άσχημα πράγματα στη Ρωσία. Και εννοώ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Παίζει με τη φωτιά!», έγραψε ο Τραμπ
Για δεύτερη συνεχή μέρα ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επέκρινε τη Ρωσία, απευθύνοντας μάλιστα προς τον Ρώσο ηγέτη προσωπική προειδοποίηση.
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε μια σαφή ένδειξη ότι η υπομονή του εξαντλείται σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ο Πούτιν παίζει με τη φωτιά».
Οι τελευταίες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ έρχονται στον απόηχο ορισμένων από τις σφοδρότερες επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά της Ουκρανίας από την έναρξη του πολέμου το 2022.
«Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ότι αν δεν ήμουν εγώ, θα είχαν ήδη συμβεί ΠΟΛΥ άσχημα πράγματα στη Ρωσία. Και εννοώ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Παίζει με τη φωτιά!», έγραψε ο Τραμπ στην πλατφόρμα Truth Social