Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Φωτιά στη Νέα Μάκρη – Σε ύφεση η πυρκαγιά, μάχη με τις διάσπαρτες εστίες

TechTeam από TechTeam
21/09/2021 03:23
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δύσκολη νύχτα για τη Νέα Μάκρη Αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα.

Βάσει της τελευταίας ενημέρωσης της Πυροσβεστικής, στις οδούς Πεύκων και 102, που είναι από τα τελευταία κομμάτια της πυρκαγιάς τα οποία τείνουν να οριοθετηθούν, η εικόνα είναι βελτιωμένη και υπάρχουν μόνο μικρά «καντηλάκια» φωτιάς.

Μετά τις 2:00 τη νύχτα, τόσο ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, όσο και η τοπικές αρχές δήλωσαν στο OPEN ότι οι κάτοικοι μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, χωρίς να υπάρχει ορατός κίνδυνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής λίγο μετά τις 00:45, οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν σε πολλές διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς, χωρίς να υπάρχει ενιαίο μέτωπο.

Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και πλέον επιχειρούν 112 πυροσβέστες, 5 ομάδες πεζοπόρων, 36 οχήματα και το Μηχανοκίνητο Τμήμα. Επίσης, έχουν τη συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων ΟΤΑ.

Με εντολή του αρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου Στ. Κολοκούρη, όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αττικής έχουν τεθεί σε γενική επιφυλακή.

Εκκενώθηκαν οι περιοχές Λιβίσι και Αγιος Εφραίμ
Ο επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων ζήτησε την απομάκρυνση των κατοίκων από τις κατοικίες στα τελευταία οικοδομικά τετράγωνα της περιοχής Λιβίσι στη Νέα Μάκρη, αφού οι φλόγες είναι μέσα στον αστικό ιστό και δίνεται μάχη να μην καούν σπίτια, καθώς έχουν παραδοθεί στις φλόγες τα πεύκα γύρω από αυτά.

Τα προβλήματα εντοπίζονται στις οδούς Τερψιχόρης, Δήμητρας, Δάφνης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων, από όπου ζητήθηκε να απομακρυνθούν οι κάτοικοι προς την πλατεία της Νέας Μάκρης, χωρίς ωστόσο να έχει εκδοθεί μήνυμα από το 112.

Σε εξέλιξη -αν και έχει καλύτερη εικόνα- είναι και η δεύτερη εστία που εκδηλώθηκε κοντά στην ιερά μονή του Αγίου Εφραίμ, χωρίς να κινδυνεύει αυτή την ώρα το μοναστήρι. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι δυτικοί, αλλά έχει πέσει η έντασή τους.

Με εντολή του αρχηγού το ΠΣ, αντιστρατήγου Στέφανου Κολοκούρη, μεταβαίνει στον τόπο της πυρκαγιάς κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, που θα διερευνήσει τα αίτια. Υποψίες προκαλεί το γεγονός ότι η πυρκαγιά ξέσπασε σε τέσσερα διαφορετικά σημεία σχεδόν ταυτόχρονα.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έκαιγε σε αυλές σπιτιών, σε δύο μέτωπα, κοντά στον Αγιο Εφραίμ και στο τέρμα της οδού Δήμητρας, στην περιοχή Λιβίσι, όπου έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης.

Πληροφορίες για καμένα σπίτια -Δεν επιβεβαιώνει η Πυροσβεστική
Μάλιστα, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα και συγκεκριμένα το marathonpress, υπάρχουν πληροφορίες για καμένες οικίες, κάτι που μέχρι στιγμής πάντως η Πυροσβεστική δεν το επιβεβαιώνει.

Για καμένα σπίτια έκανε λόγο και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος υποστήριξε ότι πιθανότατα «έχει καεί ένα σπίτι, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για δεύτερο», σημειώνοντας ότι έχουν προκληθεί και πολλές μικροζημιές σε οικίες.

Την ίδια ώρα, πολλές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής για το ότι έχουν καεί σπίτια.

Μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας, σημείωσε: «Όπως ερχόμαστε από τη Λεωφόρο Μαραθώνος με μέτωπο προς τη Ραφήνα, η φωτιά είναι από την πάνω, ανατολική πλευρά του δρόμου».

Μήνυμα για ετοιμότητα από το 112
Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 να παραμείνουν σε επιφυλακή: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Λιβίσι και Αγία Μαρίνα, παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

Οι δύσκολες ώρες πριν να ελεγχθεί η φωτιά
Ο κ. Πέππας δήλωσε πως «η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στον κατοικημένο ιστό, ελπίζουμε ότι δεν υπάρχουν απώλειες σε σπίτια». «Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εκτελεί το έργο της εκκένωσης» πρόσθεσε, και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρχουν ζημιές σε σπίτια της περιοχής. Σε νεότερη επικοινωνία του, ο κ. Πέππας είπε ότι η εικόνα είναι λίγο καλύτερη αυτή την ώρα.

Ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, μιλώντας στο OPEN, κάλεσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν και να μην παραμένουν στο σημείο.

Οπως είπε, από τη φωτιά υπάρχουν ζημιές, αλλά όχι σοβαρές. Πρόσθεσε ότι η εικόνα λίγο μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα ήταν καλύτερη, καθώς ενισχύθηκαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης. Ο κ. Κυπαρίσσης άφησε επίσης υπόνοιες εμπρησμού, λέγοντας ότι «και μόνο το γεγονός ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από τέσσερα διαφορετικά σημεία, βρωμάει».

Στην περιοχή βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Κάτοικος της περιοχής, ο Γιάννης Μπαβέλας, μίλησε στο OPEN για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Μάκρη. «Μας ειδοποίησαν να εκκενώσουμε τα σπίτια, αλλά γενικά όλος ο κόσμος έχει κατευθυνθεί προς την πλατεία της Νέας Μάκρης» είπε, και πρόσθεσε πως «το μέτωπο του Αγίου Εφραίμ είναι μικρό, πρέπει να έχει σβήσει η φωτιά».

Ο κ. Μπαβέλας σημείωσε πως το δικό του σπίτι βρισκόταν στο 1,5 χιλιόμετρο από το μέτωπο της φωτιάς, «αλλά από ανθρώπους που μένουν εκεί κοντά άκουσα ότι έχουν μπει και στα σπίτια οι φλόγες».Νωρίτερα, έκκληση να εκκενώσουν τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις εστίες φωτιάς απηύθυνε ο Δήμος Μαραθώνα με ανακοίνωσή του, συνιστώντας ψυχραιμία.

«Μεγάλη φωτιά αυτήν την ώρα στο Λιβίσι και στον Άγιο Εφραίμ. Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το συμβάν να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία Νέας Μάκρης. Συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους», αναφέρει.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, με ανάρτησή του έκανε λόγο για εκκένωση των οικισμών Λιβίσι και Αγιος Εφραίμ.

Το marathonpress αναφέρει ότι οι κάτοικοι φεύγουν με κατεύθυνση προς την πλατεία της Νέας Μάκρης.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για την κατάσβεση του μετώπου. Συγκεκριμένα, επιχειρούν 25 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 11 οχήματα. Επίσης, συνδρομή παρέχουν και εθελοντές.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα, στο OPEN, απειλούνται κατοικίες, ενώ ζήτησε ενίσχυση πυροσβεστικών δυνάμεων και ιδίως πεζοπόρων τμημάτων, προκειμένου να σβήσουν τις εστίες που υπάρχουν διάσπαρτες ανάμεσα στις κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει στις οδούς Τερψιχόρης, Ερμού, Ανατολής και Ονείρων, σε ακαθάριστους οικοπεδικούς χώρους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή
Αρχικά διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αγίας Παρασκευής, από το ύψος της Βασιλείου Ρώτα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν εκτροπές στην κυκλοφορία των οχημάτων στα σημεία:

Διονύσου και Μαραθώνος
Μαραθώνος και Αγίου Ανδρέα
Ερμού και Αρτέμιδος
Διονύσου προς Αγιο Εφραίμ
Διονύσου στον Αγιο Πέτρο
Σπύρου Λούη και Μαραθώνος
Επίσης, αποφασίστηκε η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία:

Λεωφόρος Μαραθώνος, από τη Λεωφόρο Διονύσου έως την οδό Αγίου Ανδρέα
Στην οδό Αγίου Πέτρου, από την οδό Σπύρου Λούη
Στην οδό Αγίου Εφραίμ, από τη Λεωφόρο Διονύσου
Στην οδό Αγίας Παρασκευής, από τη Βασιλείου Ρώτα
Στην οδό Περιπάτου, από τη Λεωφόρο Μαραθώνος
Στην οδό Ερμού, από την οδό 102

 

 

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΝΕΑ ΜΑΚΡΗφωτιά

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/09/2025 | 23:55
Featured

Συναγερμός ΤΩΡΑ στην Παλλήνη: Φωτιά στο Μουσικό Σχολείο – 30 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες

01/09/2025 | 12:05
Featured

Κέρκυρα: Νέο περιστατικό με αεροπλάνο – Φλόγες στην τουρμπίνα κατά την απογείωση

29/08/2025 | 10:13
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Εμβολιασμός: Ξεκινά η τρίτη δόση


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΛΕΜΟΣ Ισραήλ – Γάζα: Μαζικοί βομβαρδισμοί, χερσαία επιχείρηση και προσωρινός διάδρομος διαφυγής

    279 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Θανατηφόρο τροχαίο στη Λένορμαν: Νεκρός 40χρονος αναβάτης μηχανής – Έρευνα για τα αίτια

    231 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν – Τραμπ για νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας – Πώς σχεδιάζουν να πιέσουν τον Πούτιν

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    561 shares
    Share 224 Tweet 140
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ: Τιμές παραγωγού: +27% αυγά, +21% φρούτα στην ΕΕ – Στην Ελλάδα μείωση 0,1% και αυστηροί διασταυρωτικοί έλεγχοι στο ΟΣΔΕ

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Μαχαίρι σε πιάτσα ταξί – Συναγερμός για οδηγούς και πελάτες, τι να προσέχετε (5 κρίσιμες οδηγίες)

    135 shares
    Share 54 Tweet 34
  • Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 22χρονο συλληφθέντα – Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch