Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Γκιλφόιλ φέρνει νέο δόγμα Τραμπ: Ελλάδα ενεργειακός πυλώνας, 3+1 σύμπραξη στην Ουάσιγκτον, AI – LNG – επενδύσεις σε τροχιά

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
07/12/2025 13:34
σε Featured, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
63
SHARES
133
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ένα σαφές μήνυμα: στην εποχή Τραμπ 2.0, η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται απλώς ως «σύμμαχος», αλλά ως κομβικό εργαλείο σε μια συνολική αμερικανική στρατηγική που συνδέει ενέργεια, γεωπολιτική ισχύ και Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης 

 Η πρέσβης Κίμπερλι Γκιλφόιλ, με δηλώσεις που ξεπερνούν την τυπική διπλωματική γλώσσα, περιέγραψε μια χώρα που καλείται να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος απ’ όσο ίσως είχε συνειδητοποιήσει μέχρι σήμερα – και ταυτόχρονα να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο από τα οφέλη.

Ενέργεια, LNG και ο ρόλος της Ελλάδας στον νέο αμερικανικό χάρτη

Η Γκιλφόιλ επανέλαβε τη θέση ότι «όποιος ελέγχει την ενέργεια, ελέγχει και την ισχύ» και κατέστησε σαφές πως ο σχεδιασμός του Ντόναλντ Τραμπ βλέπει την Ελλάδα ως βασικό κόμβο εισαγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης φυσικού αερίου προς τα Βαλκάνια και την Κεντρική Ευρώπη. Στο επίκεντρο βρίσκονται υποδομές όπως ο FSRU Αλεξανδρούπολης, οι διασυνδέσεις με Βουλγαρία και Ρουμανία, αλλά και ο κάθετος ενεργειακός διάδρομος που ήδη συζητείται σε διεθνή φόρα, με τεχνική υποστήριξη από φορείς όπως ο ΔΕΣΦΑ.

Η πρέσβης μίλησε ανοιχτά για τη σύνδεση της ενεργειακής ασφάλειας με την πορεία του πολέμου στην Ουκρανία. Η συμφωνία για αμερικανικό LNG που θα φτάσει στην Ουκρανία μέσω ελληνικών λιμανιών και τερματικών δεν είναι απλώς εμπορικό project, αλλά πολιτικό εργαλείο: δίνει στο Κίεβο οξυγόνο για τον χειμώνα και διπλωματική ισχύ στις διαπραγματεύσεις. Για την Αθήνα, μεταφράζεται σε ρόλο «ενεργειακού μεσολαβητή» ανάμεσα στις ΗΠΑ, την ΕΕ και τα κράτη της περιοχής – ρόλος με ευκαιρίες, αλλά και κινδύνους αν η ένταση με τη Ρωσία κλιμακωθεί.

Βόρεια Ελλάδα: από πίσω αυλή σε «data – energy hub»

Η Γκιλφόιλ δεν έκρυψε ότι η Βόρεια Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζεται πλέον ως εργαστήριο ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης: υποδομές ενέργειας, ψηφιακές επενδύσεις, data centers, αλλά και projects Τεχνητής Νοημοσύνης. Η ίδια συνέδεσε ευθέως την ενέργεια με την ΤΝ, επισημαίνοντας ότι «όποιος ελέγχει την ενέργεια, θα ελέγχει και την ΤΝ» – άρα και τα μεγάλα υπολογιστικά κέντρα και τα οικοσυστήματα καινοτομίας που χτίζονται γύρω τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συμμετοχή της Ελλάδας σε σχήματα συνεργασίας τύπου P-TEC και «3+1» (Ελλάδα–Κύπρος–Ισραήλ–ΗΠΑ) αποκτά βάθος: δεν αφορά μόνο αγωγούς και καλώδια, αλλά και την προσπάθεια της Ουάσιγκτον να δημιουργήσει ένα μπλοκ «φιλικών υποδομών» απέναντι σε ρωσική και κινεζική επιρροή, κάτι που φαίνεται και στις προτεραιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η Θεσσαλονίκη, με λιμάνι, πανεπιστήμια και ισχυρή αμερικανική παρουσία, προβάλλεται πλέον ως «μαγνήτης» για εταιρείες τεχνολογίας και logistics.

Η αμερικανική ατζέντα και οι πραγματικές επενδύσεις

Πίσω από τα κολακευτικά λόγια για «τεράστιες ευκαιρίες στην Ελλάδα», υπάρχει πάντα το ερώτημα: πόσες από τις υποσχόμενες επενδύσεις θα υλοποιηθούν και με ποιους όρους; Η Γκιλφόιλ μίλησε για ισχυρή διάθεση αμερικανικών εταιρειών να επεκταθούν στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση σταθερού φορολογικού πλαισίου, γρήγορης δικαιοσύνης και προβλεψιμότητας στο ρυθμιστικό περιβάλλον – δηλαδή στα σημεία που παραδοσιακά «πονάνε» οι ξένοι επενδυτές.

Οι πρόσφατες παρουσίες Αμερικανών αξιωματούχων σε φόρα ενέργειας στην Αθήνα και οι κινήσεις εταιρειών σε data, cloud και φαρμακοβιομηχανία, δείχνουν ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Όμως κανείς δεν κρύβει ότι η Ουάσιγκτον δεν επενδύει μόνο με οικονομικά κριτήρια: θέλει σταθερούς «παίκτες» σε καίρια σημεία του χάρτη, και η Ελλάδα βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γραμμή Ανατολικής Μεσογείου – Μαύρης Θάλασσας. Η στρατηγική αυτή αποτυπώνεται συνολικά στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, όπως αποτυπώνεται και στον σχεδιασμό του U.S. Department of State.

Πόλεμοι, θρησκευτική ελευθερία και εικόνα της Αμερικής

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε η Γκιλφόιλ στα μέτωπα Ουκρανίας και Γάζας, λέγοντας ότι «ο πόλεμος δεν μπορεί να γίνει φυσιολογικότητα» και αναδεικνύοντας τον ρόλο του Ντόναλντ Τραμπ ως «παράγοντα αποκλιμάκωσης». Σε μια περίοδο που η αμερικανική πολιτική σκηνή είναι βαθιά πολωμένη, τέτοιες δηλώσεις απευθύνονται όχι μόνο στο ελληνικό κοινό, αλλά και στο διεθνές ακροατήριο που παρακολουθεί αν και πώς η νέα κυβέρνηση Τραμπ θα αλλάξει γραμμή σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή.

Στη Θεσσαλονίκη, η πρέσβης φρόντισε να «κουμπώσει» και πάνω στην ευαισθησία της πόλης για το Ολοκαύτωμα, στέλνοντας μήνυμα ότι οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την πορεία του Μουσείου Ολοκαυτώματος και της Πλατείας Ελευθερίας. Η θρησκευτική ελευθερία, η μνήμη του Ολοκαυτώματος και η προστασία των μειονοτήτων αποτελούν σταθερά σημεία της αμερικανικής διπλωματίας, κάτι που άλλωστε προβάλλεται συστηματικά και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας στο δικό του διπλωματικό αφήγημα.

Από τον Άγιο Δημήτριο στις αίθουσες διαπραγμάτευσης

Ιδιαίτερη σημειολογία είχε και η επίσκεψη της Γκιλφόιλ στον Άγιο Δημήτριο και η συνάντησή της με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο. Η πρέσβης, ως πρόσωπο με ισχυρή δημόσια εικόνα και προσωπική αναφορά στην πίστη, επιχείρησε να συνδέσει την αμερικανική ατζέντα για την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας με το ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ότι η διοίκηση Τραμπ δίνει βαρύτητα στη θρησκευτική ελευθερία και στην προστασία των θρησκευτικών κοινοτήτων, ζήτημα που αγγίζει άμεσα και την Ορθοδοξία, από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι κινήσεις αυτές δεν είναι τυχαίες: εντάσσονται στη διαχρονική προσπάθεια της Ουάσιγκτον να χτίσει «μαλακή ισχύ» σε κοινωνίες όπου η Εκκλησία παραμένει κομβικός θεσμός. Την ίδια ώρα, η αμερικανική πλευρά παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την ελευθερία θρησκείας και συνείδησης στην περιοχή, ζήτημα που συχνά αναδεικνύεται και μέσα από παρεμβάσεις της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

«Μεγάλη ευκαιρία» ή νέα εξάρτηση για την Ελλάδα;

Για την Αθήνα, όλα τα παραπάνω συνιστούν ταυτόχρονα ευκαιρία και πρόκληση. Η ανάδειξη της χώρας σε ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο, με στήριξη από την Ουάσιγκτον και ευρωπαϊκά κονδύλια, μπορεί να φέρει θέσεις εργασίας, υποδομές και γεωπολιτικό βάρος. Όμως, όσο πιο βαθιά «κουμπώνει» η Ελλάδα στον αμερικανικό σχεδιασμό, τόσο περισσότερο εκτίθεται σε πιέσεις, αλλά και σε πιθανές στοχεύσεις ανταγωνιστικών δυνάμεων.

Η συζήτηση για το πώς θα διασφαλιστεί ότι η στρατηγική σχέση με τις ΗΠΑ θα λειτουργήσει προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας –και όχι μόνο των μεγάλων εταιρειών ενέργειας και τεχνολογίας– παραμένει ανοικτή. Ρυθμιστικές αρχές, όπως η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), αλλά και η χάραξη πολιτικής από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Υπουργείο Εξωτερικών, θα κρίνουν αν η χώρα θα αξιοποιήσει τον ρόλο του «πυλώνα» ή αν θα εγκλωβιστεί σε μια νέα μορφή εξάρτησης.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, μετά την επίσκεψη Γκιλφόιλ στη Θεσσαλονίκη, η αμερικανική πλευρά έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Το ερώτημα είναι πώς θα απαντήσει η Ελλάδα – και ποιος τελικά θα γράψει τον επόμενο χάρτη ενέργειας, επενδύσεων και Τεχνητής Νοημοσύνης στη νοτιοανατολική Ευρώπη.


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ «έβγαλε» είδηση: Γνωρίζω ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα έρθει στην Ελλάδα – Υπέροχη Πρώτη Κυρία η Μελάνια

02/02/2026 | 00:09
Featured

Μελάνια Τραμπ: Πρεμιέρα στην Ελλάδα κάνει το ντοκιμαντέρ της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ – Ποιοι δίνουν το παρών στο Κέντρο Αθηνών

01/02/2026 | 21:25
Featured

Οικοδεσπότες Αργυρός- Γκιλφόιλ σε βραδιά στην πρεσβεία για το ντοκιμαντέρ «Μελάνια»

01/02/2026 | 18:18
Featured

Γκιλφόιλ: Οι ΗΠΑ έτοιμες να προμηθεύσουν με αέριο την ΕΕ μέσω του Κάθετου Διαδρόμου

28/01/2026 | 15:41
Load More
Επόμενο Άρθρο

2.500 “έξυπνες” κάμερες μέχρι τέλος 2025 – Αυτόματη κλήση και ψηφιακή αφαίρεση διπλώματος σε πραγματικό χρόνο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη θαλάσσια ζώνη της Κρήτης – Ανησυχία για τη δόνηση δυτικά των Χανίων

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Άγιος Δημήτριος: Ανήλικος με κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσε σε πρόσοψη καφετέριας, μετά από καταδίωξη

    128 shares
    Share 51 Tweet 32
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Σύνταξη πάνω από 60% του μισθού το 2026: τα 5 κλειδιά, οι αδικίες και η αποκάλυψη για την «κλεψιά»!

    89 shares
    Share 36 Tweet 22
  • Μακελειό στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 31 οι νεκροί, 169 τραυματίες από έκρηξη σε τζαμί – Δείτε βίντεο

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Γιορτή σήμερα 8 Φεβρουαρίου, εορτολόγιο: Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Ο Γεωργιάδης απαγόρευσε σε ακτιβιστές να μπουν στο Παίδων – «Τα νοσοκομεία δεν είναι χώροι πολιτικού σόου»

    65 shares
    Share 26 Tweet 16
  • Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch