Δευτέρα, 25 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Γλυκά Νερά: Φόβοι ότι οι δράστες διέφυγαν στο εξωτερικό

Newsroom από Newsroom
13/06/2021 17:00
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Γλυκά Νερά: Φόβοι ότι οι δράστες διέφυγαν στο εξωτερικό – Σε ποιες χώρες στρέφονται οι έρευνες.
Ειδήσεις: Σε Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία αναζητούν οι αστυνομικοί τους τρεις ληστές που πριν ένα μήνα εισέβαλαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafima.gr
Η ελληνική αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τις πρεσβείες των συγκεκριμένων χωρών, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία και να τσεκάρονται άμεσα οι ύποπτοι.
Αυτές οι επαφές περιλαμβάνονται στον δεύτερο κύκλο ερευνών της Ασφάλειας Αττικής καθώς ο 32χρονος πιλότος δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κανέναν από τους δεκάδες υπόπτους που του έδειξαν οι αστυνομικοί και έτσι το εύρος των ερευνών επεκτείνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός Ελλάδας.
Την ίδια ώρα όσοι ύποπτοι είχαν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών φέρεται να μην ταυτοποιούνται με τους τρεις ληστές καθώς δεν έχει μέχρι στιγμής βρεθεί κάποιο στοιχείο που να πιστοποιεί την είσοδο τους στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη.

Αποτυπώματα, dna και στίγματα κινητών τηλεφώνων δεν οδήγησαν πουθενά ενώ όσα βίντεο και αν εξέτασαν σε κανένα δεν βρέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν για να πάνε και να διαφύγουν οι πιθανοί δράστες. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως χτύπησαν καταδρομικά με τα πόδια και απομακρύνθηκαν πεζή, προκειμένου να φθάσουν στο αυτοκίνητο που είχαν αφήσει αρκετά τετράγωνα μακριά προκειμένου να αποφύγουν τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, σημειώνει το protothema.gr.
Στα Βαλκάνια
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών πιθανολογούν ότι οι δράστες έχουν φύγει από τη χώρα για να λουφάξουν σε περιοχές των Βαλκανίων. Αλβανία, Βουλγαρία και Ρουμανία θεωρούνται οι τρεις πιθανές χώρες γιαυτό και ξεκίνησε μια διαδικασία fast track ταυτοποίησης υπόπτων.
Ήδη αντιπροσωπεία της ΕΛ.ΑΣ συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Αλβανίας στη χώρα μας προκειμένου να ανοίξει ένας δίαυλος άμεσης ενημέρωσης και ταυτοποίησης και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και τα επόμενα 24ωρα και με τους πρέσβεις της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας καθώς ο πρώτος κύκλος ερευνών για τους δράστες στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία.
Το νέο σενάριο που εξετάζεται, είναι η συμμορία των ληστών να είναι αλλοδαποί που έμεναν χρόνια στην Ελλάδα. Όμως μετά τη βάρβαρη επιδρομή και τη δολοφονία της Καρολάιν η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και η άμεση κινητοποίηση των αρχών τους έκανε να λουφάξουν για μερικές ημέρες εδώ και στη συνέχεια, εκτιμούν οι αναλυτές, να την κοπανήσουν για μια από αυτές τις χώρες. Έτσι, όποια πληροφορία φθάνει μέσα από το δίκτυο πληροφοριοδοτών και έχει να κάνει με υπηκόους των τριών συγκεκριμένων χωρών που το τελευταίο διάστημα έχουν εξαφανιστεί από την Ελλάδα μπαίνει στο μικροσκόπιο και ζητούν από τις αρχές των χωρών να εντοπίσουν το στίγμα τους.
Αόρατοι ληστές
Το δεύτερο σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας που έχει αναλάβει τις έρευνες, είναι ο τρόπος που προσέγγισαν αλλά και διέφυγαν από τη μεζονέτα, υπογραμμίζει η ιστοσελίδα . Όλα τα βίντεο από σπίτια, καταστήματα και δρόμους της γύρω περιοχής έδειχναν κάποια αυτοκίνητα που κινήθηκαν εκείνες τις συγκεκριμένες ώρες στην ευρύτερη περιοχή. Όμως τα περισσότερα από αυτά ταυτοποιήθηκαν και αποδείχθηκε ότι οι ιδιοκτήτες τους δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση.
Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, έχει συμβεί στο παρελθόν ληστές που εισέβαλαν σε σπίτι να μην αφήσουν πίσω τους dna ή αποτυπώματα όμως δεν μπορούν με τίποτα να ξεφύγουν από τις κάμερες που πλέον είναι πάρα πολλές σε κάθε σημείο της πρωτεύουσας. Έτσι, εξετάζουν ένα ενδεχόμενο οι δράστες τελικά να ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένοι και να θέλησαν να προσεγγίσουν και να φύγουν από το σπίτι με τα πόδια έτσι ώστε να μην καταγραφούν από τις κάμερες. Το όχημα, είτε ήταν αυτοκίνητο, είτε μοτοσικλέτες να το είχαν παρκάρει σε έναν χωματόδρομο μακριά από τη μεζονέτα και στη συνέχεια να επιβιβάστηκαν και να απομακρύνθηκαν από στενά δρομάκια που είχαν προηγουμένως ελέγξει και διαπιστώσει ότι ήταν «τυφλά».
Επίσης εξαιρετικά πενιχρά είναι και τα ευρήματα μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη. Ένα πελματικό αποτύπωμα πάνω στην μονωτική ταινία, ανήκει τελικά στον 32χρονο πιλότο. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρείς δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη το χώρο».
Από τις περίπου 300 φωτογραφίες σεσημασμένων ληστών που έδειξαν στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο οι profilers του Ανθρωποκτονιών, κατέληξαν σε μια λίστα 20 ατόμων που εμφανίζουν κάποιες μικρές ομοιότητες κυρίως στον σωματότυπο. Στο στόχαστρο, έχουν μπει και περίπου 200 ληστείες της τελευταίας πενταετίας, ανάμεσα σε αυτές και η επίθεση στο Αλεποχώρι στο καλοκαίρι του 2018, όταν τρείς άνδρες μπούκαραν στο σπίτι πιλότου – εκπαιδευτη του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, τον έδεσαν μαζί με τη σύζυγο του και τους τσακισαν στο ξύλο με ρόπαλα για να τους ληστέψουν.
Αυτή η ληστεία, παρόλο που έχουν περάσει τρία χρόνια παραμένει ανεξιχνίαστη και όπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές με αυτή των Γλυκών Νερών.

Ετικέτες: ΑλβανίαΒουλγαρίαΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑΔολοφονία ΚαρολάινΈγκλημα Γλυκά ΝεράΈγκλημα στα Γλυκά Νερά ΔολοφονίαΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚαρολάινΝερά ΚαρολάινΡουμανία

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

24/08/2025 | 23:45
ΔΙΕΘΝΗ

Βουλγαρία: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Μπουργκάς

24/08/2025 | 18:00
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

21/08/2025 | 08:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αξιωματούχος EMA: Να σταματήσει η χορήγηση του AstraZeneca και στους άνω των 60 ετών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας

    485 shares
    Share 194 Tweet 121
  • ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Συντάξεις 2025–2026: Αναδρομικά έως 2.620€, κατάργηση προσωπικής διαφοράς και νέα μέτρα για την ΕΑΣ – Όλα τα τελευταία νέα

    222 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου 2023, εορτολόγιο: Άγιος Τίτος ο Απόστολος

    174 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Γάμος – έκπληξη στην Κεφαλονιά και πολιτική αναγνώριση στις ΗΠΑ για τον Άρη Κουρκουμέλη

    167 shares
    Share 67 Tweet 42
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Ρώσοι μπήκαν στη Ντομπροπίλια – Σφοδρές μάχες στην Κονσταντινίβκα, καμπανάκι για Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΤΑ ΝΕΑ: Τι κερδίζουν πίσω με το τέλος της προσωπικής διαφοράς – Αυξήσεις 55 ευρώ/μήνα  και αναδρομικά από το 2026

    156 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Νέες αποκαλύψεις για το δράμα του Βόλου: «Την βίαζε, την άφηνε έγκυο για να μην τον χωρίσει»

    155 shares
    Share 62 Tweet 39
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch