Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Guardian: Ο Μητσοτάκης αναλαμβάνει πρωθυπουργός με ριζικά διαφορετικό στιλ

Newsroom από Newsroom
09/07/2019 12:45
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Guardian: Ο Αλέξης Τσίπρας παρέδωσε την εξουσία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που οδήγησε την κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία στη σαρωτική νίκη της Κυριακής, γράφει στον Guardian η ανταποκρίτριά του στην Αθήνα, Ελένα Σμιθ.

Κατά την αλλαγή φρουράς, που ήταν διακριτική και σύντομη, ο Μητσοτάκης ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε η σύνθεση της κυβέρνησης.

Δεν πέρασε απαρατήρητη η στιλιστική αλλαγή. Αντίθετα με τον αριστερό προκάτοχό του που δηλώνει άθεος και φοράει ανοικτά πουκάμισα, ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα για να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο. Η αλλαγή δεν σηματοδοτεί μόνον την επάνοδο των συντηρητικών στην κυβέρνηση, αλλά και την έναρξης μιας νέας εποχής. Μετά την δραματική δεκαετία της βαθιάς ύφεσης, των διαδοχικών προγραμμάτων διάσωσης και της πρωτοφανούς φτώχειας και αναταραχής, η καταχρεωμένη Ελλάδα ολοκληρώνει τον κύκλο αναδεικνύοντας την πρώτη μεταμνημονιακή κυβέρνηση.

Σε ένα έθνος που έχει καταβληθεί από την λιτότητα που υπαγόρευσε η ΕΕ, η υπόσχεση του Μητσοτάκη να αναζωογονήσει την οικονομία είχε απήχηση. Πηγές εκ των έσω αναφέρουν ότι απώτατος στόχος του Μητσοτάκη είναι να ενώσει ένα εριστικό έθνος πίσω από ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που θα τονώσει την οικονομική ανάπτυξη, όντας απόλυτα προετοιμασμένος για το έργο που θα αναλάβει. Η νέα κυβέρνηση ορκίζεται σήμερα και η αρχή ίσως να είναι εκρηκτική.

Οι εντάσεις με την Τουρκία έχουν κλιμακωθεί επικίνδυνα. Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες του Τσίπρα, ο Μητσοτάκης αρνήθηκε να δώσει υποσχέσεις που δεν θα μπορούσε να τηρήσει, αλλά και αυτές που έδωσε είναι πιθανό να μην εγκριθούν από τους ξένους πιστωτές. Αν και η Νέα Δημοκρατία παραδοσιακά εκφράζει κοινωνικά συντηρητικές απόψεις, όντας ένα από τα πιο εθνικιστικά δεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ο Μητσοτάκης έχει προσπαθήσει πολύ να την φέρει προς το Κέντρο. Κατ’ ιδίαν περιγράφει τον εαυτό του ως προοδευτικό με φιλελεύθερες οικονομικές απόψεις. Η νίκη του κόμματος θεωρείται προσωπική του δικαίωση. Ως εκσυγχρονιστής κεντρώος πολιτικός, ο Μητσοτάκης προκαλούσε την καχυποψία των επιφανών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όταν ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος το 2016, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα.

Forbes: Η Ελλάδα επιστρέφει στην κεντροδεξιά, καθώς ο Μητσοτάκης νίκησε τον Τσίπρα

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η νίκη ενός κεντροδεξιού κόμματος όταν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη ο λαϊκισμός έχει ενισχύσει τις δυνάμεις του, και ταυτόχρονα η μη εκπροσώπηση της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, γράφει το αμερικανικό περιοδικό Forbes σε άρθρο γνώμης του Στίβεν Πόουπ.

«Ο νέος πρωθυπουργός πολύ ορθά αναγνώρισε ότι η χώρα ακόμη αγωνίζεται υπό το βάρος επώδυνων οικονομικών κριτηρίων, ενώ ταυτόχρονα το χρέος και η ανεργία παραμένουν στα ύψη και η οικονομία αναπτύσσεται με αργούς ρυθμούς. Ο Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικός να μην υποπέσει στην παγίδα που έπεσε ο προκάτοχός του αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις που δεν μπορεί να υλοποιήσει. Έχει δεσμευτεί κατά την προεκλογική του εκστρατεία να μειώσει τους φόρους, να προσελκύσει επενδύσεις και να βελτιώσει την αγορά εργασίας. Δεν θα πρέπει να χάσει χρόνο στο να καταστήσει την Ελλάδα πιο φιλική στις επιχειρήσεις, κάνοντας τις διαδικασίες πιο ανοιχτές και διαφανείς, προσελκύοντας ξένες επενδύσεις, μειώνοντας τη γραφειοκρατία, επιταχύνοντας τις ιδιωτικοποιήσεις και μειώνοντας όπου είναι εφικτό τη φορολογία. Δεδομένης της εύθραυστης κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, ο νέος πρωθυπουργός πρέπει σπάσει το κατεστημένο και να άρει τον χρηματισμό σε όποια του μορφή. Πρέπει να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να μειώσει τους φόρους μόνο όπου είναι εφικτό».

Ο Στίβεν Πόουπ διερωτάται στη συνέχεια «γιατί επιτράπηκε στην Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές αν και βρισκόταν σε πρόγραμμα διάσωσης. Εάν τα οικονομικά της είχαν ανθίσει, γιατί κρίθηκε αναγκαίο να βοηθηθεί η χώρα επιμηκύνοντας τις ωριμάνσεις των ομολόγων με χαμηλά επιτόκια μέχρι το 2033 και επιτρέποντας να μην αποπληρώνει το χρέος της μέχρι το 2022. Ενδεχομένως, η επενδυτική κοινότητα έχει πλέον πεισθεί ότι η ΕΚΤ θα ενεργεί πάντοτε προστατευτικά για το ελληνικό χρέος. Θα είναι δε, ενδιαφέρον το πώς θα ενεργήσει επί του θέματος η νέα επικεφαλής της ΕΚΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τον Πόουπ «ένα άλλο πρόβλημα που θα καταδιώκει τη νέα κυβέρνηση είναι η επιστροφή στο πολιτικό προσκήνιο του Γ. Βαρουφάκη. Για άλλη μια φορά πρόκειται να καταλάβει ένα δυσανάλογο μερίδιο προβολής και η διαστρεβλωμένη, σκληρά σοσιαλιστική άποψή του για την οικονομία θα σταθεί εμπόδιο στα βήματα που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει πραγματικά στην ευρωζώνη. Ο Κ. Μητσοτάκης θα χρειαστεί στο πλευρό του όλους τους διεθνείς φίλους και ας ελπίσει ότι ο θορυβώδης Βαρουφάκης δεν θα προκαλέσει μεταξύ Ελλάδας και ΕΚΤ».

Financial Times: Η νέα ελληνική κυβέρνηση υπόσχεται να θέσει σε κίνηση την οικονομία

Ο θριαμβευτής Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε χθες πρωθυπουργός, έχοντας οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε μια εμφατική εκλογική νίκη, γράφει η Κέριν Χόουπ στους Financial Times.

«Γιος κεντρώου πρώην πρωθυπουργού που προσπάθησε ανεπιτυχώς να μεταρρυθμίσει την Ελλάδα την δεκαετία του ’90, ο Μητσοτάκης έχει πολλά να αποδείξει μετά τη νίκη του της Κυριακής. Όταν ήταν απλός βουλευτής της ΝΔ, δεν προτιμήθηκε ούτε καν για την θέση υφυπουργού, αν και προέρχεται από ισχυρή πολιτική δυναστεία. Τώρα είναι πρωθυπουργός, χάρη στις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει το αξίωμα μετά από κάποια χρόνια που συγκαταλέγονται στα πιο ταραχώδη της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, με την χώρα να έχει καταρρακωθεί από την παρατεταμένη οικονομική κρίση και να ασθμαίνει κάτω από το βάρος του χρέους. Μολονότι η οικονομία εμφανίζει μέτρια ανάπτυξη, το ΑΕΠ της χώρας συρρικνώθηκε κατά 25% στην διάρκεια της κρίσης. Η ανεργία βρίσκεται στο 18% και είναι η υψηλότερη στην ευρωζώνη. Πάνω από 400.000 ειδικευμένοι νέοι Έλληνες εργάζονται στο εξωτερικό. Σύμφωνα με ορισμένες μετρήσεις, το ποσοστό φτώχειας υπερβαίνει το 30% του πληθυσμού. Η νίκη του Μητσοτάκη χαιρετίστηκε από την βεβαρημένη επιχειρηματική κοινότητα – και τους διεθνείς πιστωτές – σαν μια ευκαιρία να στραφεί η χώρα προς μια φιλικότερη προς τις αγορές κατεύθυνση. «Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το αποτέλεσμα σαν μια αστική εξέγερση σε μια από τις λιγότερο ανοικτές οικονομίες της ΕΕ. Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί το δυναμικό, μορφωμένο τμήμα της κοινωνίας που απορρίπτει τις εχθρικές για τις αγορές πεποιθήσεις της παραδοσιακής αριστεράς», δήλωσε ο Άρης Χατζής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε προτίμηση στις κρατικές επιχειρήσεις που διοικούνται από πολιτικά διορισμένα πρόσωπα και αντιστεκόταν στις πιέσεις της ΕΕ να απελευθερώσει τομείς όπως η ενέργεια. Είμαστε αισιόδοξοι όσον αφορά την σταθερότητα τώρα αλλά και μεσοπρόθεσμα. Όμως τα διαρθρωτικά προβλήματα της οικονομίας και των τραπεζών που πρέπει επειγόντως να επιλυθούν, καθώς και η παγκόσμια επιβράδυνση, αποτελούν απειλές», ανέφερε ο Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής online ασφαλιστικής εταιρείας. Ο κ Τσίπρας αποδέχτηκε τις ιδιωτικοποιήσεις που προβλέπονταν από τα τρία προγράμματα στήριξης, όμως κατά την διάρκεια της θητείας του δεν ξεκίνησε καμία νέα, ενώ πολλές μεγάλες επενδύσεις που προτάθηκαν από ξένους ομίλους βάλτωσαν εξαιτίας γραφειοκρατικών εμποδίων που έθεσαν υπουργοί της κυβέρνησης. Ο Μητσοτάκης δηλώνει ότι προτεραιότητά του είναι να ξεμπλοκάρει την επένδυση της Eldorado στην Χαλκιδική και της Lamda Development στο Ελληνικό. Παρά τα φιλικά για τις επιχειρήσεις διαπιστευτήριά του, ο νέος πρωθυπουργός είναι σχετικά άπειρος στην διακυβέρνηση. Έχει διατελέσει μόνον υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση Σαμαρά. Ο κ Μητσοτάκης πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ της εκσυγχρονιστικής και της πελατειακής πτέρυγας του κόμματος, αν θέλει να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις με επιτυχία. Το κυβερνητικό σχήμα είναι μια απόπειρα για να το πετύχει, συνδυάζοντας παραδοσιακά στελέχη με τεχνοκράτες της γενιάς του πρωθυπουργού. Ο υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας έχει τρεις υφυπουργούς που ο καθένας τους εκπροσωπεί μια διαφορετική τάση του κόμματος. Η έκταση της νίκης αναμένεται να διευκολύνει τον Μητσοτάκη να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις που έχουν καθυστερήσει ή συνάντησαν την απροθυμία προηγούμενων κυβερνήσεων. Όμως θα πρέπει να διαβεβαιώσει τους πιστωτές ότι η κυβέρνησή του θα συμμορφωθεί με το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων που έχει συμφωνηθεί με την απερχόμενη κυβέρνηση. Η κύρια επιδίωξη του Μητσοτάκη είναι να επαναδιαπραγματευθεί τα πρωτογενή πλεονάσματα. Την ώρα που ορκιζόταν πάντως, φωνές από την ΕΕ αμφισβητούσαν την αλλαγή συμφωνιών που είναι διεθνείς. «Έγιναν σαφείς μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο, το οποίο υποθέτω ότι θα παραμείνει άθικτο», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Βόπκε Χέκστρα

Ετικέτες: GUARDIANκυβέρνησηΜητσοτάκηςΝέα Δημοκρατία

ΣχετικάΆρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας – Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών

13/08/2025 | 12:44
Featured

Στην πρώτη γραμμή στεγαστική κρίση και κρίσιμες αποφάσεις για την οικονομία

10/08/2025 | 20:13
Featured

Κρίσιμο 20ημερο αποφάσεων για την οικονομία και το πακέτο της ΔΕΘ

10/08/2025 | 13:23
Featured

Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας έριξαν 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα

09/08/2025 | 20:00 - Ενημέρωση 10/08/2025 | 01:32
Load More
Επόμενο Άρθρο

Συντάξεις Αυγούστου 2019, ΚΕΑ Ιουλίου, ΟΠΕΚΑ Α21 γ´ δόση : Πληρωμές


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καίγεται η Ελλάδα – Ζητήθηκε άμεση συνδρομή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

    976 shares
    Share 390 Tweet 244
  • Λένα Σαμαρά: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σαμαρά μετά την κηδεία της αδελφής του – «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λούτσα – Οδηγούσε το ιδιωτικό του όχημα

    289 shares
    Share 116 Tweet 72
  • Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Ζελένσκι – «Έτοιμη η Τουρκία να φιλοξενήσει συνάντηση κορυφής» ανακοίνωσε η Άγκυρα

    245 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Χάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς – Μήνυμα του 112 για μαζική εκκένωση προς Πύργο

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΝΕΑ: 65.000€ τον μήνα – Οι διάλογοι, τα ακίνητα και η έρευνα που «έκαψαν» τον πρώην αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Πύρινο μέτωπο στη Χίο: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τους εξαντλημένους πυροσβέστες

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch