Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Κ. Μητσοτάκης στο Capital Link Forum: H Ελλάδα σε μια νέα εποχή

Η όρεξή μας για μεταρρυθμίσεις, αμείωτη

TechTeam από TechTeam
12/04/2022 00:13
Ενημερώθηκε: 12/04/2022 05:17:34
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
59
SHARES
126
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το 2021 ήταν ακόμα πιο δυναμική από ό,τι αναμενόταν, και θα ξεπεράσει τα προ πανδημίας επίπεδα μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος μέσω βίντεο σε Αμερικανούς επενδυτές στο πλαίσιο του 23ου ετήσιου συνεδρίου της Capital Link με τίτλο “A New Era – A New Direction For Greece” το οποίο πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως “Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνιστά σοβαρή πρόκληση σε πολλαπλά μέτωπα. Ο πληθωρισμός επηρεάζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ. Και φυσικά η πανδημία ελλοχεύει πάντα”.

Συνέχισε ωστόσο λέγοντας πως “τα καλά νέα είναι ότι η θέση της Ελλάδας στον κόσμο είναι πολύ διαφορετική από εκείνη στην οποία βρισκόμασταν πριν από τρία χρόνια. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε μεγάλες προκλήσεις και να επιφέρουμε αλλαγές προς το καλύτερο”.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα τρία χρόνια διακυβέρνησης υπογράμμισε πως “υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις μας. Οι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές μειώθηκαν, η αξία της μετοχής της ΔΕΗ έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί και η εταιρεία ολοκλήρωσε μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μεγάλη επιτυχία. Η ψηφιοποίηση του κράτους έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες οδεύουν προς μονοψήφια ποσοστά μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων το επόμενο έτος”.

Και συνέχισε λέγοντας: Και, βεβαίως, έπονται κι άλλα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η όρεξή μας για μεταρρυθμίσεις παραμένει αμείωτη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας ότι “η Ελλάδα όντως εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Σε αυτό το σπουδαίο κεφάλαιο, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα – ανεξάρτητα από το πού ζει- μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη συλλογική μας προσπάθεια”.

Αναλυτικά όλο το μήνυμα του πρωθυπουργού

Με μεγάλη χαρά απευθύνομαι σήμερα σε εσάς με την ευκαιρία του 23ου ετήσιου Capital Link. Το πρώτο που πραγματοποιείται με φυσική παρουσία μετά από δύο διαδοχικά ψηφιακά φόρουμ.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια στη διακυβέρνηση της χώρας, είμαστε πλέον σε θέση να κάνουμε έναν απολογισμό τόσο των πολιτικών που έχουμε εφαρμόσει όσο και των αποτελεσμάτων που έχουμε πετύχει. Είμαστε τώρα ένα ανθεκτικό έθνος που έχει εμπιστοσύνη στο μέλλον του.

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το 2021 ήταν ακόμα πιο δυναμική από ό,τι αναμενόταν, και θα ξεπεράσει τα προ πανδημίας επίπεδα μέχρι το τέλος του έτους. Και η ανεργία μειώθηκε με ταχύτερους ρυθμούς σε σύγκριση με άλλες χώρες, φτάνοντας πιο χαμηλά από τα προ πανδημίας επίπεδα, στο χαμηλότερο ποσοστό από το 2010.

Γνωρίζουμε βεβαίως ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μπροστά μας. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Το 2022 δεν αποδεικνύεται λιγότερο ταραχώδες από τα προηγούμενα χρόνια. Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνιστά σοβαρή πρόκληση σε πολλαπλά μέτωπα. Ο πληθωρισμός επηρεάζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ. Και φυσικά η πανδημία ελλοχεύει πάντα.

Τα καλά νέα είναι ότι η θέση της Ελλάδας στον κόσμο είναι πολύ διαφορετική από εκείνη στην οποία βρισκόμασταν πριν από τρία χρόνια. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε μεγάλες προκλήσεις και να επιφέρουμε αλλαγές προς το καλύτερο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώσαμε ότι η Ελλάδα αποπλήρωσε όλες τις οφειλές προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι οποίες προκλήθηκαν από την οικονομική κρίση, δύο χρόνια νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο.

Μεγάλες πολυεθνικές πραγματοποιούν σημαντικές επενδύσεις σε διάφορους τομείς, από τον τουρισμό μέχρι τα datacenters, και από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι την τεχνολογία ημιαγωγών.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις γίνονται πιο ανταγωνιστικές, δυναμικές και εξωστρεφείς στην προσπάθειά τους να διαπρέψουν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Και η χώρα μας μετατρέπεται σε σημαντικό τεχνολογικό κόμβο, με ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις να αναπτύσσονται ραγδαία και να χτίζουν συνεργασίες με εταιρείες που έχουν ηγετική θέση παγκοσμίως στα αντίστοιχα πεδία.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες που έφυγαν από τη χώρα κατά τη διάρκεια της κρίσης σκέφτονται να επιστρέψουν -αυτό γίνεται και πράξη. Η εμπειρία τους στο εξωτερικό είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για εμάς. Καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες, περισσότεροι Έλληνες της αποκαλούμενης γενιάς του braindrain θα επιλέξουν να τις εκμεταλλευτούν. Και καθώς η δεξαμενή ταλαντούχων ανθρώπων μεγαλώνει, περισσότερες επιχειρήσεις θα επιλέξουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, κάτι που θα οδηγήσει σε έναν ενάρετο κύκλο για την οικονομία και τη χώρα συνολικά.

Κυρίες και κύριοι,

Το 2019, όταν μίλησα για πρώτη φορά στο Capital Link ως Πρωθυπουργός, περιέγραψα τη φιλόδοξη ατζέντα μας σε διάφορους τομείς. Αναφέρθηκα στον στόχο μας να ελαφρύνουμε τη φορολογία και να μειώσουμε τις ασφαλιστικές εισφορές. Αναφέρθηκα στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΔΕΗ, στις προσπάθειές μας να ψηφιοποιήσουμε το κράτος, αλλά και στον στόχο μας να μειώσουμε δραστικά τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα στον τραπεζικό τομέα.

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν παρέλθει από τότε, και παρά την πανδημία και αρκετές άλλες κρίσεις που προέκυψαν, υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις μας. Οι φόροι και ασφαλιστικές εισφορές μειώθηκαν, η αξία της μετοχής της ΔΕΗ έχει σχεδόν δεκαπλασιαστεί και η εταιρεία ολοκλήρωσε μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με μεγάλη επιτυχία. Η ψηφιοποίηση του κράτους έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες οδεύουν προς μονοψήφια ποσοστά μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων το επόμενο έτος.

Και, βεβαίως, έπονται κι άλλα. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως η όρεξή μας για μεταρρυθμίσεις παραμένει αμείωτη.

Πέρα από την ήδη φιλόδοξη ατζέντα μας, έχουμε τον επιταχυντή που ακούει στο όνομα “Ελλάδα 2.0”, το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ελλάδας, ένα σύνολο επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων.

Η χώρα θα λάβει περισσότερα από 30 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιχορηγήσεις και χαμηλότοκα δάνεια. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών θα διευκολύνει τα σχέδιά μας για την πράσινη μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το σύνολο των δανείων διοχετεύεται στον ιδιωτικό τομέα μέσω του τραπεζικού συστήματος, με διαφανή και αποτελεσματικό τρόπο.

Πιστεύω ακράδαντα ότι -όπως καταδεικνύει ο τίτλος του φετινού συνεδρίου- η Ελλάδα όντως εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Σε αυτό το σπουδαίο κεφάλαιο, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα – ανεξάρτητα από το πού ζει- μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στη συλλογική μας προσπάθεια.

Μαζί χτίζουμε κάτι πολύ σημαντικό.

Και σας είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

 

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025–2027: 1,1 εκατ. ωφελούνται τριπλά, μόνιμο +250€ τον Νοέμβριο, τι πληρώνεται ως το τέλος του 2025

15/09/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ σε «ομηρία»: ΟΠΕΚΕΠΕ μεταθέτει για Οκτώβριο τις πληρωμές αυτόχθονων φυλών – Στα 300–600€ τα παράβολα για Μητρώο οπωροκηπευτικών

15/09/2025 | 13:02
Featured

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο – Σκληρή απάντηση της Αθήνας με NAVTEX, ανησυχία διεθνών μέσων και προπαγάνδα από Άγκυρα

15/09/2025 | 12:33
Featured

ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Bodybuilder 1,90» μπούκαρε σε τρόλεϊ και γρονθοκόπησε τον οδηγό στη στάση «Παναγίτσα»

15/09/2025 | 12:32
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αναφορές για ρίψη χημικών από drones στη Μαριούπολη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πούτιν «Πρόεδρος του πολέμου»: Νέα κλιμάκωση στην Ευρώπη – Τι λένε διεθνείς αναλυτές και μεγάλα μέσα ενημέρωσης

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Τηλεφώνημα για βόμβα σε σούπερ μάρκετ στην Σεβαστουπόλεως στους Αμπελόκηπους – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Νέος ηγούμενος στη Μονή Σινά ο αρχιμανδρίτης Συμεών Παπαδόπουλος

    199 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Βιολογικά σε οριακό σημείο: 600 εκατ. € σε κίνδυνο – Οι επόμενες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέσα σε 30 ημέρες

    178 shares
    Share 71 Tweet 45
  • Πλήθος κόσμου στο Μνημόσυνο της Λένας Σαμαρά στο Α’ Νεκροταφείο

    280 shares
    Share 112 Tweet 70
  • ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Πίρι Ρέις» στο Αιγαίο – Σκληρή απάντηση της Αθήνας με NAVTEX, ανησυχία διεθνών μέσων και προπαγάνδα από Άγκυρα

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • Αγροτικά SOS: Σε 5 χρόνια θα μείνουν 200.000 παραγωγοί – Το ελαιόλαδο στα 5,20€/κιλό αλλάζει τις ισορροπίες

    112 shares
    Share 45 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch