Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Καιρός: Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες

TechTeam από TechTeam
31/08/2022 07:19
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
76
SHARES
162
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα Τετάρτη, κυρίως από το μεσημέρι, οι οποίες θα επηρεάσουν και την Αττική, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόγνωση του καιρού αναφέρει πως το τελευταίο 24ωρο του Αυγούστου, αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, αρχικά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου. Επίσης, θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως σε νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Τετάρτη -Έντονη αστάθεια στην Αττική, προβλέπει ο Αρναούτογλου
Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Επίσης, οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

ΕΜΥ: Ο καιρός ανά περιοχή σήμερα Τετάρτη 31/8/22
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς και στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα…

Αττική

Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο το απόγευμα τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων.
Άνεμοι: Βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Εύβοια

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Meteo: Πιθανές ακόμη και οι χαλαζοπτώσεις σήμερα Τετάρτη 31/8/22
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν. Σποραδικές βροχές αναμένονται αρχικά στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες από το μεσημέρι θα επεκταθούν ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου και επίσης στα ορεινά της Κρήτης και ενδεχομένως σε νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι, ενώ χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από 20 έως 34, στην Ήπειρο από 18 έως 33, στη Στερεά από 20 έως 33, στην Πελοπόννησο από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 22 έως 32, στις Κυκλάδες από 21 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 30 και στην Κρήτη από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αρναούτογλου: Μπόρες ίσως και έντονες στην Αττική την Τετάρτη 31/8/22
Από την πλευρά του, ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, κυρίως σε ορεινές περιοχές από την Πελοπόννησο έως τη Θράκη.

Ειδικότερα, από το πρωί θα εμφανιστεί αστάθεια στη βορειοανατολική Ελλάδα μέχρι τις Σποράδες και την Εύβοια. Η συννεφιά που επικρατεί προβλέπεται ότι θα φέρει κατά τόπους φαινόμενα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Όμως, από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα ενταθούν στις ηπειρωτικές περιοχές. Μάλιστα, δεν αποκλείονται μπόρες και καταιγίδες -σύντομης διάρκειας- στη Λέσβο και τη Χίο, αλλά και σε ορεινές περιοχές της Κρήτης.

Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι αναμένεται στην ηπειρωτική χώρα στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική το πρωί θα υπάρξει ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι και μετά ίσως εμφανιστεί έντονη αστάθεια, που μπορεί να βγάλει βροχές και καταιγίδες. Πάντως, προς το βράδυ ο καιρός θα ηρεμήσει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές συννεφιές από το πρωί, ενώ η αστάθεια θα υποχωρήσει από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, η αστάθεια θα περιοριστεί, καθώς τα φαινόμενα θα εντοπίζονται σε ορεινές περιοχές της χώρας. Η μέγιστη θερμοκρασία κατά μέσο όρο θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου προβλέπονται έντονες βροχές σε Μακεδονία και Θράκη, με τη μέγιστη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 29°C στα βόρεια και στους 30°C στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Τέλος, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου η αστάθεια θα υποχωρήσει ακόμη περισσότερο, ενώ την Κυριακή (4/9) ο καιρός θα είναι ακόμη καλύτερος με ηλιοφάνεια παντού και ενίσχυση των βοριάδων και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και τη Δευτέρα 5/9/22
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού εβδομάδας από την ΕΜΥ, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλες σχεδόν τις νησιωτικές περιοχές. Στα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στη βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά μέχρι τους 34 βαθμούς και στα νησιά έως τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, αρχικά στη Μακεδονία, τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες και το μεσημέρι-απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και μετά τις μεσημβρινές ώρες βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου επίσης προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά.

 

Ετικέτες: καιρός
Προηγούμενο Άρθρο

Πέθανε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Επόμενο Άρθρο

Τι θα ισχύσει στα σχολεία μετά την απόφαση της Επιτροπής-Προαιρετική η χρήση μάσκας

ΣχετικάΆρθρα

ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Σαν φθινόπωρο και σήμερα ο καιρός: Με βοριάδες 9 μποφόρ και την πιο κρύα μέρα το τελευταίο διάστημα

29/04/2025 | 09:00
Featured

Καιρός αύριο: Ισχυροί άνεμοι έως 9 μποφόρ και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία – Που θα βρέξει

27/04/2025 | 21:30
Featured

Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

25/04/2025 | 21:30
Featured

Καταιγίδα «χτύπησε» την Αττική – Πιο έντονα τα φαινόμενα στα βόρεια προάστια

25/04/2025 | 17:00
Featured

Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

24/04/2025 | 21:31
Featured

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

23/04/2025 | 22:30
Featured

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες έως και την Κυριακή, πότε πέφτει η θερμοκρασία

23/04/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Συννεφιά και αφρικανική σκόνη σήμερα Τρίτη του Πάσχα

22/04/2025 | 07:11
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τι θα ισχύσει στα σχολεία μετά την απόφαση της Επιτροπής-Προαιρετική η χρήση μάσκας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    509 shares
    Share 204 Tweet 127
  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    570 shares
    Share 228 Tweet 143
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

    160 shares
    Share 64 Tweet 40
  • Νέα Δημοκρατία: Επιστρέφει στο 30% στις δημοσκοπήσεις, βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθεροποιείται δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας

    125 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΝΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι θα πληρωθούν αγρότες και κτηνοτρόφοι μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες-Όλες οι νέες καταβολές από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Σαν φθινόπωρο και σήμερα ο καιρός: Με βοριάδες 9 μποφόρ και την πιο κρύα μέρα το τελευταίο διάστημα

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch