Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Κασσελάκης: Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας – Ψήφισα ΓΑΠ το 2009, υποστήριξα Μητσοτάκη το 2015 – ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

TechTeam από TechTeam
06/10/2023 15:00
Ενημερώθηκε: 06/10/2023 15:25:40
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
127
SHARES
271
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA, παραχωρώντας συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ομάδα υποστηρίζει, αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, την κρατικοποίηση της ΔΕΗ και τη σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ.

Για τον φράχτη του Έβρου είπε ότι τον ενόχλησε η εργαλοιοποίηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν μήνα μετά τη τραγωδία στα Τέμπη. «Πήγε απρόκλητα στα σύνορα στον Φράχτη για να στείλει ένα μήνυμα τί; ότι η Ελλάδα αλλοτριώνεται; Με ενόχλησε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Φράχτη που έγινε στις 31 Μαρτίου»..

«Εγώ έχω άλλο στυλ από τον Πολάκη, εκείνος είναι δυναμικός»
Είπε ότι ο Μανώλης Καπνισάκης και ο Παύλος Πολάκης τον σύστησαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Καπνισάκης τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη.

Για το αν έχει κοινά με τον Πολάκη είπε: «Αυτό που με συνδέει με τον Παύλο είναι ένα μάθημα δικαιοσύνης. Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης αλλά και οι δυο εκνευριζόμαστε. Το αισθανόμαστε μέσα μας όταν κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας. Εγώ έχω άλλο στυλ και ο Παύλος είναι δυναμικός. Μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές τόσο γειωμένοι στη κοινωνία και να πάλευαν απέναντι σε ένα πελατειακό σύστημα».

«Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας»
Για το αν είναι ο Πέπε Γκρίλο ή ο Ντόναλντ Τραμπ της Ελλάδας είπε: «Είμαι ο Στέφανος της Ελλάδας. Ο Τσίπρας μου είπε ότι από κάθε έναν πρέπει να παίρνεις κάτι θετικό».

Από τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως δεν βγήκε διαφορετικός. «Ο πρόεδρος με βοήθησε στο να μπορώ να ξέρω από που να αρχίσω. Μου έδωσε τον χάρτη ότι το γραφείο σου πρέπει να έχει μια στελέχωση με αυτές τις δεξιότητες».

Για το κείμενο που είχε γράψει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μίλησε για το κείμενο που είχε γράψει τοι 2015 όπου είχε εκφραστεί θετικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σύγκριση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. «Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης άλλα έλεγε τότε και άλλα έκανε έκτοτε. Η κυβέρνησή του έχει υπάρξει πολιτικά επικίνδυνη για τη χώρα». Παραδέχτηκε επίσης ότι θεωρούσε επικίνδυνο τον Γιάνη Βαρουφάκη όταν ήταν Υπουργός Οικονομικός.

«Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»
«Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός», αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είμαι Αμερικανάκι, είμαι Κρητίκαρος»
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο Goldman Sachs αλλά «είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εργάστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και είναι προοδευτικοί και αριστεροί». «Όσοι έχουν πει ότι έχουν βρει ένα Αμερικανάκι σε εμένα σύντομα θα διαπιστώσουν ότι είμαι ένας Κρητίκαρος» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου το 2009»
«Tο 2009 ψήφισα Γιώργο Παπανδρέου. Ήταν το θέμα της διαύγειας, της μεταρρύθμισης. Ήταν προφανώς μια πολύ διαφορετική εποχή, όταν εκείνος ήταν Πρωθυπουργός, αλλά αυτή η μεταρρυθμιστική προοδευτική νοοτροπία ήταν κάτι το οποίο με εξέφραζε», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha.

«Να κρατικοποιήσουμε τη ΔΕΗ. Έχει αποδειχθεί σε διάφορες χώρες και στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι τα δημόσια αγαθά, όταν διοικούνται με όρους κερδοσκοπικούς, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην κοινωνία», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έπαιξα με το TikTok αλλά επικοινώνησα μέσα από αυτό»
Για to κείμενο της Σοφίας Γιαννακά, στο iefimerida, όπου αναρωτιέται, πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβιώσουν με έναν πολιτικό αρχηγό που έχει προτεραιότητα τον Τάιλερ, και το γυμναστήριο, και όχι τα κοινά του Μαρξ, με έναν ηγέτη που θα μεταφέρει τη πολιτική αντιπαράθεση από τη Βουλή, στα 30″ του TikTok, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι δεν έπαιξε με το TikTok αλλά επικοινώνησε μέσω αυτού, ενάντια σε όλο το σύστημα «εσωκομματικό και εξωκομματικό».

«Δεν επικοινώνησα μόνο στα Κοινωνικά Δίκτυα αλλά και μέσα στη κοινωνία. Έτρεχα, έτρεχα, έτρεχα, δεν κρύφτηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Για την προεκλογική καμπάνια και την οικονομική του κατάσταση
Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως δεν στοίχισε πολλά χρήματα η καμπάνια του, αφού διήρκησε μόλις έναν μήνα.

Για την οικονομική του κατάσταση είπε: «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν».

«Οι σύντροφοί μου έχουν πρόβλημα με τη διαπλοκή όπως και εγώ. Η υγιής επιχειρηματικότητα και η προκοπή είναι αριστεροί όροι, δεν θα τους δώσουμε στη Δεξιά».

Για τα τρωτά σημεία του είπε ότι «Είμαι Κριός (στο ζώδιο) με ωροσκόπο Υδροχόο. Είμαι πολύ επίμονος, δεν είμαι δογματικός αλλά πολύ επίμονος». «Δεν είμαι προϊόν marketing ούτε περαστικός. Άσε τους να λένε, να με υποτιμάνε, θα έρθει ο λογαριασμός τους μια μέρα». είπε.

Για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή είπε ότι «έσπρωξε τη χώρα στην ΕΕ. «Η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ έχει υπάρξει ένα μεγάλο θετικό για την Ελλάδα. Είμαι ευρωπαϊστής. Θέλω η Ελλάδα να είναι μια ευρωπαϊκή χώρα».

«Είμαστε οικογένεια με τον Τάιλερ»
Για τη σχέση του με τον σύντροφό του Τάιλερ, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας».

«Θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με τον Τάιλερ, τον Απόλλωνα και τον Ηλία»
Αποκάλυψε ότι δεν έχει δεχθεί bullying για τη σχέση του με τον Τάιλερ. «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δυο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά.

Είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Μιλάμε για ζωές του κόσμου. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβει η κυβέρνηση».

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Ετικέτες: ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣσυνέντευξη
Προηγούμενο Άρθρο

Πρεμιέρα σήμερα για το «Watch Next»: Η κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο επιστρέφει στην COSMOTE TV

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης από Γρανάδα: Θα είμαστε αμετακίνητοι σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στο κράτος δικαίου

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένες τις ΗΠΑ – Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις για την άμυνα

12/04/2025 | 18:00
Featured

Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ευρώπη και ΗΠΑ μπορούν να βρουν win-win λύση στο εμπόριο»

09/04/2025 | 21:35 - Ενημέρωση 10/04/2025 | 05:41
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κασσελάκης: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαι στην επόμενη Βουλή

12/03/2025 | 16:00
HOT NEWS

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητα του»

16/02/2025 | 15:49
Featured

Κασσελάκης: Σε δίκη για την παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες

13/01/2025 | 15:34
Featured

Μητσοτάκης: Ψάχνουμε οικονομικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι νέοι στα χωριά

28/12/2024 | 21:31
HOT NEWS

Η πρώτη συνέντευξη Αλ Τζολάνι για το μέλλον της Συρίας: «Eπόμενα στάδια η ανοικοδόμηση και η σταθερότητα, όχι η σύρραξη»

15/12/2024 | 14:21
Featured

Ο Μητσοτάκης κλείνει οριστικά το σενάριο αλλαγής εκλογικού νόμου – Δεν αλλάζω τους κανόνες του παιχνιδιού – Τι λέει για Σαμαρά – Καραμανλή – ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA

28/11/2024 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης από Γρανάδα: Θα είμαστε αμετακίνητοι σε ό,τι αφορά τον σεβασμό στο κράτος δικαίου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    907 shares
    Share 363 Tweet 227
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    565 shares
    Share 226 Tweet 141
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    446 shares
    Share 178 Tweet 112
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    312 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    207 shares
    Share 83 Tweet 52
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch