Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτή είμαι! Υπηρετώ την Πατρίδα μου, χωρίς, κανένα προνόμιο

TechTeam από TechTeam
11/05/2019 16:15
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

“Για καταδρομικού τύπου επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρος”, που έχει εξαπολυθεί εις βάρος της, τις τελευταίες μέρες, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της, η πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.

Στην ανακοίνωσή της, η κα Παναγοπούλου αναφέρει τα εξής:


“Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με τις δυσώδεις απόπειρες εμπλοκής μου, σε “δήθεν” πολιτικά και παραπολιτικά παιχνίδια των ημερών.

Έκανα λάθος, γιατί, αποδεικνύεται, ότι μια ετερόκλητη συμμαχία συμφερόντων και φθόνου ορισμένων “υπερτιμημένων τίποτα” συνεχίζει την εξερεύνηση του βαράθρου “κάτω από τον πάτο”, προχωρώντας σε αμφισβήτηση της σχέσης μου με το Αθλητικό, Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό κίνημα.

Επειδή, η Ελλάδα είναι μικρή και ο κόσμος, ακόμα, μικρότερος και όλοι, γνωριζόμαστε, αποφάσισα να απαντήσω, ώστε, να προστατευτεί η αλήθεια, δηλαδή, ο μόνος σύμμαχος της Δημοκρατίας σε καιρούς εκφασισμού και ισοπέδωσης.

Η αλήθεια έχει ως εξής:

Το 1998, η Πολιτεία, με όρισε Εθνική Πρέσβη της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι.

Φυσικά, αρνήθηκα, κάθε προνόμιο και αμοιβή, που προέβλεπε η θέση και από τότε, μέχρι και σήμερα, με δαπάνες της οικογένειάς μου, αγωνίζομαι, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, για την διάσωση και την ανάδειξη των Ολυμπιακών Αξιών και την προβολή της Πατρίδας μας στο Διεθνές Αθλητικό Κίνημα.

Ως αντιπρόεδρος και μετέπειτα, Πρόεδρος του μεγαλύτερου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών, του ΠΑΣΓ “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”, από το 1997, αισθάνομαι υπερήφανη, γιατί, κατορθώσαμε, από κοινού, με τις χιλιάδες γυναίκες, μέλη μας σε όλη την Ελλάδα, να υλοποιήσουμε και να παραδώσουμε στη νεολαία μας, δεκάδες αθλητικών υποδομών, σε όλη τη χώρα, καθώς και να ενισχύσουμε, αποφασιστικά, με χρήματα και εξοπλισμό, στα πλαίσια Μνημονίων Συνεργασίας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών, περισσότερους, από τριάντα Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες και στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, από το 2012, έως σήμερα.

Όλοι αυτοί οι Φορείς, καθώς και η Εκκλησία της Ελλάδος, μου έχουν απονείμει, πολλές φορές, βραβεία για τη συνολική προσφορά μου στον Αθλητισμό και το Ολυμπιακό Κίνημα.

Το 2012, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, μου απένειμε – για πρώτη φορά σε Ελληνίδα- το Πρώτο Βραβείο “Γυναίκα και Αθλητισμός για την Ευρώπη 2012”, σε ειδική τελετή στο Los Angeles.

Το 2016, συνυπέγραψα, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ, κυρίου Tomas Bach, το ψήφισμα για την Εκεχειρία, στην Αρχαία Ολυμπία, από κοινού, με τις κυρίες Ντόρα Μπακογιάννη και Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, καθώς και με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ κύριο Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της ΔΟΑ κύριο Ισίδωρο Κούβελο.

Το 2017, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενέκρινε την ανακήρυξή μου, ως “Ευρωπαίου Πολίτη της Χρονιάς 2017”, συνεκτιμώντας, την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά μου στον Αθλητισμό και την Κοινωνία των ενεργών Πολιτών.

Επισυνάπτω σχετικό φωτογραφικό υλικό, από τις στιγμές αυτές, καθώς, στους πονηρούς καιρούς που διανύουμε, “ότι είναι, πρέπει και να φαίνεται”.

Κάποιοι που ανακάλυψαν όψιμα το Αθλητικό και Ολυμπιακό Κίνημα και κάποιοι, που θυσιάζουν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, αναπαράγοντας ψέματα, ενώ, έχτισαν καριέρες πάνω στο Κρατικό χρήμα και ευημέρησαν “δημοσία δαπάνη”, θα έπρεπε να το σκεφτούν καλά, πριν με πιάσουν στο στόμα τους. Έχω ενημερώσει, σχετικά, τους νομικούς εκπροσώπους μου.

Για το τέλος, ένα σχόλιο, μόνο. Συνολικά, για την καταδρομικού τύπου επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρος, που έχει εξαπολυθεί εις βάρος μου τις τελευταίες μέρες:

“Τιμή μου, που γεννήθηκα στα προσφυγικά της Νέας Σμύρνης. Τιμή μου, που ξενύχτησα εργαζόμενη και επιχειρώντας, πάνω από 20 χρόνια, σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς, στο Βέλγιο και στην Ελλάδα, όταν, κάποιοι, κλώνοι ευγονικής λεηλατούσαν το δημόσιο χρήμα.

Τιμή μου, που παντρεύτηκα ένα σπουδαίο Έλληνα, τον Περικλή Παναγόπουλο, που γέμισε τις θάλασσες του κόσμου, με πλοία ντυμένα γαλανόλευκα.

Τιμή μου, που μου δίνεται η ευκαιρία, να συνεχίζω, να υπηρετώ την Πατρίδα μου, χωρίς, κανένα προνόμιο. Ούτε ζήτησα, ούτε έλαβα, ποτέ, αμοιβή ή προνόμια. Την Πατρίδα την υπηρέτησα, ως όφειλα, σαν Ελληνίδα.

Έτσι, διδάχθηκα από τον πατέρα μου, την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης του οποίου, με τιμή φυλάσσω στο σπίτι μου”.”

Ετικέτες: ΝΕΑΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη το ΝΑΤΟ – Πώς απαντά στις ρωσικές παραβιάσεις

24/09/2025 | 18:00
Featured

Σεισμοί στην Ελλάδα: Τι προειδοποιούν τα διεθνή κέντρα – 4,8 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος και φόβοι για επόμενα χτυπήματα

22/09/2025 | 14:00
HOT NEWS

ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

15/09/2025 | 16:00 - Ενημέρωση 08/10/2025 | 15:28
HOT NEWS

Τύρναβος: Το παρασκήνιο πίσω από την αιματηρή επίθεση του 88χρονου – Μαρτυρίες για την «τοξική σχέση» που οδήγησε στο κακό

08/09/2025 | 17:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ασύλληπτη γκάφα ΣΥΡΙΖΑ: Εβγαλαν προεκλογικό σποτ με τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά! [βίντεο]


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πάνος Καμμένος: Επιστροφή στην πολιτική μέσω της συζύγου του – Φλερτ με Τσίπρα και επίθεση σε Σαμαρά

    247 shares
    Share 99 Tweet 62
  • Ρωσία: Ο πόλεμος περνά στις ράγες – Καταστρέφει ηλεκτρομηχανές για να παγώσει τον ανεφοδιασμό της Ουκρανίας

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Εξιχνιάστηκαν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων – Συνελήφθη 28χρονος στη Μυτιλήνη

    132 shares
    Share 53 Tweet 33
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΕΛΓΑ: «Πρώτα οι παλιοί Βιολογικοί, μετά οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – Τι αλλάζει με τις ενισχύσεις ευλογιάς και τα φερτά του “Ντάνιελ”»

    131 shares
    Share 52 Tweet 33
  • ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-Αναδρομικά έως 4.560 €, αυξήσεις 3,2% και 200.000 νέες συντάξεις – Όλες οι αλλαγές σε ΕΑΣ και πληρωμές του e-ΕΦΚΑ

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Γιορτή σήμερα 10 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Ευλάμπιος και Ευλαμπία τα αδέλφια

    107 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για 7 προκηρύξεις και νέες προσλήψεις 20 μονίμων στη ΡΑΑΕΥ – Αναλυτικά οι λίστες και οι ημερομηνίες

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch