Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Καύσωνας μέχρι την Πέμπτη. Μετά έρχονται καταιγίδες!

Newsroom από Newsroom
05/05/2015 11:30
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ενα τριήμερo με ζεστό καιρό μας περιμένει από σήμερα με τον υδράργυρο να φτάνει και να ξεπερνά τους 30 βαθμούς και να πλησιάζει ακόμη και τους 35 βαθμούς κελσίου την Πέμπτη.

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες

Για σήμερα Τρίτη περιμένουμε πρωϊνές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και γενικά αίθριο ουρανό με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά που θα πυκνώσουν το πρωί και το μεσημέρι και ίσως να βρέξει για λίγο, στα βουνά όμως της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 11 εως 29 βαθμούς, στα κεντρικά από 12 εως 30 βαθμούς και όταν λέμε 30 βαθμούς δεν εννοούμε τόσο και τα ανατολικά ηπειρωτικά όσο τα δυτικά, κυρίως τις περιοχές του Μεσσολογγίου, του Αγρινίου και του Πύργου. Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με λίγες νεφώσεις το πρωί και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι με την ίδια περίπου ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εως 29 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και ίσως βρέξει για λίγο στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Μίνι καύσωνας μέσα στην άνοιξη την Πέμπτη

Περιμένουμε πρωϊνές ομίχλες αλλά μετά γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς στα δυτικά αλλά στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 14 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 15 εως 33 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 16 εως 29 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοιχτά εως 5 μποφόρ, κυρίως στον Ευβοϊκό. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 εως 31εναν βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λιακάδα το πρωί αλλά αργότερα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, θαλάσσια αύρα δηλαδή στον Θερμαϊκό μέχρι 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 εως 28 βαθμούς κελσίου.

Την Πέμπτη η πιο ζεστή μέρα του μίνι καύσωνα – Χαλάει από το απόγευμα ο καιρός

Η Πέμπτη θα είναι η πιο ζεστή μέρα του καυτού τριήμερου. Όμως, παρά το γεγονός πως θα σημειωθούν υψηλές θερμοκρασίες, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει από τα βόρεια και προς τα κεντρικά οπου θα έχουμε αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν.

Θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες που το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους θα είναι ισχυρές ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ αλλά αργότερα στα δυτικά θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην βόρεια Ελλάδα από 14 εως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 16 εως 33 με 34 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 16 εως 30 βαθμούς κελσίου.

Στο Ηράκλειο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 εως 28 βαθμούς, στην Κέρκυρα από 17 εως 29 βαθμούς, στη Λάρισα από 15 εως 34 βαθμούς και στην Πάτρα από 17 εως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά λιακάδα, με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, στον Ευβοϊκό εως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 17 εως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε συννεφιές με βροχές και μπόρες κατά τόπους ισχυρές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, θαλάσσια αυρα δηλαδή 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδάργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς κελσίου.

Πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

Μετά την καλοκαιρινή παρένθεση, από την Παρασκευή και μετά, επανέρχεται η άνοιξη με τις συννεφιές και τις μεσημεριανιές βροχές και μπόρες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές κυριως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία κυρίως το Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 27 με 28 βαθμούς σε όλη τη χώρα ενώ οι βοριάδες στο θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ.

ΣχετικάΆρθρα

Στιγμιότυπο από την παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 18 Μαΐου 2025. Ο ανοιξιάτικος καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής οδήγησαν πολύ κόσμο στις παραλίες της Αττικής. 
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Featured

Αίθριος καιρός για σήμερα

26/08/2025 | 06:00
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 26 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιοι Αδριανός και Ναταλία

26/08/2025 | 00:05
HOT NEWS

Alex Rasov

25/08/2025 | 23:45
HOT NEWS

Με ποια «όπλα» ξεκινάει ο Μητσοτάκης την πορεία από τη ΔΕΘ έως τις εκλογές

25/08/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Βενιζέλος «έφερε» στη Βουλή τις «50 αποχρώσεις του γκρι»!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν οι επιβάτες 

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    292 shares
    Share 117 Tweet 73
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου 2023, εορτολόγιο: Άγιος Τίτος ο Απόστολος

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Ρώσοι μπήκαν στη Ντομπροπίλια – Σφοδρές μάχες στην Κονσταντινίβκα, καμπανάκι για Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ

    180 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΤΑ ΝΕΑ: Τι κερδίζουν πίσω με το τέλος της προσωπικής διαφοράς – Αυξήσεις 55 ευρώ/μήνα  και αναδρομικά από το 2026

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Νέες αποκαλύψεις για το δράμα του Βόλου: «Την βίαζε, την άφηνε έγκυο για να μην τον χωρίσει»

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch