Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κύπρος-Ισραήλ: Συνάντηση κορυφής στα Ιεροσόλυμα

Newsroom από Newsroom
25/07/2016 07:40
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Την πέμπτη συνάντησή τους μέσα σε έναν χρόνο είχαν στα Ιεροσόλυμα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Οι δύο ηγέτες είχαν τετ α τετ και ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ενέργεια, η ασφάλεια, οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, η συμφωνία Ισραήλ-Τουρκίας και οι περιφερειακές εξελίξεις.

Σε δηλώσεις πριν από τη συνάντηση, ο κ. Νετανιάχου τόνισε ότι η Κύπρος και το Ισραήλ «μοιράζονται κοινές προκλήσεις, αλλά και κοινές ευκαιρίες» στη συνεργασία για την ασφάλεια, στο φυσικό αέριο, στην αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων, στο εμπόριο, στον τουρισμό και άλλους τομείς.

«Είμαστε αξιόπιστοι εταίροι που συμμεριζόμαστε τις ίδιες απόψεις σε μια ευρεία ατζέντα θεμάτων από την ενέργεια, στην ασφάλεια με έναν πολύ ειλικρινή και ανοικτό πολιτικό διάλογο», είπε με τη σειρά του ο κ. Αναστασιάδης.

Θέμα των συνομιλιών ήταν, επίσης, και η προετοιμασία της τρίτης συνάντησης κορυφής Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος, η οποία θα γίνει αργότερα φέτος στα Ιεροσόλυμα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

«Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλής δουλειάς που κάναμε μαζί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών για να φέρουμε πιο κοντά τις χώρες μας», ανέφερε σε δηλώσεις του από το Ισραήλ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τις οποίες έκανε πριν τη συνάντηση με τον Βενιαμίν Νετανιάχου.

Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ τόνισε, «Μοιραζόμαστε κοινές προκλήσεις αλλά και κοινές ευκαιρίες».

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί μονοήμερη επίσκεψη εργασίας στο Ισραήλ, μετέβη την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού της χώρας, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Νετανιάχου ανέφερε, «είναι χαρά να υποδέχομαι ξανά τον Πρόεδρο της Κύπρου, τον καλό μου φίλο Νίκο, είναι θαυμάσιο που σε ξαναβλέπω, καθώς και την αντιπροσωπεία σας στην Ιερουσαλήμ. Η Κύπρος και το Ισραήλ είναι δύο μικρές δημοκρατίας στην Ανατολική Μεσόγειο. Μοιραζόμαστε επίσης κοινές προκλήσεις αλλά και κοινές ευκαιρίες στη συνεργασία για την ασφάλεια, στο φυσικό αέριο, στην αντιμετώπιση επείγουσων καταστάσεων, το εμπόριο, τον τουρισμό και πολλούς τομείς».

Αναφέρθηκε ακόμη, στη δασική πυρκαγιά του 2010 και την κοινή άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιών με την Ελλάδα.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι το 2010 όταν αντιμετωπίσαμε μια τρομερή δασική πυρκαγιά η πρώτη χώρα που κάλεσα ήταν η Κύπρος που προσφέρθηκε να στείλει αεροπλάνο και το έπραξε και ήταν προνόμιο να ανταποδώσω τον περασμένο μήνα όταν εσείς αντιμετωπίζατε μια τρομερή δασική πυρκαγιά και στείλαμε τα αεροπλάνα μας για να την κατασβήσουν».

»Τον περασμένο Απρίλιο τα δύο κράτη μαζί με την Ελλάδα διεξήγαγαν κοινή άσκηση κατάσβεσης πυρκαγιάς για να ενισχύσουμε την περιφερειακή μας συνεργασία σε καταστάσεις κρίσεως και είναι ακριβώς αυτά που κάνουν οι φίλοι, έρχονται προς βοήθεια ο ένας του άλλου αλλά συνεργάζονται και σε καλούς καιρούς για να βελτιώσουν τα πράγματα. Και είναι για αυτό που είμαι ιδιαίτερα περήφανος που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω το διάλογο που αρχίσαμε σε τριμερή βάση στη συνάντηση κορυφής της Λευκωσίας. Συνεχίσουμε αυτές τις συζητήσεις τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο και συνεχίζουμε να ανταλλάσσουμε επισκέψεις. Αλλά φυσικά όπως γνωρίζουμε ως ηγέτες δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη συνάντηση των ηγετών. Σε αυτό το πνεύμα σας καλωσορίζω ξανά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε «είναι με χαρά που βρίσκομαι ξανά στην Ιερουσαλήμ και που έχω την ευκαιρία να συζητήσω μαζί σας πολλές από τις σημαντικές εξελίξεις που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες».

Εξέφρασε μάλιστα και την ευγνωμοσύνη του για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε το Ισραήλ, κατά τις πρόσφατες τρομακτικές δασικές πυρκαγιές στην Κύπρο.

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες που έσπευσαν να μας βοηθήσουν. Τους πιλότους, το προσωπικό εδάφους, το βοηθητικό προσωπικό και τους αξιωματικούς τους που με ταχύτητα προσέτρεξαν, ήρθαν στην Κύπρο και μας βοήθησαν σε μια ώρα ανάγκης.

»Υπό τη σκιά της φυσικής καταστροφής, θα πρέπει να επισημάνω κάτι που μου έδωσε ελπίδα για το μέλλον: το γεγονός ότι το επίπεδο της αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ έφρασε το επίπεδο όπου η αντίδραση είναι τόσο γρήγορη και ομαλή».

Πρόσθεσε ακόμη, «Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλής δουλειάς που κάναμε μαζί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών για να φέρουμε πιο κοντά τις χώρες μας», τονίζοντας ότι οι δυο χώρες είναι αξιόπιστες εταίροι, που συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις, σε μια ευρεία ατζέντα θεμάτων. Από την Ενέργεια στην Ασφάλεια με ένα πολύ ειλικρινή και ανοικτό πολιτικό διάλογο».

Ο κ. Αναστασιάδης, δήλωσε μάλιστα ότι έχουν ενισχυθεί οι τομείς συνεργασίας των δυο χωρών, από τον τουρισμό, στην παιδεία και στις επιχειρήσεις.

«Αυτή η κοινή γλώσσα μάς καθιστά ικανούς να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον σε αυτούς τους καιρούς των προκλήσεων, καθώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τόσες επιθέσεις κατά των κοινών μας αξιών. Αυτό είναι μια πραγματικότητα για την περιοχή μας αλλά και για πολλά μέρη του κόσμου. Οι συχνές μας συναντήσεις – αυτή είναι η 5η μέσα σε ένα χρόνο – οι συχνές μας τηλεφωνικές επικοινωνίες και η διαφάνεια που μας χαρακτηρίζει είναι σημαντικά για τη στρατηγικής επιλογής συνεργασία μας και σημαντικά στην αλληλοκατανόηση των αναγκών των λαών και των κρατών μας. Δεν μπορώ παρά να υπογραμμίσω ότι την περασμένη βδομάδα έλαβαν χώρα σχεδόν 80 πτήσεις μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου. Σε μια βδομάδα, 80 πτήσεις».

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε, «Σε αυτό το πνεύμα προσβλέπω στη συνάντηση μας σήμερα, για να συζητήσουμε το πώς να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τις διμερείς μας σχέσεις στους τομείς της Ενέργειας, της Ασφάλειας, της Οικονομίας και του Εμπορίου.

«Να ανταλλάξουμε απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις.

«Να σας ενημερώσω για τις διαπραγματεύσεις στο κυπριακό πρόβλημα, και φυσικά για να προετοιμαστούμε για την επόμενη τριμερή συνάντηση που θα γίνει αργότερα φέτος, στην Ιερουσαλήμ, με τους Έλληνα συνάδελφο μας, ώστε να συνεχίσουμε τη δουλειά που αρχίσαμε τον Ιανουάριο, στη Λευκωσία».

Μετά τις δηλώσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση και στη συνέχεια, μαζί με τα μέλη των δύο αντιπροσωπειών παρακάθισαν σε σύσκεψη.

Πριν από την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας και των μελών της κυπριακής αντιπροσωπείας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κασουλίδης είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα επιστρέψουν στην Κύπρο την Δευτέρα.

Ετικέτες: ΑναστασιάδηςΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑΙΣΡΑΗΛΚύπροςΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Το Ισραήλ δηλώνει ότι δεν «υπάρχουν ενδείξεις γενικευμένου υποσιτισμού» στην Γάζα – Διαψεύδει τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ

13/08/2025 | 22:13
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ υπουργού Άμυνας και αρχηγού γενικού επιτελείου στις IDF, αλλά όχι για Γάζα

13/08/2025 | 17:00
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Το γερμανικό εμπάργκο επιβραβεύει την Χαμάς

10/08/2025 | 16:00
ΔΙΕΘΝΗ

Τι γνωρίζουμε για το σχέδιο Νετανιάχου να καταλάβει την Πόλη της Γάζας – Εκκένωση ως την 7η Οκτωβρίου

08/08/2025 | 21:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σοκ: Στην Τουρκία δεν είναι αμαρτία ένας πατέρας να έχει λαγνεία για την κόρη του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σοβαρό ατύχημα σε λούνα παρκ στη Ρόδο – Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή σε Αττική, Εύβοια

    332 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Ο Τραμπ αποκλείει εκεχειρία στην Ουκρανία και πιέζει για άμεση «ειρηνευτική συμφωνία»: «Όλοι συμφώνησαν ότι είναι το καλύτερο»

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Πώς και πότε μπορώ να βγω στη σύνταξη πριν τα 62 έτη και τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά στρατιωτικών 

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 46χρονη έριξε χλωρίνη στο πρόσωπο 38χρονου για τον θόρυβο στη γειτονιά

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-Ζελένσκι – Τραμπ: Η πιο δύσκολη «παρτίδα» ειρήνης και η παγίδα του Πούτιν

    168 shares
    Share 67 Tweet 42
  • Πούτιν μετά τη συνάντηση με Τραμπ στην Αλάσκα: «Θέλουμε επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία με ειρηνικά μέσα»

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch