Μαγειρίτσα: Μαγειρίτσα σούπα αβγολέμονο, κοκκινιστή, παραδοσιακή, gourmet, όλα τα έχουμε ακούσει. Αλλά μαγειρίτσα… παγωτό πρώτη φορά.
Κι όμως υπάρχει. Οι λάτρεις της μαγειρίτσας που ζουν στη Θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται να περιμένουν το Πάσχα για να τιμήσουν την έντονη γεύση της.
Ακόμη κι αν ο υδράργυρος δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου μπορούν να την τιμήσουν, όχι σε σούπα, αλλά σε παγωτό, γράφει το athensmagazine.gr.
[irp posts=”123650″ name=”Πασχαλινό τσουρέκι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- Συνταγή”]
Εξωτερικά, η πρασινωπή του όψη δεν προκαλεί έκπληξη, είμαστε σίγουροι, όμως, ότι η παγωμένη γεύση μαγειρίτσας θα είναι ένα πραγματικά πρωτόγνωρο συναίσθημα.