Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης: Αν υπάρξει επιπλέον πλεονάσμα θα διανεμηθεί στο τέλος του χρόνου

Newsroom από Newsroom
10/10/2019 13:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μητσοτάκης: Εάν υπάρξει επιπλέον πλεόνασμα θα διανεμηθεί στους πολίτες στο τέλος του χρόνου, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά κατά τη διάρκεια ανοιχτής συζήτησης με τον αρθρογράφο της εφημερίδας «New York Times»…

Roger Cohen, στο πλαίσιο των εργασιών του Athens Democracy Forum. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σημείωσε: «Πριν τις 7 Ιουλίου υπήρχε δημοσιονομικό κενό, τώρα αναμένεται επιπλέον πλεόνασμα για το 2019. Το όποιο επιπλέον πλεόνασμα θα δοθεί τον Δεκέμβριο για τη στήριξη των πολιτών».

Σε ερωτήσεις για την εξέλιξη της οικονομίας μετά τη νίκη στις εκλογές, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι η κυβέρνηση διανύει «ορθολογικό μήνα του μέλιτος (rational honey moon) με την ελληνική κοινωνία» και πρόσθεσε: «Ας αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει μία γενική αισιοδοξία, υπάρχει η πεποίθηση για μία νέα αρχή, για εφαρμογή πραγματικής αλλαγής… Οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι που εμμένουμε στο σχέδιό μας. Θέτουμε ετήσιους στόχους… Θα χρησιμοποιήσουμε τον μήνα του μέλιτος για να διατηρήσουμε την θετική δυναμική».

«Πιστεύουμε ότι η μείωση των φόρων θα ενισχύσει τη φορολογική συμμόρφωση», ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε τρία στοιχεία: «Την αλλαγή φορολογικής πολιτικής, τις φορολογικές περικοπές για όλους, όχι μόνο για τους λίγους, τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης στην ακίνητη περιουσία».

Όπως είπε, σέβεται τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ωστόσο θεωρεί λάθος την κίνησή του για μείωση των φόρων για τους πλούσιους. Στο ίδιο θέμα επισήμανε ότι «ο δείκτης οικονομικού κλίματος κινείται ανοδικά μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης, σε αντίθεση με άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Γερμανία». Υπογράμμισε το γεγονός πως η Ελλάδα δανείστηκε χθες με αρνητικό επιτόκιο, «κάτι ασύλληπτο πριν από λίγο καιρό», και στάθηκε ιδιαίτερα στο ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων, όπως αυτή του Ελληνικού.

Ερωτηθείς για τη συμπεριφορά της Τουρκίας, απάντησε ότι στην Κύπρο υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. «Ό,τι ανήκει στην Κύπρο ανήκει στην Κύπρο. Δεν ανήκει στην Τουρκία», σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι η Ελλάδα αισθάνεται αυτοπεποίθηση, έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και έχει ισχυρούς συμμάχους. Αναφέρθηκε, δε, στην συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Του είπα ότι θα ήταν σημαντικό να κάνουμε μία επανεκκίνηση. Ωστόσο, το ταγκό θέλει δύο… Έκανα πολύ σαφές ότι η χρήση του προσφυγικού ζητήματος ως μοχλού πίεσης κατά της Ευρώπης δεν είναι μία καλή στρατηγική… Η Ευρώπη πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την Τουρκία. Αλλά στην Κύπρο υπάρχει σαφής παραβίαση της κυπριακής κυριαρχίας… Η συμπεριφορά της Τουρκίας στην Κύπρο δεν είναι δυνατόν να μην προκαλέσει την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ΕΕ θα αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά σύντομα».

Η εισβολή στη Συρία προσθέτει αστάθεια

Για την συμπεριφορά της Τουρκίας με την εισβολή στη Συρία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «κάθε μονομερής παρέμβαση σε άλλη χώρα χωρίς την υποστήριξη του ΟΗΕ είναι σαφώς η λανθασμένη στρατηγική». Παρατήρησε ότι η κίνηση της Τουρκίας προσθέτει αστάθεια και ενδεχομένως να ενισχύσει τη διεθνή τρομοκρατία. Τέλος, είπε ότι είναι μακροπρόθεσμο το ενδιαφέρον για την Τουρκία, ωστόσο «η Τουρκία είναι ένας δύσκολος πελάτης που δεν παίζει με τους κανόνες». Επίσης, επισήμανε ότι πρόσφατα «ήμουν στην Αίγυπτο. Έχουμε μία τριμερή συνεργασία». Σε ερώτηση για τη στάση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως ο ίδιος συγκρατεί τη δήλωση ότι η Ουάσινγκτον ουδέποτε έδωσε «πράσινο φως» στην Άγκυρα, εκφράζοντας την ελπίδα αυτή να είναι και η επίσημη πολιτική των ΗΠΑ.

Όσοι δικαιούνται άσυλο θα το έχουν

Ερωτηθείς για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ο πρωθυπουργός απάντησε πως «πρόκειται για πρόβλημα μετανάστευσης. Η Ελλάδα αλλάζει και έχουμε τη χωρητικότητα να ενσωματώσουμε πρόσφυγες». Στη συζήτηση παρενέβη φοιτήτρια από το Αφγανιστάν, η οποία ρώτησε για την εκκένωση του CIty Plaza και ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινες συνθήκες, κάνουμε ό,τι μπορούμε… Αυτό που θα πράξουμε, επίσης, είναι να διασφαλίσουμε ότι οι αιτούντες άσυλο θα βρουν άσυλο. Έχουμε πολλούς ανθρώπους από το Αφγανιστάν που έχουν λόγους να λάβουν άσυλο… Η κυβέρνησή μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φροντίσει τους πρόσφυγες με τον καλύτερο τρόπο». Εν τέλει έστειλε το μήνυμα: «Εάν δικαιούστε διεθνή προστασία, θα τη βρείτε. Εάν είστε εδώ για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, λυπάμαι που δεν μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε».

Οπαδός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην «υπέρβαση του λαϊκισμού» που επιβεβαιώνει η νίκη της ΝΔ στις εκογές: «Ήμασταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης που εξέλεξε λαϊκιστές στην εξουσία, ωστόσο οι πολίτες κατάλαβαν ότι ο λαϊκισμός δεν προσφέρει τίποτα και ότι η συνειδητοποίηση αυτή ήρθε από την ίδια την κοινωνία, από τους πολλούς». Παράλληλα, σημείωσε απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση, ότι «το να χρησιμοποιείς το μεταναστευτικό ως πίεση δεν αποτελεί σωστή τακτική». Σε ερώτηση για το δημοψήφισμα του 2015 απάντησε «δεν είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες κατάλαβαν την ψήφο τους» και πρόσθεσε ότι δεν συμφωνεί με τα δημοψηφίσματα και πως είναι οπαδός της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για τo μείζον θέμα της κλιματικής αλλαγής, λέγοντας ότι «στην Ελλάδα δεν έχουμε πράσινο κόμμα, ως πολιτικός σκοπεύω να εκφράσω τον χώρο της οικολογίας». Επανέλαβε τους στόχους του για κατάργηση των πλαστικών μίας χρήσης μέχρι το 2021 και την αποδέσμευση της χώρας από τον λιγνίτη μέχρι το 2028. Τέλος, χαρακτήρισε «παράδοξο πως κάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν την πράσινη ατζέντα, την ώρα που γεμίζουν την Αθήνα με αφίσες».

Για την απειλή που δέχεται η δημοκρατία στην Ευρώπη τόνισε: «Πιστεύω ότι τα κόμματα μπορούν να αλλάξουν, να γίνουν πιο αντιπροσωπευτικά και ανοιχτά στην κοινωνία».

Kolotoumpa

Σε ερώτηση από τον κ. Cohen εάν η Βρετανία πρέπει να κάνει «kolotoumba», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας τον διεθνή πλέον όρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός επισήμανε ότι υπάρχουν, μεν ομοιότητες, ωστόσο το Brexit «είναι μία υπόθεση από την οποία όλοι θα βγουν χαμένοι, αλλά κυρίως οι Βρετανοί».

Σπ. Γκουτζάνης

Ετικέτες: New York TimesκυβέρνησηΜητσοτάκηςΝΔπλεόνασμα
Προηγούμενο Άρθρο

Μαρία Κίτσου: Οι συγκλονιστικές συμπτώσεις στη ζωή της

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης – Τουσκ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Μητσοτάκης: Κάθε Νοέμβριο επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές και € 250 καθαρά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους και ΑμεΑ

22/04/2025 | 17:01
Featured

Πλεόνασμα ρεκόρ 11,4 δισ. ευρώ το 2024: «Καύσιμο» για μέτρα στήριξης και πολιτικές εξαγγελίες

22/04/2025 | 12:40
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου περιλαμβάνονταν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το ένα αφορά τη διαχείριση και τον έλεγχο του αιγιαλού και των παραλιών, ενώ το δεύτερο την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας, η οποία καθιερώνει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών. Επίσης συζητήθηκε  η πρόταση δημιουργίας της "Νέος ΟΣΕ ΑΕ" από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Μητσοτάκης: Οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

21/04/2025 | 15:00
Featured

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χρυσό της Εθνικής Πόλο Γυναικών: «Μας κάνατε για μία ακόμα φορά υπερήφανους»

20/04/2025 | 19:00
Featured

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα

20/04/2025 | 18:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης – Τουσκ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    368 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    318 shares
    Share 127 Tweet 80
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    305 shares
    Share 122 Tweet 76
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    269 shares
    Share 108 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    259 shares
    Share 104 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch