Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Μητσοτάκης από Αρχαία Ολυμπία: «Ό,τι κάνουμε στη βόρεια Εύβοια θα γίνει και στην Αρχαία Ολυμπία»

TechTeam από TechTeam
10/11/2021 18:45
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η πορεία αποκατάστασης των προβλημάτων στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, οι ζημιές στις καλλιέργειες από τις φωτιές του καλοκαιριού, η στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής και οι προοπτικές που ανοίγονται για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μετά και από τα εγκαίνια της ψηφιακής απεικόνισης του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας, που θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έγινε στο Δημαρχείο.

«Από την πρώτη στιγμή που θεσπίσαμε αυτόν τον νέο τρόπο αποζημίωσης τονίσαμε ότι οι δύο βασικοί άξονες τους οποίους θα κινηθούμε, είναι η διαφάνεια και η ταχύτητα. Νομίζω το κάνουμε πράξη και το αντιλαμβάνονται και οι πολίτες ότι για πρώτη φορά εκταμιεύονται αποζημιώσεις με τόσο μεγάλη ταχύτητα», σημείωσε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση για τη στήριξη των περιοχών που έχουν υποστεί μεγάλες φυσικές καταστροφές.

«Ό,τι κάνουμε στην βόρεια Εύβοια να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να το κάνουμε και εδώ στην Αρχαία Ολυμπία. Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης το οποίο ήδη δρομολογείται που θα μπορέσει με το βλέμμα στο μέλλον να κάνει όλες εκείνες τις παρεμβάσεις με ένα συνεκτικό τρόπο και αλληλοσυμπληρούμενο τρόπο, έτσι ώστε η Αρχαία Ολυμπία να δείξει την πραγματική της δυναμική. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι στρατηγικές αναπλάσεις οι οποίες ήδη μπορούν να δρομολογηθούν και μπορούν να ωριμάσουν με την υποστήριξη της κυβέρνησης», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημείωσε ο Πρωθυπουργός, «σημαντικά μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα ήδη δρομολογούνται. Έχετε τους πόρους πια, κύριε Περιφερειάρχα, και τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες για να μπορείτε να τρέξετε γρήγορα τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα. Και βέβαια πάντα θέλω να ζητήσω απόλυτη εγρήγορση και συνεργασία με την Πολιτική Προστασία σε περίπτωση που έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα. Θα προχωρήσουμε, όπως το κάναμε και στην προηγούμενη μεγάλη κακοκαιρία, σε προληπτικές εκκενώσεις έτσι ώστε πάνω από όλα να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μητσοτάκης στο πρόγραμμα των ιδιωτικών χορηγιών που συνδέονται με συγκεκριμένα έργα: «Για πρώτη φορά το δρομολογήσαμε και μπορούμε και κατευθύνουμε κεντρικά ιδιωτικές χορηγίες με διαφάνεια και ταχύτητα προς την αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε παρεμβάσεις πολύ σημαντικές για εσάς να δρομολογηθούν γρήγορα και να ταυτιστούν κιόλας με τον χορηγό ο οποίος θα θέλει να αγκαλιάσει τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες. Αυτό μας έχει επιτρέψει να κινηθούμε με ταχύτητες που ήταν αδιανόητες για την ελληνική δημόσια διοίκηση».

Μητσοτάκης προς αγρότες: Κέρδη και οφέλη για τους αγρότες που μπαίνουν σε σχήματα συνεργασίας

Στη σύσκεψη στο Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας έγινε συζήτηση και για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και ειδικά για τους νέους αγρότες, με αφορμή τη φορολογική ελάφρυνση στο αγροτικό πετρέλαιο κίνησης: «Πρέπει να οργανωθούμε και αυτό αφορά και εσάς, αφορά και το πώς θα ξεπεράσουμε τοπικές αγκυλώσεις ή προκαταλήψεις του παρελθόντος, χρειαζόμαστε μέγεθος στον αγροτικό τομέα για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και πια δημιουργούμε ένα πλαίσιο ξεκάθαρο όπου λέμε στους αγρότες: συνεργάζεστε, θα έχετε συγκεκριμένα οφέλη, φορολογικά και οικονομικά. Αν δεν συνεργάζεστε θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι δεν θα έχετε την ίδια προνομιακή αντιμετώπιση από την πολιτεία», τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Εντός του 2022 ξεκινούν τα έργα στον Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία

Για τους οδικούς άξονες της περιοχής ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως γίνονται παρεμβάσεις σε δύο επίπεδα: «Οι πρώτες αφορούν τις άμεσες βελτιώσεις σε ένα οδικό δίκτυο το οποίο είναι απαράδεκτο, δυστυχώς, και στοιχίζει ανθρώπινες ζωές και αναπηρίες σε πάρα πολλούς συμπολίτες σας. Αυτό το έργο ήδη δρομολογείται, υπάρχει ανάδοχος, θα ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις. Και βέβαια είμαι βέβαιος ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε και την τελική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον μεγάλο, τον καινούριο δρόμο, θα τον πω Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία, αναγνωρίζοντας απόλυτα τη σημασία του τελευταίου κομματιού. Γιατί βρίσκεται αυτό το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχω προσωπικά ασχοληθεί, θα το ξεμπλοκάρουμε, είναι προσωπική μου δέσμευση και εντός του 2022 τα έργα θα ξεκινήσουν στο δρόμο αυτό, γιατί αποτελεί μία εκκρεμότητα της πολιτείας για την ολοκλήρωση των μεγάλων οδικών αξόνων».

Οι παρεμβάσεις των Υπουργών

Στους δύο άξονες «αποκατάσταση και ανάπτυξη» στάθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας πως έχει ήδη διατεθεί μεγάλη χρηματοδοτική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί προκειμένου να συνδράμουμε για την αποκατάσταση των ζημιών», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η στήριξη «θα είναι διαρκής, μέχρι να κλείσουν όλες οι πληγές». Υπογράμμισε επίσης ότι, μεταξύ άλλων, έχουν βρεθεί πόροι για ουσιαστικά περιφερειακά έργα αγροτικής οδοποιίας 45 χιλιομέτρων, «που θα συνδέουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με τα χωράφια τους ή τα ποιμνιοστάσιά τους», αλλά και για έργα διαχείρισης λυμάτων και ύδρευσης.

Όσον αφορά τις πρωτοβουλίες για έργα, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος ανέφερε ότι «έχουμε δημιουργήσει έναν μηχανισμό ωρίμανσης έργων στρατηγικής σημασίας και μπορούμε πια ως κυβέρνηση, κεντρικά και σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, να αναθέσουμε στον φορέα ωρίμανσης τέτοια έργα και στο μελετητικό κομμάτι και στο κομμάτι της υλοποίησης».

Αναφερόμενος στις δράσεις για την προστασία της περιοχής από μελλοντικές φυσικές καταστροφές, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς δήλωσε πως «το συνολικό κόστος των αντιδιαβρωτικών έργων θα φτάσει περίπου τα 4 εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχουν πιστωθεί τα 2,7 εκατομμύρια». «Τα έργα είναι κορμοδέματα, κορμοφράγματα, κλαδοπλέγματα, όπως επίσης και μικρά ξυλοφράγματα επτά τετραγωνικών μέτρων -για να συγκρατήσουν χώματα και να μειώσουν την απορροή των νερών στις λεκάνες και στις μικροχαράδρες. Τα έργα ήδη προχωρούν», προσέθεσε.

Στο σκέλος της αναβάθμισης των πολιτιστικών υποδομών και της ευρύτερης στρατηγικής ανάπλασης της περιοχής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη ανέφερε ότι έχει «ξεκινήσει η ενοποίηση του αρχαιολογικού χώρου» και παράλληλα βρίσκεται στο Ταμείο Ανάκαμψης ένα απόλυτα ώριμο έργο «που αφορά την αποκατάσταση των ρωμαϊκών μνημείων, που σημαίνει προσθήκη περίπου έξι στρεμμάτων νέου επισκέψιμου αρχαιολογικού χώρου, άρα παράταση της παραμονής των επισκεπτών».

Αναφερόμενος από την πλευρά του στις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της πυροπροστασίας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης σημείωσε ότι «ξεκινήσαμε συνεργασία με την αμερικανική κυβέρνηση και θα πάνε δασοπυροσβέστες για να εκπαιδευτούν», ενώ τόνισε ότι στην περιοχή πρέπει να αυξηθούν οι αντιπυρικές ζώνες και να γίνει καλή προετοιμασία όσον αφορά τον καθαρισμό των τοπικών δασών.

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στον νέο μηχανισμό αρωγής προς τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές, ενώ προανήγγειλε την παροχή στήριξης σε ελαιοπαραγωγούς σε όλη τη χώρα.

Στη σύσκεψη μίλησε επίσης ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

 

Ετικέτες: ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ : Τηλέφωνα ανά διεύθυνση- ΟΔΗΓΟΣ

26/06/2025 | 06:09
HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

26/06/2025 | 00:13
HOT NEWS

Alex Rasov

25/06/2025 | 23:45
Featured

Παρέμβαση Μητσοτάκη σε Σύνοδο του Ιδρύματος Γκέιτς: Μίλησε για την πολιομυελίτιδα της μητέρας του, ανακοίνωσε ότι αυξάνεται στα €5 εκατ. η ελληνική συνδρομή

25/06/2025 | 22:38 - Ενημέρωση 26/06/2025 | 03:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Eurobank 2030: Ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα και τεχνολογίες αιχμής


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    435 shares
    Share 174 Tweet 109
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    375 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    355 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch