Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Οι Έλληνες είτε θα εμβολιαστούν είτε θα νοσήσουν

TechTeam από TechTeam
19/07/2021 22:28
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το μήνυμα πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη μείωση του ορίου ηλικίας για τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού στα 12 έτη, εφόσον εισηγηθεί κάτι τέτοιο η αρμόδια Επιτροπή έστειλε από την Πελοπόννησο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε σε Μεσσηνία και Τρίπολη την Τρίτη

Ο κ. Μητσοτάκης, στο μηνυμά του στάθηκε στο θέμα του εμβολιασμού, και πιο αναλυτικά του εμβολιασμού των εφήβων, κάτι που ο ίδιος προανήγγειλε από την Μεσσηνία.

Θα ενθαρρύνω και τα νεότερα παιδιά, τους εφήβους μας, σε συνεννόηση πάντα με «τους γονείς τους, να κάνουν κι αυτοί το βήμα του εμβολιασμού, ώστε να ανοίξουν τα σχολεία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Και φυσικά, εφόσον η Επιτροπή το εισηγηθεί, θα εγκρίνουμε κι εμείς το να κατέβει το όριο του εμβολιασμού μέχρι τα 12, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας καλωσόρισε τον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Καλωσορίζουμε στην Τρίπολη και στην Πελοπόννησο τον πρωθυπουργό μας.

Γνωρίζουμε τα μεγάλα ζητήματα, τα μεγάλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε ως χώρα, τις μάχες που δίνονται σε εθνικό επίπεδο, σε οικονομικό επίπεδο, σε υγειονομικό επίπεδο και τα καταφέρνουμε μια χαρά. Αυτό είναι η πραγματικότητα.

Σήμερα είχαμε μια πορεία αισιοδοξίας στη δυτική Μεσσηνία. Είδε ο Πρόεδρος εκεί τον αγώνα των απλών ανθρώπων για τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής. Είδε μονάδες μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων, είδε μια σειρά από πολύ σπουδαία έργα που γίνονται σε επίπεδο υποδομών.

Και καταλήξαμε στην Τρίπολη όπου διαπίστωσαν όλοι -και εσείς- το πόσο έχουμε προχωρήσει στον τομέα διαχείρισης των απορριμμάτων και αυτό το οποίο μας ταλαιπωρούσε 20 ολόκληρα χρόνια παίρνει μια λύση. Και από το φθινόπωρο, πλέον, θα έρχονται τα σκουπίδια μας στους χώρους διαχείρισης των απορριμμάτων, όπως γίνεται σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα.

Τον καλωσορίζω, του εύχομαι καλή επιτυχία να έχει, καλή δύναμη, διότι οι αγώνες που δίνουμε σε εθνικό επίπεδο είναι πράγματι δύσκολοι αγώνες και χρειάζεται τη σύμπνοια του λαού μας και τη βοήθεια όλων μας. Καλώς ήρθατε, κύριε Πρόεδρε».

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού

«Ευχαριστώ, κύριε Περιφερειάρχα. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνεται πραγματικά μία σπουδαία δουλειά και θέλω να συγχαρώ προσωπικά τον Περιφερειάρχη, με τον οποίο, εξάλλου, έχω μια πολύ τακτική επικοινωνία για όλα τα ζητήματα τα οποία αφορούν στην Πελοπόννησο.

Είχαμε τη δυνατότητα σήμερα να επισκεφτούμε, καταρχάς, τη δυτική Μεσσηνία και να διαπιστώσω και εγώ ο ίδιος με χαρά τη μεγάλη πρόοδο σε μια σειρά από σημαντικά έργα υποδομής τα οποία θα προσθέσουν μεγάλη αξία σε αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Είχα επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτώ καινοτόμες μονάδες του πρωτογενούς τομέα και να εκφράσω για ακόμα μια φορά τη χαρά μου για την ευρηματικότητα και την καινοτομία των Ελλήνων αγροτών.

Θα έχουμε σε λίγο τη δυνατότητα να συζητήσουμε μαζί τους για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για την επόμενη εξαετία, όπου η χώρα κατάφερε παρά το γεγονός ότι συνολικά ο ευρωπαϊκός φάκελος μειώθηκε, να εξασφαλίσει τους ίδιους πόρους με την προηγούμενη περίοδο.

Και αν προσθέσετε σε αυτό και τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, θα έχουμε σημαντικότατες οικονομικές δυνατότητες για να στηρίξουμε τον πρωτογενή μας τομέα.

Επισκεφτήκαμε επίσης και τη μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων λίγο έξω από την Τρίπολη. Μια μόνο -τη σημαντικότερη- από τις επενδύσεις που συμπεριλαμβάνονται στον περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Πελοποννήσου.

Όπως γνωρίζετε, ένα πολύπαθο έργο το οποίο καταφέραμε, σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη, να το ξεμπλοκάρουμε.

Ήδη δρομολογείται και μέχρι τα τέλη του έτους θα μπορέσει να υποδεχθεί τα πρώτα απορρίμματα, ώστε να περάσει επιτέλους και η Πελοπόννησος στην εποχή της σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων.

Να κλείσει η πληγή αυτή για το περιβάλλον αλλά και για την εικόνα των ανεξέλεγκτων χωματερών και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα απορρίμματα μέσα από τη σύγχρονη αντίληψη που και οι επιταγές της Ευρώπης μας ζητούν να υιοθετήσουμε.

Κλείνοντας, θέλω να επαναλάβω τη μεγάλη εμπιστοσύνη που έχω συνολικά στο αναπτυξιακό δυναμικό της Πελοποννήσου. Η χώρα μας, καθώς η πανδημία φτάνει στο τέλος της, γυρίζει πια σελίδα. Η ανάπτυξη, με πολλές και καλές θέσεις εργασίας, θα είναι το μεγάλο ζητούμενο των επόμενων ετών.

Η χώρα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία σε πολλαπλά επίπεδα, το Ταμείο Ανάκαμψης, το νέο ΕΣΠΑ. Ήμασταν η πρώτη χώρα η οποία κατέθεσε την πρόταση για τους νέους πόρους, πολλούς εκ των οποίων θα τους διαχειριστούν και οι Περιφέρειες.

Όλα αυτά συνθέτουν μία εικόνα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας, για το μέλλον της Πελοποννήσου. Ελπίζω να μπορέσω να σας επισκεφτώ σύντομα και πάλι και κάθε φορά να διαπιστώνω την πρόοδο στα σημαντικά έργα τα οποία προχωρούν. Διότι, όπως έχω πει πολλές φορές, δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μας αρέσουν τα έργα, μικρά, μεσαία και μεγάλα, πάντα προς όφελος των πολιτών, πάντα για να δημιουργήσουμε περισσότερες θέσεις απασχόλησης.

Το ζήτημα του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ως προς το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου. Εκτιμώ ότι ο ανταγωνιστικός διάλογος θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους και το έργο θα προχωρήσει έτσι όπως το έχουμε σχεδιάσει.

Ταυτόχρονα είμαστε και στα τελευταία στάδια της σχετικής μελέτης για την καλύτερη αξιοποίηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας. Αεροδρόμιο το οποίο απολύτως δικαιολογημένα φέρει το όνομα του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου. Έτσι ώστε και το αεροδρόμιο της Καλαμάτας να περάσει, σε μία νέα εποχή.

Αναπτύσσεται μία πολύ μεγάλη δυναμική σε όλη την Πελοπόννησο αλλά ειδικά στην περιοχή της δυτικής Μεσσηνίας. Και οι επενδύσεις οι μεγάλες οι οποίες γίνονται σε αυτή την περιοχή αποδεικνύουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλές και καλές θέσεις εργασίας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, με διασύνδεση του τριτογενούς τομέα, του τουρισμού μας, με τον πρωτογενή τομέα και τα αγροτικά μας προϊόντα.

Είναι το μοντέλο στο οποίο θέλουμε να οδηγήσουμε ολόκληρη τη χώρα. Και το κράτος θα κάνει αυτό που του αναλογεί ως προς την ολοκλήρωση των κρίσιμων υποδομών εθνικού μεγέθους. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η Περιφέρεια.

Για τον εμβολιασμό να πω μόνο ότι είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε μία αύξηση στο ρυθμό των ραντεβού που κλείνονται, και από τα νέα παιδιά, τους νέους συμπολίτες μας, αλλά και από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που ενδεχομένως να είχαν διστάσει μέχρι στιγμής να εμβολιαστούν.

Είναι ξεκάθαρο -έβλεπα και τα στοιχεία σήμερα με τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία πια όπως είχαμε προβλέψει είναι ήδη κυρίαρχη στη χώρα μας- ότι όλοι Έλληνες είτε θα εμβολιαστούν είτε θα αρρωστήσουν.

Επομένως, θα προέτρεπα πραγματικά, με όσο μεγαλύτερη δύναμη μπορώ, όσο δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, όχι μόνο από το να κολλήσουν αλλά από το να αρρωστήσουν σοβαρά.

Το εμβόλιο είναι ένα θαύμα της επιστήμης, έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του και την ασφάλειά του και θα ζητήσω και πάλι και σε τοπικό επίπεδο να κάνουμε αυτήν την επιπρόσθετη προσπάθεια πειθούς.

Έχουμε όλα τα επιστημονικά δεδομένα πια στη διάθεσή μας, αρκεί να δείτε τα στοιχεία των τελευταίων μηνών: το 99% των συμπολιτών μας μεταξύ 60 και 80 ετών που αρρώστησαν σοβαρά ήταν ανεμβολίαστοι.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω για το πόσο επικίνδυνο είναι, ειδικά τώρα που έχουμε τη διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα, να παραμένει κάποιος ανεμβολίαστος.

Θα ενθαρρύνω και τα νεότερα παιδιά, τους εφήβους μας, σε συνεννόηση πάντα με τους γονείς τους, να κάνουν κι αυτοί το βήμα του εμβολιασμού, ώστε να ανοίξουν τα σχολεία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Και φυσικά, εφόσον η Επιτροπή το εισηγηθεί, θα εγκρίνουμε κι εμείς το να κατέβει το όριο του εμβολιασμού μέχρι τα 12, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Ευχαριστώ πολύ».

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜητσοτάκηςΤρίπολη
Προηγούμενο Άρθρο

Αυθημερόν ραντεβού για εμβολιασμό από την Τρίτη – Ανοίγει η πλατφόρμα για κατ’ οίκον εμβολιασμό

Επόμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση της Alco: Προβάδισμα 12,8 μονάδων για τη ΝΔ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της ΝΔ και θα διεκδικήσω τρίτη θητεία – Στη ΔΕΘ νέα μείωση φόρων στη μεσαία τάξη

23/04/2025 | 18:16
Featured

Μητσοτάκης: Η προσιτή στέγη για όλους είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας

23/04/2025 | 13:10
Featured

Τι φοροελαφρύνσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ

23/04/2025 | 11:31
Featured

Ποιοι δικαιούνται επιστροφή ενός ενοικίου και αύξηση 250 ευρώ

23/04/2025 | 10:13
Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Μητσοτάκης: Κάθε Νοέμβριο επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές και € 250 καθαρά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους και ΑμεΑ

22/04/2025 | 17:01
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση της Alco: Προβάδισμα 12,8 μονάδων για τη ΝΔ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    305 shares
    Share 122 Tweet 76
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch