Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης: «Είστε η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης-Φύγετε, να ανασάνει η Ελλάδα»

TechTeam από TechTeam
21/02/2019 03:12 - Ενημέρωση 22/02/2019 13:38
Ενημερώθηκε: 22/02/2019 13:38:02
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Έχει γίνει συνείδηση στην κοινωνία ότι μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας οργανωτικού της ΝΔ.

Πρόσθεσε επίσης, ότι «θα στείλουμε ένα συντριπτικό μήνυμα: φύγετε να ανασάνει η Ελλάδα».

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να «πάρει αποστάσεις» από τον Παύλο Πολάκη επειδή «θα ήταν σαν να απαρνιέται τον ίδιο του τον εαυτό, είναι ένα και το αυτό».

«Σε 90 μέρες, δηλαδή στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές», επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι πιθανόν να έχουμε 4 κάλπες.

«Αν το κάνει αυτό ο Τσίπρας, θα πάρει μένα μεγάλο μήνυμα. Αν όχι και επιλέξει τις εθνικές εκλογές για πιο μετά, οι Ευρωεκλογές θα είναι αυτές που θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ», συμπλήρωσε.

Η μεγάλη μάχη θα είναι των ευρωεκλογών, είπε και επέστησε την προσοχή στα στελέχη του «δεν χωρεί κανένας εφησυχασμός και καμία χαλάρωση. Ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος και θα παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή». Είπε ακόμη, ότι πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση ώστε να μην υπάρξει κάλπη δίχως να υπάρχει ένας εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του είπε ότι στον δρόμο προς τις εκλογές θα πρέπει να υπενθυμίζουν τέσσερα πράγματα:

-πρώτον ότι οι κυβερνώντες εκλέχθηκαν εξαπατώντας τους πολίτες, τάζοντας ανέφικτα πράγματα και προδίδοντας ελπίδες και προσδοκίες των πολιτών

-δεύτερον ότι μας έπνιξαν στους φόρους και στις εισφορές, διέλυσαν τη μεσαία τάξη με υπερφορολόγηση

-τρίτον την Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι οι προηγούμενοι είπαν όχι και θα είναι υπόλογος γι αυτό στην ιστορία

-τέταρτον αφόρητη την υποβάθμιση της Δημοκρατίας.

Αυτά τα οποία έχουμε βιώσει, συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι πρωτοφανή, βουλευτές γυρολόγοι που ανταλλάσσουν την εφήμερη στήριξη τους με υπουργικές καρέκλες. Ο πρώην υπουργός Άμυνας και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ανταλλάσσουν μηνύματα με γλώσσα που ταιριάζει στην Καμόρα, αυτούς είχε επιλέξει ο κ. Τσίπρας για τους ευαίσθητους τομείς.

Ακολούθως ανέφερε ότι αυτοί που τον έβριζαν γίνονται σήμερα υπουργοί του. Η μάχη που δίνει η ΝΔ, είπε ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία μάχη για την Ελλάδα και για τα παιδιά μας, μία μάχη για τις επόμενες γενιές ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να ανασάνει. «Αξίζουμε πολύ καλύτερα από αυτή την κυβέρνηση από αυτό τον θλιβερό θίασο που μας κυβερνά τα τελευταία 4 χρόνια», είπε και πρόσθεσε ότι «δεν αρκεί να αναδεικνύουμε τα στραβά της κυβέρνησης αυτό είναι το εύκολο. Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να δώσουν θετική ψήφο. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση». Διαβεβαίωσε ότι «δεν θα κάνουμε τα ίδια, άλλη πολιτική θα ακολουθήσει η ΝΔ στην οικονομία, στην Παιδεία, στην ασφάλεια των πολιτών».

Ανέφερε επιγραμματικά ορισμένες από τις δεσμεύσεις του: «Στον πρώτο μήνα θα μειωθούν οι φόροι. Δεν αντέχει άλλο η ελληνική οικογένεια αυτή την υπερφορολόγηση», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι θα μιλήσουμε στους πολίτες για το πώς θα χτίσουμε τη μεσαία τάξη που διαλύθηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε όσους αξίζουν και αγωνίζονται και όχι επιδόματα.

Έθεσε το ερώτημα για το τι είναι προοδευτικό και τι είναι συντηρητικό δίνοντας απάντηση στον πρωθυπουργό για τα περί κοινωνικής δικαιοσύνης. Κοινωνική δικαιοσύνη, είπε ο κ. Μητσοτάκης, σημαίνει ένα παιδί που γεννήθηκε σε μία υποβαθμισμένη περιοχή να μπορέσει να πάει σε ένα καλό σχολείο, σε ένα πρότυπο σχολείο και μετά να σπουδάσει σε ένα καλό δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Κοινωνική δικαιοσύνη σημαίνει ποιοτική δημόσια υγεία και κυρίως για τους πλέον αδύναμους και εκείνους που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Κοινωνική δικαιοσύνη είναι να αισθάνονται οι Έλληνες ασφαλείς εκεί που ζούνε, η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κοινωνική δικαιοσύνη είναι να έχουμε ένα πρόγραμμα για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που η ΝΔ το ξεκίνησε.

Θέλουμε να αυξήσουμε την πίτα μέσω της ανάπτυξης και να μοιράσουμε δίκαια την πίτα, είπε ο κ. Μητσοτάκης και εξήγησε ότι όταν μιλάμε για ανάπτυξη δεν εννοούμε τον επιχειρηματία αλλά τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Η ΝΔ, συνέχισε, είναι κόμμα ριζωμένο στον κοινωνικό φιλελευθερισμό.

Μίλησε για τις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι η ΝΔ έχει δώσει ξεκάθαρο στίγμα, θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γιατί όχι και όλες τις περιφέρειες. Απευθύνθηκε στον Γιώργο Πατούλη, που βρισκόταν στην εκδήλωση λέγοντας ότι “θα σε στηρίξουμε για να είσαι ο επόμενος περιφερειάρχης Αττικής” και παρομοίως είπε και για την Ρόδη Κράτσα που “θα είναι η επόμενη Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων”.

Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι στην ίδια αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου που είχε κατακλυστεί από κόσμο, είχε κάνει την τελευταία προεκλογική του συγκέντρωση όταν διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματος και ευχαρίστησε τα στελέχη αλλά και τους απλούς οπαδούς για την προσφορά τους στην παράταξη.

Έκτοτε είπε, είμαστε περισσότεροι και ισχυρότεροι και έτοιμοι να στείλουμε σε όλη την χώρα το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι υποδεχόμαστε πολλές και πολλούς νέους φίλους, ευχαρίστησε όμως εκείνους που δεν έφυγαν ποτέ από την παράταξη.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση των 15 υποψηφίων για τις ευρωεκλογές λέγοντας ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα υπερήφανο για την ιστορία του το οποίο τιμά τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της, αλλά και ένα κόμμα που τολμά να αλλάζει και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών.

«Κρατήσαμε τα καλά του παρελθόντος και μπολιάσαμε τη ΝΔ με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και νέες αντιλήψεις.

Ανακοινώσαμε σήμερα 15 νέους υποψηφίους που συμβολίζουν την δημιουργική ανανέωση και τα οποία μαζί με τα έμπειρα στελέχη και υπό την ηγεσία του Βαγγέλη Μειμαράκη θα δώσουν την μάχη των ευρωεκλογών», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η νίκη της ΝΔ θα φέρει σταθερότητα και ελπίδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Τσιάρας οι πρόεδροι ΝΟΔΕ, βουλευτές και υποψήφιοι καθώς και εκατοντάδες στελέχη του κόμματος.

Δείτε την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, στην εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού.

ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ετικέτες: ΜητσοτάκηςΝΕΑΝέα Δημοκρατία

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

27/06/2025 | 15:15
Featured

Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

27/06/2025 | 09:13
Featured

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέτρο για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη

27/06/2025 | 01:31
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η Καϊλή ζητά την παρέμβαση της Κομισιόν για τη «ΣΥΡΙΖΑ Bank»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1106 shares
    Share 442 Tweet 277
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    408 shares
    Share 163 Tweet 102
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    256 shares
    Share 102 Tweet 64
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    252 shares
    Share 101 Tweet 63
  • 30 δισ. δολάρια και νέα πυρηνική συμφωνία στο τραπέζι: Μυστικές συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν φέρνουν ανατροπή στη Μέση Ανατολή

    241 shares
    Share 96 Tweet 60
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch